Δημοσιεύτηκε στις 07 Οκτωβρίου 2022
Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 10:00 – 13:00 το Neo Plaza διοργανώνει Ημέρα Υιοθεσίας Ζώων μαζί με το καταφύγιο σκύλων Simba Animal Aid Cyprus. Εκεί θα βρίσκονται υπέροχα ζώα συντροφιάς που αναζητούν την παντοτινή τους οικογένεια, εθελοντές, και εκπρόσωποι φιλοζωικών οργανώσεων. Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών ενώ τη δράση υποστηρίζουν οι Δήμοι Λευκωσίας, Στροβόλου, Αγλατζιάς, Έγκωμης και Λακατάμιας.
Πρόκειται για μια δράση Εταιρικής Κοινωνική Ευθύνης του Neo Plaza που μετρά έναν χρόνο λειτουργίας του και ήδη έχει διοργανώσει δύο τέτοιες δράσεις παραχωρώντας τον χώρο του εμπορικού και ψυχαγωγικού πάρκου. To Neo Plaza είναι ένας pet friendly προορισμός που φιλοξενεί τους πιο πιστούς μας φίλους ενώ απολαμβάνουμε τα ψώνια, τον καφέ, το φαγητό ή το παιχνίδι με τα παιδιά μας. Τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων και ανταποκρινόμενο στις ανάγκες του καταφυγίου Simba Animal Aid Cyprus που φιλοξενεί πέραν των εκατό σκυλιών προς υιοθεσία σας προσκαλεί να ανταποκριθείτε σε μία ακόμη Ημέρα Υιοθεσίας.
Την πρωτοβουλία αγκάλιασαν η Φωνή για τα Ζώα Κύπρου, ο σύνδεσμος CAT Paws Cyprus, η Αστυνομία Κύπρου και πολλοί ακόμη φορείς, επιχειρήσεις και φιλοζωικές οργανώσεις. Όλα τα ζώα δίδονται προς υιοθεσία σύμφωνα με το πρωτόκολλο του καταφυγίου, ύστερα από έλεγχο και με βάση τα όσα προβλέπει το πακέτο υιοθεσίας.
Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου σας περιμένουμε από τις 10:00 έως τις 13:00 για να γνωρίσετε από κοντά τα ζώα που έχουν βρει την φροντίδα και αγάπη που αξίζουν στο καταφύγιο Simba Animal Aid Cyprus.

Σχετικά

30 υπέροχα πράγματα για να κάνεις το σαββατοκύριακο στο νησί
Φτιάξαμε την ατζέντα με όλα όσα δεν πρέπει να χάσεις

Ειδικές ξεναγήσεις στην έκθεση «Καφενές: Ιστορίες σε ασπρόμαυρα καρέ» στη Λεβέντειο Πινακοθήκη
Οι Ιλιάνα Κουλαφέτη και Χρήστος Μιχάλαρος αφηγούνται τις ιστορίες πίσω από τις φωτογραφίες

«Είναι Θέλημα Αγάπης»: Μουσικοχορευτική παράσταση από τον Λαογραφικό Όμιλο Μιτσερού
Με χορούς, τραγούδια και δρώμενα από την Κύπρο και την Ελλάδα
Το σαββατοκύριακο η καρδιά της καλαθόσφαιρας 3Χ3 χτυπά στην Πάφο
Τo OPAP Paphos 3x3 2025 ενώνει δυνάμεις με το Enavsma Foundation και μαζί μεταμορφώνουν την Πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου

Το πρόγραμμα για την τελευταία μέρα του Κατακλυσμού Λάρνακας
Ολοκληρώνεται απόψε ο Κατακλυσμός Λάρνακας

15+2 υπέροχα πράγματα να κάνεις στην Κύπρο τις επόμενες μέρες
Όλα όσα υπέροχα θα συμβούν στο νησί μας αυτήν την εβδομάδα

Μία υπέροχη βραδιά παρέα με τα αστέρια, στο Αστροπάρκο Τροόδους
Διαλέξεις, ουρανογραφία και παρατήρηση μέσα από τηλεσκόπια.... για να ανακαλύψεις την ομορφιά και τα μυστικά του σύμπαντος!

Erroneous Encounters: Η Κύπρος στο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού με το έργο του Παναγιώτη Τοφή
Το έργο πραγματεύεται τον κατακερματισμό του εαυτού, ο οποίος προκύπτει ως αποτέλεσμα μετατραυματικών εμπειριών

22 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το τριήμερο στην Κύπρο
Γιορτές, συναυλίες, φεστιβάλ, μουσική, θέατρο, τέχνη και χορός.... όλα σε ένα τριήμερο

MAKERS FAIR 2025: Η γιορτή της δημιουργίας επιστρέφει στη Λάρνακα
Το Σάββατο 14 Ιουνίου, ο χώρος του Youth Makerspace δίπλα στο πάρκο Σαλίνα στη Λάρνακα, θα γεμίσει με χρώμα, ιδέες και έμπνευση!

Ένα τετραήμερο αφιερωμένο στον Άγιο Τύχωνα με πλούσιο πρόγραμμα
Ο Δήμος Αμαθούντας μας καλεί να γιορτάσουμε μαζί

Ευρωπαϊκές Ημέρες Αρχαιολογίας στο Πολιτιστικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου
Μια σειρά δράσεων/εργαστηρίων, εμπνευσμένα από τις συλλογές του Αρχαιολογικού και Νομισματικού Μουσείου του