20 November 2022
Μουσική , Συναυλίες & Events

«The Sound of Rights»: Μια μοναδική συναυλία με πρωταγωνιστές τα παιδιά

Τραγουδούμε μαζί με τα παιδιά, για τα δικαιώματά τους

Δημοσιεύτηκε στις 07 Νοεμβρίου 2022

Με αφορμή την επέτειο της Παγκόσμιας Ημέρας για τα Δικαιώματα του Παιδιού, η Επίτροπος για τα Δικαιώματα του Παιδιού, κα Δέσπω Μιχαηλίδου, διοργανώνει την ετήσια εκδήλωση του Γραφείου της, υπό τους ήχους της κοινωνικο-μουσικής ορχήστρας του Sistema Cyprus, σε μια μοναδική συναυλία, υπό ο τίτλος «The Sounds of Rights», την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, στις 18:00.

Συγκεκριμένα, 120 παιδιά, μέλη της ορχήστρας, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Santiago Ossa Alzate, θα έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη φετινή ετήσια εκδήλωση: μια εκδήλωση, που θα μας υπενθυμίζει την υποχρέωσή μας για κάθε παιδί που ζει στην Κύπρο, να απολαμβάνει πλήρως τα δικαιώματά του. Χωρίς καμία διάκριση ή/και κοινωνικό αποκλεισμό.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό. Τα εισιτήρια θα διατίθενται στο SoldOut Tickets, με ελάχιστη χρέωση €1.

Περισσότερα για το Sistema Cyprus

Το Sistema Cyprus είναι ένα πρόγραμμα κοινωνικής μουσικής ορχήστρας και χορωδίας που ιδρύθηκε το 2018. Το Sistema Cyprus προσφέρει μουσική εκπαίδευση στα παιδιά και τους νέους της Κύπρου, συμπεριλαμβανομένων μεταναστών, προσφύγων και παιδιών και νέων με λιγότερες ευκαιρίες, και διασφαλίζει ότι αυτές οι ομάδες γίνονται σεβαστά, αναγνωρίζεται και εντάσσεται στην κοινωνία. Η Sistema Cyprus εστιάζει στην προσωπική ανάπτυξη των συμμετεχόντων της, εστιάζοντας κυρίως στην ενδυνάμωση και βοηθώντας τους να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τον οργανισμό και πώς μπορείτε να υποστηρίξετε τη Sistema Κύπρου επισκεπτόμενοι τη διεύθυνση https://www.sistemacyprus.com/donate-now/ και ακολουθώντας τους λογαριασμούς μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο Facebook και το Instagram.

soundofrposter.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close