Δημοσιεύτηκε στις 04 Νοεμβρίου 2022
Με τη μουσειοπαιδαγωγό της Λεβεντείου Πινακοθήκης Θεοδώρα Δημητρίου
Σας περιμένουμε να γνωρίσουμε μαζί τους ζωγράφους της Λεβεντείου Πινακοθήκης και τα έργα τους!
Ένα διαδραστικό δημιουργικό πρόγραμμα, μέσα από το οποίο οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν σημαντικούς ζωγράφους και τα έργα τους από τις μόνιμες Συλλογές αλλά και τις περιοδικές εκθέσεις της Λεβεντείου Πινακοθήκης. Θα εξερευνήσουμε, θα μάθουμε ενδιαφέρουσες πληροφορίες, θα διασκεδάσουμε αλλά και θα δημιουργήσουμε τα δικά μας ξεχωριστά έργα τέχνης!
Ημερομηνίες & Θέματικές
Σάββατο, 26.11.2022 – Γνωρίζω τον Γεώργιο Πολ. Γεωργίου (μέσα από την περιοδική έκθεση Κύπρος Παντοτινή)
Σάββατο, 03.12.2022 – Γνωρίζω τον Γεώργιο Πολ. Γεωργίου (μέσα από την περιοδική έκθεση Κύπρος Παντοτινή)
Ομάδα Α, ηλικίες: 5-7, ώρα: 10:30-12:30
Ομάδα Β, ηλικίες: 8-11, ώρα: 15:00-16:30
Κόστος συμμετοχής: €10
Για περισσότερες πληροφορίες & κρατήσεις: τηλ. 22668838, εσωτ. 109 (Δευτέρα-Παρασκευή, 09:00-13:00 & 14:00-16:30) ή email education@leventisgallery.org.
Περιορισμένος αριθμός θέσεων.
-
Λεβέντειος Πινακοθήκη
26 Νοεμβρίου 2022
03 Δεκεμβρίου 2022
Σχετικά
Μια ξεχωριστή εμπειρία PLAYMOBIL έρχεται τον Νοέμβριο στη Λεμεσό
Η Πειρατίνα Ρούμπι, η επίσημη ηρωίδα της PLAYMOBIL, έρχεται στο Paradox Museum Limassol
Η «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» έρχεται στον πάγο σε 4 πόλεις της Κύπρου
Πατινάζ, εναέρια ακροβατικά και μουσική ζωντανεύουν το παραμύθι του Λιούις Κάρολ, από τις 4 έως τις 7 Δεκεμβρίου.
Ο «Καρυοθραύστης» φέρνει τη μαγεία των Χριστουγέννων σε 3 πόλεις της Κύπρου
Το Grand International Classic Ballet παρουσιάζει το αγαπημένο μπαλέτο του Τσαϊκόφσκι σε Λεμεσό, Λευκωσία και Πάφο
13 ιδέες για ένα σαββατοκύριακο γεμάτο παιχνίδι και βόλτες με τα παιδιά
Παιδικές παραστάσεις, Halloween εργαστήρια και οικογενειακές εκδηλώσεις μάς περιμένουν στις 24 και 25 Οκτωβρίου.
Ένα spooky Halloween Weekend με δωρεάν δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους στο MY MALL Limassol!
Φορέστε τις αγαπημένες σας Halloween στολές και ελάτε στο Food Court, στον 1ο όροφο του MY MALL Limassol
«Οι Τρίπλαροι τζαι ο Δράκος της Μηλιάς» επιστρέφουν για τα 10χρονα του Θεάτρου ΑντίΛογος
Το κυπριακό λαϊκό παραμύθι ανεβαίνει ξανά στη σκηνή, δέκα χρόνια μετά την πρώτη του παρουσίαση, για έξι κυριακάτικα ραντεβού με μικρούς και μεγάλους.
Δωρεάν Halloween διήμερο στο MY MALL Limassol με κολοκύθες, slime και λιχουδιές
Φοράμε τις στολές μας και δίνουμε ραντεβού στις 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου για δημιουργικά εργαστήρια, face painting και δώρα.
Η Golden Donkeys Farm γίνεται 12 και το γιορτάζει με δωρεάν είσοδο και παιχνίδια
Μαγικό σόου, παιδικό θέατρο σκιών, κυνήγι θησαυρού και street food συνθέτουν μια οικογενειακή έξοδο για την αργία της 28ης Οκτωβρίου.
Halloween στο Mall of Engomi: Ένα διήμερο γεμάτο παιχνίδι και εκπλήξεις για τα παιδιά
Στις 24 και 25 Οκτωβρίου, οι μικροί επισκέπτες δίνουν ραντεβού για δημιουργία και διασκέδαση σε Halloween διάθεση.
«Λίγο ακόμα»: Μια παιδική παράσταση για τα μεγάλα όνειρα και τις μικρές προσπάθειες
Το Θέατρο Μασκαρίνι παρουσιάζει μια ιστορία για την επιμονή, την αυτοπεποίθηση και τη δύναμη που χρειάζεται για να προσπαθήσουμε ξανά.
Δωρεάν σινεμά για παιδιά στη Λευκωσία με ιστορίες γεμάτες φαντασία
Οκτώ μικρού μήκους ταινίες κινουμένων σχεδίων μάς περιμένουν στο Πολιτιστικό Εργαστήρι Αγίων Ομολογητών, σε μια προβολή για όλη την οικογένεια.
«A Stage for the Future»: Τέχνη, Δημιουργία και Ελπίδα για τα Παιδιά
Οι επισκέπτες θα απολαύσουν έκθεση με πάνω από 600 έργα παιδικής τέχνης, έργα καλλιτεχνών και φωτογράφων από Κύπρο και εξωτερικό