Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Αυτές τις γιορτές μπορείς να τις περάσεις όπου εσύ επιθυμείς

5 Μπλε εξορμήσεις στο βουνό και στην παραλία

Δημοσιεύτηκε στις 06 Δεκεμβρίου 2022

Ψάχνεις για το κατάλληλο μέρος που θα κάνεις κράτηση για διαμονή τώρα που χειμωνιάζει και πλησιάζουν οι γιορτές; Εμείς ψάξαμε και σου βρήκαμε τις πέντε ιδανικότερες επιλογές για να επισκεφτείς όποτε εσύ επιθυμείς. Το καλύτερο ξέρεις τι είναι; Στην τιμή του δωματίου θα έχεις επιβράβευση με επιστροφή χρημάτων. Φτάνει η πληρωμή να γίνει με τη χρήση κάρτας της Ελληνικής Τράπεζας.

Τι είναι οι Μπλε εξορμήσεις; Καταπληκτικές!

Οι Μπλε εξορμήσεις είναι απίθανες και είμαστε σίγουροι πως θα τις λατρέψεις όπως και εμείς! Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών μπλε της Ελληνικής Τράπεζας με επιστροφή χρημάτων (cashback) σου δίνει την ευκαιρία για τις πιο μπλε διακοπές. Χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε κάρτα της Ελληνικής Τράπεζας στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, απολαμβάνεις επιστροφή χρημάτων στην εφαρμογή Mple Rewards. Το μόνο που χρειάζεται για να μπορέσεις να εξαργυρώσεις τα χρήματα που έχεις συλλέξει, είναι να κατεβάσεις την εφαρμογή Mple Rewards στη συσκευή σου και να ολοκληρώσεις την εγγραφή σου.

Οι μπλε επιλογές που σου έχουμε είναι καταπληκτικές και είμαστε σίγουροι πως και εσύ θες να τα επισκεφτείς και απλά περίμενες την κατάλληλη στιγμή. Αυτή η στιγμή ήρθε και με τον καλύτερο τρόπο επιβράβευσης! Για ρίξε μια ματιά στις επιλογές που σου δίνουμε και κάνε την κράτηση σου εκεί που εσύ προτιμάς.

Picture1casale.png


Casale
Panayiotis
Το Casale Panayiotis βρίσκεται στην καρδιά του χωριού Καλοπαναγιώτη, μόλις 50 λεπτά οδικώς από τη Λευκωσία ή τη Λεμεσό. Με θέα σε ένα κυματιστό ρυάκι σε καταπράσινη σκιά, προσφέρει εκπληκτική θέα στην ιστορική Μονή του Αγίου Ιωάννη Λαμπαδιστή με φόντο τις απόκρημνες βουνοκορφές. Το συγκρότημα περιλαμβάνει εστιατόριο, καφετέρια, σνακ-μπαρ, wine bar, σπα, συνεδριακές εγκαταστάσεις και πολιτιστικό κέντρο για να απολαύσεις κάθε σου στιγμή όπως την ονειρεύεσαι. Η επιλογή αυτή αποτελεί μια άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση για να εξερευνήσεις την ζωή του χωριού. Το πολυτελές θέρετρο αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για εξορμήσεις ειδικά αν θέλεις να απολαύσεις την ησυχία του βουνού. Μια επιλογή που σίγουρα θα σε ξεκουράσει, θα σε ηρεμήσει και θα σε κάνει να ξεφύγεις από τη ρουτίνα.

Picture2saintrap.jpg

St. Raphael
Ένα πολυτελές θέρετρο με πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια, με τις πιο σύγχρονες ανέσεις και παροχές. Ανακάλυψε τον κόσμο της πολυτέλειας στο Serenity Spa στο St Raphael Resort and Marina. Θα νιώσεις την απόλυτη θετική ενέργεια και ανανέωση μετά από μια περιποίηση σώματος με φυσικά συστατικά που θα αιχμαλωτίσουν την ουσία του νησιού της Μεσογείου. Το Spa, διαθέτει μεγάλη ποικιλία θεραπειών που είναι εμπνευσμένο από Πολυνήσιους θεραπευτές μέχρι το Αρχαίο Ελληνικό Μασάζ που χρησιμοποιείται από τον διάσημο Ιπποκράτη. Μια δοκιμή σίγουρα θα σε μεταφέρει σε όλα αυτά που σου περιγράφουμε.

