23 September-2 October 2022
News & Events , Bars & Clubs

Το BEON1X Open Mind Music Festival έρχεται για να αλλάξει την Κύπρο για πάντα

Σ' αυτό το φεστιβάλ θα χορεύεις όλο το σαββατοκύριακο στο ρυθμό διεθνούς εμβέλειας DJs

Δημοσιεύτηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2022

Το BEON1X Open Mind Music Festival υπερήφανα παρουσιάζει μια σύνθεση εξαίρετων καλλιτεχνών, όπως οι Carl Cox, Boris Brejcha, Jamie Jones, PaulKalkbrenner live, Sasha & John Digweed, Sven Väth, Deborah De Luca, Chelina Manuhutu, Fatima Hajji, Guy J και πολλοί άλλοι, οι οποίοι διαδέχονται ο ένας τον άλλο σε μια μοναδική μουσική εμπειρία στην παραλία ΚΟΤ στη γραφική Πύλα.

Το BEON1X Festival θα πραγματοποιηθεί για δύο συνεχόμενα Σαββατοκύριακα, από τις 23 μέχρι 25 Σεπτεμβρίου 2022 κι από τις 30 Σεπτεμβρίου μέχρι 2 Οκτωβρίου 2022, φέρνοντας στην Κύπρο μια απαράμιλλη μουσική σκηνή από DJs παγκόσμιας κλάσης που έχουν εμφανιστεί στα μεγαλύτερα διεθνή μουσικά φεστιβάλ όπως το Tomorrowland, Ultra, και που είναι μόνιμοι DJs των πιο δημοφιλών μουσικών κλαμπ της Ίμπιζα. Το BEON1X Festival κάνει το ντεμπούτο του συνδυάζοντας την techno μουσική, την τέχνη, την ελευθερία, στη πανέμορφη φυσική ομορφιά της Κυπριακής παραλίας. Η ομάδα του BEON1X παρουσιάζει επίσης τους πιο υποσχόμενους, ανερχόμενους Κύπριους και Έλληνες DJs.

Οι 2 ειδικά διαμορφωμένες σκηνές που θα φιλοξενήσουν τους καλλιτέχνες βρίσκονται ακριβώς δίπλα στη θάλασσα στην παραλία του ΚΟΤ στην Πύλα. Οι διοργανωτές του BEON1X και η κοινότητα των υποστηρικτών είναι σίγουροι ότι το κοινό θα ερωτευτεί την τοποθεσία με την πρώτη ματιά. Η Λάρνακα έχει πλούσια ιστορία, πολιτισμό και συναρπαστική φύση. Οι επισκέπτες θα απολαύσουν τοπικά και ευρωπαϊκά φαγητά και ποτά και ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο με αξέχαστη ατμόσφαιρα.

Αυτό που κάνει το BEON1X ένα μοναδικό γεγονός, δεν είναι μόνο η εξαιρετική σύνθεση καλλιτεχνών που όμοιό του δεν είχε το νησί τη χαρά να φιλοξενήσει στο παρελθόν. Είναι η δέσμευση των διοργανωτών να προωθήσουν την ποιοτική ψυχαγωγία, τον πολιτισμό, την τεχνολογία, όλα μέσα σε ένα εκπληκτικό Κυπριακό φυσικό περιβάλλον.

Το BEON1X Festival διοργανώνεται με ισχυρή τοπική υποστήριξη, η οποία ήταν καθοριστική στη πραγματοποίηση του. Κύπριοι, τοπικοί προμηθευτές, εργολάβοι και εθελοντές προετοιμάζουν για μήνες το γεγονός αυτό. Οι διοργανωτές είναι ικανοποιημένοι που το διεθνές φεστιβάλ αυτό συμβάλλει στην ενίσχυση του Κυπριακού τουρισμού και φιλοξενίας. Το BEON1X φιλοδοξεί να γίνει ένα ετήσιο γεγονός, δεσμευόμενο να παρουσιάζει το ίδιο αξιόλογο διεθνές καλλιτεχνικό line-up και να προσελκύει κοινό από όλο τον κόσμο. Φέτος, αναμένουμε πάνω από 3.000 επισκέπτες την ημέρα από διάφορες χώρες, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ελλάδα, το Ισραήλ, την Ισπανία, την Ιταλία, τη Γερμανία και πολλές άλλες.

Το BEON1X υποστηρίζεται από την Επαρχία Λάρνακας και το Συμβούλιο της Πύλας, που βοήθησαν στην σύνδεση της τοπικής αυτοδιοίκηση με το κοινό που περιμένει με ανυπομονησία να παρευρεθεί.

Το BEON1X Open Mind Music Festival σας περιμένει να εξερευνήσετε ένα άλλο επίπεδο ηχητικής απόλαυσης, βλέποντας το ηλιοβασίλεμα και χορεύοντας όλο το Σαββατοκύριακο. Ελάτε να το εξερευνήσετε μαζί μας.

Για εισιτήρια early-bird επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://beon1x.com/tickets ενώ εισιτήρια στην κανονική τους τιμή θα διατίθενται στην είσοδο του Φεστιβάλ.

Επίσημη ιστοσελίδα: https://beon1x.com/

beon1xposter-569x800px.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close