News , Εκδρομές να πας , Guide , Νέες Αφίξεις , Eating News , Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Φέτος τα Χριστούγεννα (και τον χειμώνα) κάνουμε Check In στην Κύπρο!

Το νέο τεύχος του Check In Cyprus κυκλοφορεί, με όσα αξίζει να ζήσεις τον χειμώνα στην Κύπρο

Δημοσιεύτηκε στις 08 Δεκεμβρίου 2022

Το νέο Check In Cyprus παρουσιάζει τα Χριστούγεννα: Cyprus Edition. Οι πόλεις φόρεσαν τα γιορτινά τους και μας βάζουν με τον καλύτερο τρόπο στο πνεύμα των γιορτών, και 15 χριστουγεννιάτικα χωριά έχουν στηθεί, απ' άκρη σ' άκρη του νησιού, κάνοντας τον Δεκέμβριο τον πιο μαγικό μήνα!

Η Λευκωσία άλλαξε, και με νέο πρόσωπο μάς βάζει σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς, με ένα πλούσιο πρόγραμμα γεμάτο εκδηλώσεις που θα λατρέψεις.

Όσον αφορά στις εκδρομές, οι εξορμήσεις του χειμώνα έχουν άρωμα... κρασιού! Η πιο ωραία συνήθεια του χειμώνα είναι ο προγραμματισμός του σαββατοκύριακου. Η μέρα μας μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη αν ολοκληρωθεί με μια επίσκεψη στους αμπελώνες απολαμβάνοντας ένα ποτήρι κρασί. Ο οινοτουρισμός, άλλωστε, αποτελεί τάση σε ολόκληρο τον κόσμο, με τους περισσότερους ανθρώπους να αναζητούν να ανακαλύψουν όμορφα χωριά, πράσινα τοπία και αμπελώνες που καλλιεργούν άνθρωποι με πάθος για το κρασί.

Μη ξεχνάς όμως πως τα Cyprus Eating Awards 2022 πλησιάζουν. Στο χειμωνιάτικο τεύχος του Check In Cyprus θα βρεις όσα πρέπει να γνωρίζεις για τη 18η απονομή, που έρχεται τον Ιανουάριο. Τα Cyprus Eating Awards παρουσιάζει η Nespresso και στηρίζει η Τράπεζα Κύπρου.

Έχεις, επίσης, νέες επιλογές για έξοδο. Είτε αναζητάς νέα και ενδιαφέροντα στέκια για φαγητό, είτε χώρους για βραδινή έξοδο με ωραία κοκτέιλ, σίγουρα θα βρεις αυτό που ζητάς στις 17 νέες αφίξεις.

Μπορείς όμως να βγεις στοχευμένα, σε τοποθεσίες μέσα στη φύση ή σε κάποιο φυσικό αξιοθέατο της Κύπρου. Μια τέτοια έξοδος, πάντα ξεκινά με την ερώτηση ''Πάμε κάπου;'' μιας και η Κύπρος, είναι γεμάτη «διαμάντια», απ’ αυτά που έχουμε μόνιμα στο πρόγραμμα για μια ετήσια επίσκεψη και από τα άλλα, που ανακαλύπτουμε στην πορεία.

Τα Χριστούγεννα, και τον χειμώνα γενικότερα, κάνουμε για ακόμα μια φορά Check In, στα καλύτερα της Κύπρου

Για συνεχή ενημέρωση στο www.checkincyprus.com.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close