Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιανουαρίου 2023
Παγετός έχει σχηματιστεί συγκεκριμένα στους δρόμους Πεδουλά – Προδρόμου, Προδρόμου-Τροόδους, Πεδουλά - Pinewood - Κακοπετριάς, Πεδουλά - Κύκκου, Γερακιών-Κύκκου, Κάμπου-Κύκκου, Καρβουνά-Τροόδους και Πλατρών-Τροόδους.
Προστίθεται ότι στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο δεν παρατηρείται οποιοδήποτε ιδιαίτερο πρόβλημα σήμερα το πρωί.
Αναφέρεται ότι στα οδικά έργα που διεξάγονται σε διάφορα σημεία ανά το παγκύπριο και που ενδεχομένως να επηρεάζουν την κυκλοφορία στον πιο κάτω ηλεκτρονικό σύνδεσμο https://www.cypruspolicenews.com/archives/10991.
Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο, που καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και τα σήματα τροχαίας, για αποφυγή οδικών συγκρούσεων.
Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα καταστούν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.
Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα εμφανίζονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.
Η θερμοκρασία κατά το τριήμερο δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή για να εξακολουθήσει να κυμαίνεται πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά
Η νέα εβδομάδα ξεκίνησε με πρεμιέρες στο ΣΙΓΜΑ
Τα προγράμματα που κάνουν δυναμική αρχή για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.
Lidl και WWF επιτυγχάνουν σημαντικά ορόσημα στη βιώσιμη προμήθεια φοινικέλαιου
Έμπρακτη Δράση για Υπεύθυνη Προμήθεια
Η Ryanair ανακοίνωσε προσφορές για 15 προορισμούς, με τις τιμές να ξεκινούν από μόλις €14.99
Ετοιμάσου για υπέροχα φθινοπωρινά ταξίδια
Το ήσυχο ελληνικό νησί που αναμένεται να γίνει top τουριστικός προορισμός το 2027
Διεθνή μέσα ενημέρωσης επισημαίνουν, ότι μετά την κινηματογραφική επιτυχία της «Οδύσσειας» του Κρίστοφερ Νόλαν, η Ιθάκη θα είναι από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς το 2027
The Deck: Εκεί όπου οι ξεχωριστές βραδιές αποκτούν νόημα
Το ιδανικό περιβάλλον για να απολαύσεις κάθε στιγμή
Η Cyprus Airways βάζει τον κόσμο σε mood ταξιδιού με εισιτήρια από €80 (μετ' επιστροφής)
Ετοιμάσου να ταξιδέψεις σε Ρώμη, Παρίσι, Μόναχο, Ηράκλειο κ.ά. με μόνο €80
5 λόγοι για να κάνεις διακοπές τον Σεπτέμβριο στο AYA Resort
Από το day pass μέχρι μια ονειρεμένη διαμονή
Προσφορές σε 6 υπέροχα ξενοδοχεία του νησιού, ιδανικά για Weekend Escapes
Weekend Escapes στα ξενοδοχεία της Louis Hotels σε Λεμεσό, Πρωταρά και Πάφο
Το BoC Fintech Hackathon 7.0 είναι γεγονός! | Build The Future!
27-29 Νοεμβρίου 2026 στο IDEA Innovation Center, στη Λευκωσία
Αίθριο το σκηνικό με αυξημένες νεφώσεις - Στους 38 βαθμούς ο υδράργυρος
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Το Enavsma Foundation επενδύει ξανά στα όνειρα και το μέλλον των νέων
Απονομή υποτροφιών για την ακαδημαϊκή περίοδο 2026-2027