News , Guide

Μεμονωμένες βροχές και σκόνη στο σκηνικό του καιρού

Αναλυτικά το δελτίο καιρού

Δημοσιεύτηκε στις 05 Οκτωβρίου 2022

Σήμερα, ο καιρός θα είναι το πρωί κυρίως αίθριος παρόλο που κατά τόπους θα παρατηρείται παροδικά αυξημένη συννεφιά και στην ατμόσφαιρα δυνατό να αιωρείται αραιή σκόνη.

Αργότερα, νεφώσεις που θα αναπτυχθούν αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά αλλά και σε περιοχές στο εσωτερικό, στα ανατολικά και στα βόρεια. Τοπικά, σε καταιγίδα ενδέχεται να πέσει χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν νωρίς το πρωί κυρίως μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν μέχρι το μεσημέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και παροδικά το απόγευμα, στα δυτικά και στα νότια παράλια, λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 30 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Διαβάστε επίσης: Έρχεται το 1ο χαμηλό βαρομετρικό - Βροχές,καταιγίδες,πτώση θερμοκρασίας

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά αναμένεται να παρατηρείται κατά διαστήματα αυξημένη χαμηλή νέφωση. Τις αυγινές κυρίως ώρες δεν αποκλείεται σε ορισμένες περιοχές, στο εσωτερικό και στα ανατολικά, να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται αναμένεται να δώσουν κατά τόπους μεμονωμένη βροχή, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο μεμονωμένης καταιγίδας, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα.

Το Σάββατο, αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό και σε περιοχές στα βόρεια και στα ανατολικά, το μεσημέρι και το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση μέχρι την Παρασκευή και μη αξιόλογη μεταβολή το Σάββατο για να κυμανθεί πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close