Δημοσιεύτηκε στις 03 Νοεμβρίου 2022
Ανταγωνισμό φαίνεται να έχει αποκτήσει η Big Potato της Ξυλοφάφου αφού τις τελευταίες ημέρες ένα καινούργιο installation στη Δερύνεια φαίνεται πως άρχισε να «επισκιάζει» τη viral πατάτα.
Ο δήμαρχος της Δερύνειας, Άντρος Καραγιάννης, μίλησε στο «Μεσημέρι και Κάτι» για το νέο installation του δήμου του, το οποίο δεν είναι άλλο από μια τεράστια φράουλα – το τοπικό προϊόν της περιοχής- «ντυμένη» χριστουγεννιάτικα.

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος, το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και εργάζονται πυρετωδώς ούτως ώστε να προλάβουν να το τελειώσουν μέχρι τις 25 Νοεμβρίου, όταν θα γίνουν τα εγκαίνια των χριστουγεννιάτικων χωριών - μια πρωτοβουλία του υφυπουργείου τουρισμού, στο πλαίσιο της οποίας 7 επιλεγμένοι προορισμοί θα διακοσμηθούν και θα φωτογραφηθούν εορταστικά.
Συνεχίζοντας, τόνισε πως η Κύπρος δεν είναι μόνο οι παραλίες της, αλλά και η ενδοχώρα, η οποία παραμένει ανοιχτή ολόχρονα.
Σημείωσε επίσης πως η Δερύνεια φημίζεται για την ολόχρονη παραγωγή φράουλας, αφού συνεχίζεται ακόμη και τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο και σύντομα οι φράουλες θα είναι άφθονες και ο δήμος θα είναι σε θέση να τις προσφέρει στο κοινό.
Τέλος, ο δήμαρχος είπε πως η φράουλα θα φωταγωγηθεί και πως τα παιδιά περιμένουν με ανυπομονησία αυτήν τη φωταγώγηση αφού «το φως δίνει χαρά και ευτυχία».
Η λειτουργία των χριστουγεννιάτικων χωριών ξεκινά στις 26 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Ιανουαρίου του 2023.
Πηγή: CityFreePress
Σχετικά
Αίθριος ο καιρός με σκόνη στην ατμόσφαιρα – Στους 29 βαθμούς η θερμοκρασία
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Η Cyprus Airways προσθέτει καθημερινές πτήσεις σε έναν πολύ δημοφιλή προορισμό
Το νέο δρομολόγιο ενισχύει το συνεχώς αναπτυσσόμενο διεθνές δίκτυο της, ενισχύοντας την στρατηγική της εταιρείας για επέκταση της συνδεσιμότητας με απευθείας πτήσεις προς και από το αεροδρόμιο της Λάρνακας.
H Ryanair εγκαταλείπει 13 ευρωπαϊκά αεροδρόμια και περικόπτει πτήσεις
Επενδύει 200 εκατ. δολάρια στο Ρίμινι
15 βραβεία για την Action Global Communications στα Carob Awards 2026 – Ξεχώρισε στις κατηγορίες PR & Digital
3 Χρυσά, 6 Αργυρά και 6 Χάλκινα βραβεία για τις δημιουργικές και αποτελεσματικές καμπάνιες της Action
Ryanair: Έρχεται η μεγαλύτερη αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων στην ιστορία της
"Θα δούμε τη μεγαλύτερη αύξηση των αεροπορικών ναύλων στην ιστορία της Ευρώπης τους επόμενους 12 μήνες"
Ryanair: Η αλλαγή που έρχεται στο check-in από τις 10 Νοεμβρίου
Μία αλλαγή που μπορεί να αφήσει επιβάτες εκτός πτήσης
Πρώτες εικόνες από το Leonardo Boutique Hotel Venetian Nicosia που ανοίγει τις πόρτες του
Το νέο boutique ξενοδοχείο φέρνει τη σύγχρονη αισθητική και τη ξεχωριστή φιλοξενία της Leonardo Hotels στην καρδιά της κυπριακής πρωτεύουσας.
Αλλαγή ώρας 2026: Πότε γυρνάμε τα ρολόγια μια ώρα πίσω
Ποια Κυριακή γυρνάμε τα ρολόγια μας μια ώρα πίσω
Νίκολας Κέιτζ και Αντόνιο Μπαντέρας έρχονται στην πέμπτη σεζόν του «True Detective»
Η αστυνομική ανθολογία του HBO ετοιμάζει το επόμενο κεφάλαιό της με δύο μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου, σε μια επιλογή που υπόσχεται να δώσει νέα δυναμική στη σειρά.
«ΤΟΤΕ και ΤΩΡΑ»: Δύο τρακαρίσματα και ένας Στάνκογλου φέρνουν τα πάνω κάτω
Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας και η Έλενα Χαραλαμπούδη συναντούν τον Γιάννη Στάνκογλου, σήμερα Δευτέρα 19 Οκτωβρίου στις 22:30, στο ΣΙΓΜΑ.
Kids Fun Day: Μια μέρα γεμάτη παιχνίδι και προσφορά στην Ξυλοφάγου
Δημιουργικές δραστηριότητες, face painting και εκπλήξεις για τα παιδιά σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου.