Δημοσιεύτηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2023
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της νέας ξεκαρδιστικής κωμωδίας του θεάτρου ένα, «Bachelor, η επόμενη μέρα» σε σκηνοθεσία Σωτήρη Μεστάνα, την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου την κύρια σκηνή, ενώ οι παραστάσεις του σαββατοκύριακου που ακολούθησε ήταν γεμάτες!
Οι παραστάσεις συνεχίζονται κανονικά κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 20:30 και κάθε Κυριακή στις 19:00.
Υπόθεση: Η μέρα της τελετής ενός φαινομενικά «τέλειου» γάμου, πηγαίνει καταστροφικά στραβά! Ο γαμπρός, o Βασίλης ξυπνά το πρωί της ημέρας του γάμου του στη νυφική σουίτα του ξενοδοχείου με μια άγνωστη κοπέλα γυμνή στο κρεβάτι δίπλα του! Εντωμεταξύ η μέλλουσα γυναίκα του Ρένα, από στιγμή σε στιγμή καταφθάνει στο ξενοδοχείο. Ο Βασίλης στην προσπάθεια του να «σώσει» την κατάσταση καταφέρνει να κρύψει την άγνωστη κοπέλα στο μπάνιο, τη στιγμή ακριβώς που φτάνουν στο δωμάτιο η μέλλουσα γυναίκα του με την Ρωσίδα μητέρα της Bella και ο κάλος του φίλος και κουμπάρος του Χάρης. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά στην χαοτική αυτή κατάσταση έρχεται να μπλεχτεί η καμαριέρα του ξενοδοχείου Ματίνα, καθώς και η νέα φιλενάδα του Χάρη, Μαρίνα.
Μετάφραση/ Ελεύθερη διασκευή: Μαρία Χατζηκλεάνθους
Σκηνοθεσία: Σωτήρης Μεστάνας
Σκηνικά/ Κοστούμια: Μαρία Χατζηκλεάνθους
Σχεδιασμός Φωτισμού: Αντρέας Χριστοδουλίδης
Φωτογράφιση: Δημήτρης Βαττής
Σχεδιασμός Αφίσας: Γιάννος Χριστοφόρου
Παίζουν (με σειρά εμφάνισης): Γιώργος Τζωρτζής, Ειρήνη Καραγιώργη, Σωτήρης Μεστάνας, Ειρήνη Σαλάτα, Ευαγγελία Νικολάου, Ειρήνα Αστάλτσεβα
Τακτικές Παραστάσεις: κάθε Παρασκευή, Σάββατο στις 20:30 και Κυριακή στις 19:00
Πληροφορίες/ Κρατήσεις: 22348203
Σχετικά
Αυτά είναι όλα όσα θα δούμε στη σκηνή του ΘΟΚ τη νέα σεζόν
Μια νέα θεατρική σεζόν με κλασικά έργα, σύγχρονο θέατρο και νέες κυπριακές φωνές ετοιμάζεται να ανοίξει αυλαία από τον Οκτώβριο.
Angelo Tsarouchas: Ο διάσημος Ελληνοκαναδός κωμικός έρχεται στην Κύπρο
Ο καταξιωμένος stand-up comedian παρουσιάζει τη νέα του παράσταση «Diaspora» σε Λεμεσό και Λευκωσία τον Οκτώβριο
H πρωτότυπη παράσταση «Προσπαθούμε» επιστρέφει για δεύτερη χρόνια
Μια σύγχρονη κωμωδία που επιθυμεί να ρίξει φως σε ένα θέμα τόσο καθημερινό και συνάμα τόσο μυστικό
«Η Δημοπρασία» του Σταύρου Τσιώλη ανεβαίνει στην Αξιοθέα
Ο Αργύρης Μπακιρτζής πρωταγωνιστεί στο συγκινητικό μονόπρακτο, αποτίοντας φόρο τιμής στον σπουδαίο σκηνοθέτη και στην πολύχρονη φιλία τους
«Το Χρονικό της Κύπρου» επιστρέφει σε μία παράσταση αφιερωμένη στον Μιχάλη Πιερή
Η ιστορική και πολυβραβευμένη παραγωγή του Θεατρικού Εργαστηρίου του Πανεπιστημίου Κύπρου παρουσιάζεται ξανά, πέντε χρόνια μετά τον θάνατο του ιδρυτή και σκηνοθέτη του Θ.Ε.ΠΑ.Κ.
Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Η ζωή του γίνεται παράσταση στην Αθήνα
Ποιοι γνωστοί τραγουδιστές και ηθοποιοί θα συμμετάσχουν
Η «Πριγκίπισσα των Αγίων Σαράντα» επιστρέφει στην Κύπρο για δέκα παραστάσεις
Ο Χάρης Ρώμας φέρνει ξανά στο νησί την ξεκαρδιστική και συγκινητική κωμωδία του, με ένα εκλεκτό καστ ηθοποιών και παραστάσεις σε πέντε πόλεις.
8 ελληνικές παραστάσεις ταξιδεύουν το φθινόπωρο στην Κύπρο
Αγαπημένοι πρωταγωνιστές, μεγάλες επιτυχίες, κωμωδίες και έργα που συγκινούν έρχονται σε θέατρα σε όλο το νησί.
Οι «Επτά επί Θήβας» ανεβαίνουν στο Αρχοντικό Αξιοθέας
Η πολυγλωσσική σκηνική πρόταση της Λέας Μαλένη φέρνει την τραγωδία του Αισχύλου στο σήμερα, μιλώντας για τον πόλεμο, τον ξεριζωμό και τον φαύλο κύκλο της βίας.
Φαίδων ή ο ίλιγγος: Η ποίηση της Μαργκερίτ Γιουρσενάρ σε τρεις ξεχωριστούς χώρους στην Κύπρο
Η σύνθεση της νομπελίστριας Μαργκερίτ Γιουρσενάρ παρουσιάζεται ως θεατρικό ντουέτο σε «ποιητικούς» χώρους της Κύπρου
Το ΚΤΗΡΙΟΝ 53 παρουσιάζει σε Παγκύπρια πρώτη το έργο του Βρετανού συγγραφέα Άλιστερ ΜακΝτάουαλ «All of It».
Πρόκειται για έναν μονόλογο τύπου stream of consciousness – έναν κατακλυσμό σκέψεων και εικόνων που αναδύονται από το μυαλό της αφηγήτριας σε μια αδιάκοπη ροή
«Το Μεγάλο Βιβλίο Των Μικρών Πλασμάτων», ένα μιούζικαλ για μικρούς και μεγάλους εξερευνητές
Το Θέατρο «ΔΙΟΝΥΣΟΣ» και η Urban Productions παρουσιάζουν τη νέα παιδική παράσταση