Picture3elysium.jpg

Elysium
Το Elysium είναι ένας τέλειος προορισμός για όλες τις εποχές. Είναι ένα deluxe ξενοδοχείο πέντε αστέρων με σπα παγκόσμιας κλάσης που προσφέρει μια εντελώς μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες. Η τοποθεσία του βρίσκεται δίπλα στους αρχαίους Τάφους των Βασιλέων μέρος το οποίο αξίζει να επισκεφτείς. Το ξενοδοχείο προσφέρει έναν αρμονικό συνδυασμό πολυτέλειας, ηρεμίας και απομόνωσης. Η αρχιτεκτονική του αποτελείται από κιονοστοιχίες, μωσαϊκά, καταρράκτες και πισίνες που σχηματίζουν μια κομψότητα που αντηχεί σε ένα διακριτικό και ευγενικό καλωσόρισμα. Με την ιδιωτική του παραλία, την απαράμιλλη θέα και τις διάφορες ανέσεις, είναι ιδανικό για μια ρομαντική απόδραση ενός ζευγαριού. Ταξίδεψε στο χρόνο και ανακάλυψε κρυμμένες απολαύσεις και διαχρονικούς θησαυρούς.

Picture4faros.jpg

Faros Hotel
Το 4 άστερο ξενοδοχείο που προσφέρει ένα ιδανικό σκηνικό για υπέροχες διακοπές στην Αγία Νάπα και αυτή την εποχή. Στην περιοχή του λιμανιού και στο πολυσύχναστο κέντρο της πόλης, σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια, μπορείς να απολαύσεις όλη τη δράση σε ένα ήρεμο και κομψό περιβάλλον. Μόλις 300 μέτρα από την πλησιέστερη όμορφη αμμώδη παραλία για περπάτημα ή ακόμα και για χειμερινές βουτιές, με πολλά εστιατόρια, καφέ, μπαρ και πολλές άλλες ανέσεις. Η ποιότητα των υπηρεσιών υπόσχεται να σου χαρίσει μια μοναδική εμπειρία, ιδανική για να αποδράσεις και να χαλαρώσεις.

Picture5.jpg

Mediterranean Beach
Ένα ανώτερο ξενοδοχείο 4 αστέρων στη Λεμεσό της Κύπρου. Μπορεί να θεωρηθεί μια πολυτελής απόδραση που ενσαρκώνει τα καλύτερα χαρακτηριστικά της νησιώτικης φιλοξενίας. Στη δυτική ακτή της Κύπρου, στην εκπληκτική παραθαλάσσια πόλη της Λεμεσού διαθέτει μια ήρεμη, γαλήνια ατμόσφαιρα με εξαιρετικές παραλίες στο κατώφλι του και τον ήλιο της Κύπρου όλο το χρόνο που συνδυάζονται για να το κάνουν έναν επιθυμητό προορισμό. Καθιερωμένο ανάμεσα στα πιο δημοφιλή και καλύτερα ξενοδοχεία 4 αστέρων στην Κύπρο. Ένας σύγχρονος και άνετος προορισμός αφού εξερευνήσεις τη ζωντανή ατμόσφαιρα της Λεμεσού και την αφθονία των ιστορικών τοποθεσιών και των διάσημων μνημείων σε κοντινή απόσταση.

Το ξέρουμε ότι οι επιλογές που σου δώσαμε είναι ιδανικές και ήδη σκέφτεσαι πως θα ήταν να βρίσκεσαι εκεί. Για αυτό μην κάνεις δεύτερες σκέψεις κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου για λίγες complete relaxation και σίγουρα δεν θα το μετανιώσεις!

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close