Cyprus Eating Awards , Τα highlights

Cyprus Eating Awards 2022: Αυτό είναι το Αγαπημένο Εστιατόριο των Αναγνωστών

18 χρόνια βραβεύουμε τους άριστους της γεύσης

Δημοσιεύτηκε στις 17 Ιανουαρίου 2023

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ CHECK IN CYPRUS

Βραβευμένο το εστιατόριο Άγιος Επίκτητος (Αρμενοχώρι, Λεμεσός)

Σε ένα υπέροχο σημείο μακριά από τη φασαρία της πόλης (αλλά όχι τόσο μακριά για να σε ταλαιπωρήσει η διαδρομή), μια ταβέρνα κατάφερε να ξεχωρίσει, τόσο για τα νόστιμα, παραδοσιακά πιάτα που σερβίρει όσο και για την ασύγκριτη θέα που προσφέρει απλόχερα, σήμα κατατεθέν στο Instagram, κάνοντας Λεμεσιανούς και μη, να ανεβαίνουν όλες τις μέρες της εβδομάδας στο Αρμενοχώρι. Μια ταβέρνα που προσέλκυσε μέχρι και ξένους επισκέπτες στο νησί, λόγω της –δικαίως– καλής φήμης που απέκτησε.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Άγιο Επίκτητο, μια ταβέρνα που πήρε το όνομά της χάρη στην αγάπη του ιδιοκτήτη για το χωριό του, τον Άγιο Επίκτητο Κερύνειας. Η αγάπη αυτή, με την εμπειρία τόσων χρόνων στον χώρο της εστίασης, μεταφέρθηκαν στα πιάτα, που τιμούν την Κύπρο και την παράδοσή της με τον καλύτερο τρόπο, φτιαγμένα με μεράκι από όλους όσοι αποτελούν το οικοδόμημα της ταβέρνας «Άγιος Επίκτητος». Η ταβέρνα που ξεκίνησε σιγά – σιγά πριν από 9 χρόνια, όσο αγαπά την κυπριακή κουζίνα άλλο τόσο αγαπά και φροντίζει τον κόσμο που την επιλέγει για φαγητό. Έτσι, κάθε νέα σεζόν την βρίσκει ανανεωμένη, εξελιγμένη και έτοιμη να σε παρασύρει στο πιο νόστιμο γευστικό ταξίδι του νησιού. Στο μενού θα βρεις αμιγώς κυπριακά πιάτα, ρέσι, κρασάτο λουκάνικο και κρασάτη πανσέτα, παραδοσιακό πουργούρι με ντομάτα (όπως μας αρέσει άλλωστε), κεφτέδες, κουπέπια, μανιτάρι της κατσαρόλας, βοδινό συκώτι στη σχάρα, παραδοσιακό ποιοτικό χαλλούμι, κλέφτικο αλλά και κεφαλάκι για τους μερακλήδες. Όπως επίσης και φρεσκοψημένο μυρωδάτο ζεστό ψωμί.

Μην παραλείψεις, να ρωτήσεις για επιπλέον λιχουδιές, αναλόγως της εποχής (π.χ. σαλιγκάρια, στη σχάρα ή μαγειρεμένα με σος ντομάτας, άγρια κόκκινα βουνίσια μανιτάρια και ανθούς).

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: Στέλιος Χατζηστυλλή
CHEF: Πάμπος Χαραλάμπους
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: Δόξη Χατζηστυλλή και Πάμπος Χατζηστυλλή

INFO (25360026) Αμμοχώστου 18, Αρμενοχώρι, 4523 επ. Λεμεσού.

IMG_1811.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close