Εκδρομές να πας , Τα Καλύτερα της Κύπρου

6 γνωστά σημεία της Κύπρου φωτογραφημένα αλλιώς

Βλέπουμε την Κύπρο με... άλλο μάτι!

Δημοσιεύτηκε στις 27 Σεπτεμβρίου 2022

Τα τελευταία χρόνια έχουμε εξερευνήσει κάθε γωνιά της Κύπρου, κάθε φυσικό αξιοθέατο και κάθε αξιοθέατο γενικότερα. Έχουμε θαυμάσει κάθε δάσος, κάθε ιστορικό και αρχαιολογικό αρχείο, κάθε θαλάσσια σπηλιά και όμως κάθε φορά είναι λες και τα βλέπουμε πρώτη φορά. Οι ομορφιές, άλλωστε, είναι πολλές, και πλέον μας καθηλώνουν φωτογραφίες που μας δείχνουν τα γνωστά από άλλη οπτική γωνία.

Σήμερα μαζέψαμε αυτές ακριβώς τις φωτογραφίες: αυτές που μας πάνε σε σημεία πολυφωτογραφημένα και μας τα δείχνουν από μια άλλη οπτική, από μια όχι και τόσο φωτογραφισμένη πλευρά ή από ψηλά.

Πιο κάτω θα δεις το Κάστρο της Πάφου από ψηλά και το εσωτερικό του από ιδιαίτερες γωνιές, το Φράγμα Ξυλιάτου σαν χώρος για βόλτα με σανίδα, τις θαλάσσιες σπηλιές της Αγίας Νάπας σε μια λήψη από μέσα, το Θρωνί από ψηλά με τους κόκκινους δρόμους να ξεχωρίζουν ανάμεσα στο γύρω δάσος, την «Τέντα» της Καλαβασού να μοιάζει λες και βρίσκεται στη μέση του πουθενά και την πιο πρόσφατη προσθήκη, την πολύχρωμη σκάλα της Αγλαντζιάς σε drone λήψη.

Κείμενο: Νάκης Αντωνίου

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close