News , Guide

Τρέχουμε για τον συνάνθρωπό μας στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού

Το σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαρτίου τρέχουμε για καλό σκοπό

Δημοσιεύτηκε στις 08 Μαρτίου 2023

Ο θεσμοθετημένος και επιτυχημένος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού, θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαρτίου, 2023 δίνοντας την ευκαιρία σε χιλιάδες δρομείς να τρέξουν ξανά για τη χαρά της συμμετοχής, της διάκρισης αλλά και της προσφοράς στον συνάνθρωπο!

Μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης είναι και πάλι η ΟΠΑΠ Κύπρου έχοντας παρονομαστή της στήριξης της το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα.

«Με όσα τραγικά βιώνουμε από την αρχή του μήνα, ως Ελληνισμός και ως άνθρωποι είμαστε υποχρεωμένοι να ιεραρχήσουμε ξανά τις αξίες και τις προτεραιότητες της καθημερινότητας μας, προτάσσοντας εντονότερα την έγνοια μας για τον άνθρωπο και την προστασία της ζωής του» τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου, ανακοινώνοντας την ανανέωση στήριξης της Εταιρίας στη διοργάνωση του Μαραθωνίου Λεμεσού, σε διάσκεψη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Μέγαρο (την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023).

thumbnail_OPAP LIMASSOL MARATHON PRESS CONFERENCE 08.03 (1).jpg

«Ο καθένας μας και από το δικό του ρόλο στην κοινωνία, οφείλουμε να εκφράζουμε με συνέπεια και με πράξεις αυτή την έγνοια, η οποία για την ΟΠΑΠ Κύπρου αποτελεί το πρώτιστο κριτήριο στην έκφραση της κοινωνικής της δράσης» πρόσθεσε ο κύριος Αλετράρης, υπενθυμίζοντας ότι αυτό ήταν το βασικό κριτήριο που υπαγόρευσε το 2016 την απόφαση της σταθερής στήριξης του Μαραθωνίου Λεμεσού, ο οποίος εξελίχθηκε σε μια δυνατή σύμπραξη ανθρωπιάς. Γιατί, όπως με ικανοποίηση είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπου, πέρα από την ενίσχυση του έργου του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος και δεκάδες άλλοι κοινωνικοί φορείς γίνονται αποδέκτες της αγάπης των χιλιάδων δρομέων που συμμετέχουν κάθε χρόνο στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού.

thumbnail_OPAP LIMASSOL MARATHON PRESS CONFERENCE 08.03 (12).jpg

Συναθλητές στην κορυφαία εκδήλωση αθλητισμού με τα δυνατά μηνύματα κοινωνικής αρωγής είναι ο Δήμος Λεμεσού, το Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λεμεσού, η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λεμεσού και βέβαια η διοργανώτρια Εταιρία D.M.C.-S.A.S. EVENT LTD, ο Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της οποίας, Ανδρέας Σπύρου, ευχαρίστησε την ΟΠΑΠ Κύπρου για την πολυσήμαντη προσφορά της. «Η ευθύνη που αναλάβαμε από τους φορείς της πόλης μας εμπνέει να δουλέψουμε για ακόμη μεγαλύτερη, πιο μαζική, πιο αγωνιστική και πιο αποδοτική στην κοινωνία, διοργάνωση».

thumbnail_OPAP LIMASSOL MARATHON PRESS CONFERENCE 08.03 (10).jpg

thumbnail_OPAP LIMASSOL MARATHON PRESS CONFERENCE 08.03 (14).jpg

Ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης, σε χαιρετισμό του που μετέφερε το μέλος του Αθλητικού Γραφείου του Δήμου, παλιός πρωταθλητής του στίβου Γιάννης Ζησιμίδης, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στην ΟΠΑΠ Κύπρου όχι μόνο για τη στήριξη στον Μαραθώνιο αλλά και για τη διαχρονική έγνοια της για τον τόπο, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα ΟΠΑΠ Λεμέσια. Ιστορική διοργάνωση που με την στήριξη και της ΟΠΑΠ αναδεικνύει αυθεντικά τη σημασία που ο Δήμος Λεμεσού δίνει στον μαζικό κοινωνικό αθλητισμό στην πόλη.

Για πρώτη φορά δεν ήταν παρούσα η Πρόεδρος του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, Πόπη Κανάρη το πρόγραμμα της οποίας επιβαρύνθηκε σημαντικά με την ανάληψη των καθηκόντων της Υπουργού Υγείας. Την αγάπη και την ικανοποίηση της για τη διοργάνωση του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού μετέφερε ο Γενικός Διευθυντής του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος Δρ. Παύλος Κωστέας, ο οποίος ευχαρίστησε τους διοργανωτές αλλά και την ΟΠΑΠ Κύπρου για τη διαχρονική στήριξη της στο Ίδρυμα. «Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού» είπε ο Δρ. Κωστέας, «προσθέτει δύναμη στο έργο μας ώστε να συνεχίσουμε μαζί να ονειρευόμαστε έναν καλύτερο κόσμο, έναν κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα».

Καλωσορίζοντας στην αίθουσα «ΟΠΑΠ Ευ Αγωνίζεσθαι» του Ολυμπιακού Μεγάρου, ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Γιώργος Χρυσοστόμου τόνισε ότι οι αξίες του Ολυμπισμού εκφράζονται αυθεντικά από τον αγώνα του Μαραθωνίου δρόμου και ενισχύονται περαιτέρω με την ευρύτερη κοινωνική διάσταση που έχει δώσει στη διεξαγωγή του ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού.

Τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού 2023 θα προβάλει και πάλι ο ΑΝΤ1 με ειδικά αφιερώματα και απευθείας μεταδόσεις, υλοποιώντας με τον καλύτερο το ρόλο του ως Χορηγού Επικοινωνίας. Τη διαβεβαίωση για την ολοκληρωμένη τηλεοπτική και δημοσιογραφική κάλυψη μετέφερε η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων του ΑΝΤ1, προσθέτοντας και τη συγκίνηση της για τη διαχρονική σχέση καρδιάς με τον Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, τόσο της ίδιας όσο και όλης της οικογένειας του ΑΝΤ1.

Όπως και στις προηγούμενες διοργανώσεις, οι τρεις από τους βασικούς συντελεστές, η ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ, το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και ο ΑΝΤ1 θα τρέξουν στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ως μια ομάδα με το όνομα «Συμμαχία ζωής»! Γιατί οι συμμαχίες ζωής είναι που δίνουν και τις μεγάλες νίκες στην κοινωνία μας…

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close