News , Guide

Η Lidl Food Academy on the go εντυπωσίασε στο φετινό Vegan Fam Festival

Vegan και Vemondo ξεχώρισαν και κέρδισαν τις εντυπώσεις

Δημοσιεύτηκε στις 27 Σεπτεμβρίου 2022

H εταιρεία κέρδισε τις εντυπώσεις με τη δυναμική της παρουσία, με το Lidl Vantastic και την Lidl Food Academy on the go, με την εξειδικευμένη σειρά προιόντων Vemondο.

Η Lidl Κύπρου έδωσε δυναμικό παρών στο μεγαλύτερο Vegan φεστιβάλ του νησιού που διοργανώθηκε για δεύτερη χρονιά, συγκεντρώνοντας 3.000 επισκέπτες υποστηρικτές του βιγκανισμό στο Πάρκο Αιωνόβιων Ελαιών στον Ψεματισμένο και ήταν αφιερωμένη σε κάθε μορφή ζωής!

Η Lidl Κύπρου, δείχνοντας έμπρακτα την υποστήριξή της για τον υγιεινό και οικολογικό τρόπο ζωής, έδωσε το παρών της σε αυτήν την όμορφη γιορτή με θέμα τον βιγκανισμό, ως υποστηρικτής του Vegan Fam Festival.

Στα πλαίσια του φεστιβάλ, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, να διασκεδάσουν, να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους γύρω από τον vegan τρόπο ζωής και να παρακολουθήσουν τα εργαστήρια μαγειρικής από τη Lidl Food Academy και να δοκιμάσουν τα νόστιμα φαγητά και γλυκά!

DSC_0553.JPG

Ιδιαίτερη όμως παρουσίαση είχαν και πολλά ακόμα προϊόντα vegan όπως τυριά, επιδόρπια γιαουρτιού, σοκολάτες, αλείμματα και ξηροί καρποί. Αλλά και πολλά μη φαγώσιμα vegan προϊόντα όπως: τζελ ντους, σαμπουάν, μαλακτικό, μάσκα μαλλιών, κρέμα χεριών, λάδι σώματος και βούτυρο σώματος.

Η Lidl Κύπρου, σέβεται και προάσσει την υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή και τη vegan φιλοσοφία, ενώ πλέον η γκάμα της έχει εμπλουτιστεί με vegan επιλογές, σε προϊόντα Cien και VEMONDO, οι οποίες πρωταγωνιστούν συχνά και στα δωρεάν σεμινάρια μαγειρικής της Lidl Food Academy. Με αυτόν τον τρόπο, η Lidl Κύπρου συνεχίζει να προσφέρει στους πελάτες της και τις οικογένειές τους, προϊόντα υψηλής ποιότητας για καλύτερη ποιότητα ζωής.

Επισκεφθείτε τη Lidl Κύπρου:
corporate.lidl.com.cy
lidlfoodacademy.com.cy
facebook.com/lidlcy
instagram.com/lidl_cyprus
twitter.com/Lidl_Cyprus_
linkedin.com/company/lidl-cyprus

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close