Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Όλα έτοιμα για το Limassol Boat Show 2022

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Δημοσιεύτηκε στις 05 Οκτωβρίου 2022

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, η δημοσιογραφική διάσκεψη τύπου για το Limassol Boat Show 2022 στο Marina Breeze Lounge Bar στη Μαρίνα Λεμεσού. Κύριοι ομιλητές στη διάσκεψη ήταν ο Διευθυντής της Dacor Advertising and Media Ltd, κύριος Άριστος Αριστείδου, ο Γενικός Διευθυντής της Μαρίνας Λεμεσού, κύριος Νικηφόρος Παμπακάς, εκπρόσωπος του πλατινένιου χορηγού της Έκθεσης, E-Cars Cyprus και ο Διευθυντής του Υφυπουργείου Ναυτιλίας, κύριος Ιωάννης Τυπάλδος.

Οι διοργανωτές της έκθεσης, Dacor Advertising & Media και Limassol Marina, μίλησαν για τη διεθνή αναγνώριση που έχει αποκτήσει η φετινή Έκθεση, τονίζοντας παράλληλα πως ο πήχης τοποθετήθηκε πολύ υψηλά με αποτέλεσμα οι συμμετοχές να ξεπερνούν κάθε προηγούμενο και προσδοκία. Επίσης, οι διοργανωτές ευχαρίστησαν όλους τους χορηγούς, υποστηρικτές και συμμετέχοντες, ενώ ανακοίνωσαν ότι τα εγκαίνια του Limassol Boat Show 2022 θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στις 17:00 στη Μαρίνα Λεμεσού.

Limassol Boat Show_Press conference_1.jpg

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν σε νέους εκθεσιακούς χώρους και να θαυμάσουν ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στον τομέα σκαφών αναψυχής, θαλάσσιων αθλημάτων, ψυχαγωγικής αλιείας, κατάδυσης και άλλων υπηρεσιών του κλάδου. Στην Έκθεση, που θα πραγματοποιηθεί από τις 14 μέχρι 16 Οκτωβρίου 2022, θα παραστούν πέραν των 100 εκθετών από την Κύπρο, την Ελλάδα, τη Μεγάλη Βρετανία, το Ισραήλ και τον Λίβανο, ενώ θα φιλοξενηθούν, επίσης, διεθνής σεμινάρια, παρουσιάσεις νέων προϊόντων, κέντρο ενημέρωσης για το θαλάσσιο περιβάλλον, φιλανθρωπική επίδειξη μόδας, και επιδείξεις θαλάσσιων δραστηριοτήτων. Για ακόμη μία χρονιά, σημαντική παρουσία στην εκδήλωση θα έχουν σκάφη τα οποία θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στην Ανατολική Μεσόγειο, γεγονός που προσελκύει αρκετούς επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή. Ιδιαίτερη αναφορά έχει γίνει και στην παρουσίαση μοναδικών αυτοκινήτων πολυτελείας από την εταιρεία E-Cars Cyprus.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.limassolboatshow.com ή επικοινωνήστε τηλεφωνικώς στο +357 25 577 750.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close