Δημοσιεύτηκε στις 09 Νοεμβρίου 2022
Την έναρξη τακτικών πτήσεων από τη Λάρνακα προς Παρίσι και Ρώμη ανακοίνωσε από το World Travel Market του Λονδίνου η Cyprus Airways.
«Είχαμε πολλή δουλειά τους τελευταίους μήνες, το καλοκαίρι ήταν πολύ καλό και πλέον κοιτάμε προς το χειμώνα. Είμαστε πολύ ευτυχείς να ανακοινώσουμε δύο νέες διαδρομές αυτόν το Δεκέμβρη από τη Λάρνακα. Θα πετάμε στο Παρίσι – αυτό θα αρχίσει στις 16 Δεκεμβρίου, και λίγες ημέρες αργότερα θα αρχίσουμε να πετάμε στη Ρώμη», δήλωσε στο ΚΥΠΕ από το κυπριακό περίπτερο της διεθνούς τουριστικής έκθεσης του Λονδίνου ο διευθύνων σύμβουλος της Cyprus Airways, Πολ Σις.
Όπως πρόσθεσε, οι πτήσεις προς το Παρίσι θα γίνονται τρεις φορές την εβδομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και προς τη Ρώμη δύο φορές την εβδομάδα. «Έτσι λοιπόν συνδέουμε τη Λάρνακα με τους κύριους κόμβους της Ευρώπης», πρόσθεσε ο επικεφαλής της αεροπορικής εταιρείας.
Ο κ. Σις ανακοίνωσε επίσης τη σύσταση του πλήρως διαδικτυακού tour operator της εταιρείας, με την ονομασία Cyprus Airways Holidays.
«Προσφέρει αποκλειστικά πακέτα διακοπών με τη Cyprus Airways στα καλύτερα ξενοδοχεία στην Κύπρο, αλλά και σε ξενοδοχεία όπου πετάμε στο εξωτερικό. Δηλαδή μπορεί κανείς από την Κύπρο να κλείσει διακοπές στη Ρώμη, στο Παρίσι, στους νέους προορισμούς και σε όλους τους υπάρχοντες προορισμούς», είπε.
Αναφορικά με το πώς έχει διαμορφωθεί η εικόνα για τον τουρισμό μετά από την πανδημία, ο Πολ Σις σημείωσε: «Η Κύπρος είναι ασφαλώς ένας ιδιαίτερος προορισμός, καθώς χρειάστηκε να επανεφεύρουμε τον τουρισμό με την κατάσταση με την COVID-19. Και ας είμαστε ειλικρινείς, η γεωπολιτική κατάσταση το έκανε ακόμα δυσκολότερο. Για τη Cyprus Airways είχε μεγάλο αντίκτυπο. Καταφέραμε να το υπερβούμε αυτό και νομίζω ότι ως νησί επανεφευρίσκουμε τον τουρισμό και η Cyprus Airways είναι πραγματικό κομμάτι αυτού», κατέληξε.
Πηγή: ΚΥΠΕ
Σχετικά
Προσκύνημα σε 5 εκκλησίες του Χρυσοσωτήρος που γιορτάζουν (σήμερα)
Σήμερα σού προτείνουμε εκδρομή και προσκύνημα σε 4 γνωστές-άγνωστες εκκλησίες στο χωριό!
Διεθνώς αναγνωρισμένα κρασιά στην κορυφαία σχέση ποιότητας-τιμής από τη Lidl Κύπρου
Με σφραγίδα ποιότητας από τους Masters of Wine, η κάβα της εταιρείας συνδυάζει εξαιρετική ποικιλία, διεθνείς διακρίσεις και την κορυφαία σχέση ποιότητας-τιμής.
Christmas Markets 2026: 12 παραμυθένιες αγορές της Ευρώπης που αξίζει να επισκεφθείς φέτος
Από τη Βιέννη και τη Νυρεμβέργη μέχρι το Στρασβούργο, την Πράγα και την Κοπεγχάγη, συγκεντρώσαμε τις χριστουγεννιάτικες αγορές που αξίζει να βάλετε στο πρόγραμμα ενός χειμωνιάτικου ταξιδιού μαζί με τις ημερομηνίες λειτουργίας τους
Ανακοινώθηκε ένα ακόμα Χριστουγεννιάτικο Χωριό
Ποια χωριά ανακοίνωσαν μέχρι σήμερα τη συμμετοχή τους στο θεσμό του Υφυπουργείου Τουρισμού
Καμίνι και σήμερα η Κύπρος – Πότε τίθεται σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
«Τουριστικές παγίδες»: Αυτά είναι τα πιο απογοητευτικά αξιοθέατα του πλανήτη
Ενώ υπάρχουν πολλά τουριστικά αξιοθέατα σε όλο τον κόσμο που προκαλούν πραγματικά δέος, από τις κορυφές του Μάτσου Πίτσου μέχρι το Σινικό Τείχος της Κίνας, άλλα είναι πιο πιθανό να προκαλέσουν απογοήτευση
Δεκαπενταύγουστος στην Κύπρο: Οι τιμές για τα παραλιακά θέρετρα και η φθηνότερη πόλη
Πόσο θα πληρώσεις την κράτηση της τελευταίας στιγμής;
Το Monster: The Lizzie Borden Story έρχεται τον Σεπτέμβριο στο Netflix
Το νέο κεφάλαιο της Monster σειράς
20 μέρη στην Κύπρο όπου τον Αύγουστο ίσως χρειαστείς… ζακέτα
Αφήνουμε για λίγο παραλίες και καύσωνα και ανεβαίνουμε στα ψηλά, σε χωριά, δάση και καταπράσινες γωνιές όπου το κυπριακό καλοκαίρι είναι πολύ πιο δροσερό
Aύγουστος στο βουνό: Last minute διακοπές, σε 20 μοναδικά καταλύματα!
Καλοκαιρινή εξόρμηση και διαμονή στα ορεινά της Κύπρου για δροσερές διακοπές
Flash Sale από τη Ryanair: Αεροπορικά εισιτήρια από €14.99 για ταξίδια μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου
Η νέα προσφορά της αεροπορικής ισχύει μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα και αφορά επιλεγμένες πτήσεις για ταξίδια από τον Αύγουστο μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου.