Δημοσιεύτηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2022
Στην παρουσία στενών συνεργατών, μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, της Διεύθυνσης καθώς και στελεχών και υπαλλήλων της, η εταιρεία ΚΕΟ τέλεσε τα εγκαίνια ενός ακόμα σύγχρονου κέντρου πωλήσεων και διανομής. Μετά την Πάφο, την Αμμόχωστο και τη Λάρνακα, η εταιρεία εγκαινίασε χθες το τέταρτο κατά σειρά κέντρο διανομής, στην επαρχία Λευκωσίας στη Βιομηχανική Περιοχή Λατσιών. Το έργο αποτελεί μέρος των στρατηγικών σχεδιασμών της διεύθυνσης της ΚΕΟ, η οποία τα τελευταία τρία χρόνια έχει ολοκληρώσει τέσσερα ιδιόκτητα κέντρα διανομής ενώ συνεχίζει να επενδύει στον εκσυγχρονισμό και την αυτοματοποίηση των παραγωγικών και εμπορικών της διαδικασιών.

Το κέντρο πωλήσεων και διανομής KEO Επαρχίας Λευκωσίας είναι έκτασης 3,800 τετραγωνικών μέτρων και είναι το μεγαλύτερο από όλα τα περιφερειακά κέντρα διανομής της εταιρείας. Οι εγκαταστάσεις πληρούν όλες τις προδιαγραφές αποθήκευσης ποτών και ξηρών τροφίμων, είναι εξοπλισμένες με συστήματα ασφαλείας και είναι φιλικές σε ΑΜΕΑ. Η ανέγερση του ολοκληρώθηκε εντός 11 μηνών και το μοντέρνο αυτό κέντρο διανομής εξυπηρετεί ήδη την αγορά.

Τον αγιασμό, ο οποίος προηγήθηκε των εγκαινίων, τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος Β’ ενώ τα εγκαίνια τέλεσαν ο Μακαριότατος μαζί με τον Εκτελεστικό Πρόεδρο της ΚΕΟ plc κ. Κώστα Κουτσό και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας κ. Χαράλαμπο Παναγιώτου.
Σχετικά
Πανσέληνος Ιουλίου: 10 εντυπωσιακές φωτογραφίες από το "Φεγγάρι του Ελαφιού"
Υπέροχες εικόνες που αποτυπώνουν το φεγγάρι, όπως το είδαμε στο νησί μας το βράδυ της Τετάρτης, 29 Ιουλίου
Στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος – Πότε τίθεται σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
«Καμίνι» και σήμερα η Κύπρος-Τίθεται σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση για 40αρι
Σε ισχύ τίθεται σήμερα η νέα κίτρινη προειδοποίηση που εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας.
Το Pernera Beach Hotel γιόρτασε 50 χρόνια ιστορίας
Από ένα οικογενειακό περιβόλι σε σημείο αναφοράς της κυπριακής φιλοξενίας
Ακόμα ένα Χριστουγεννιάτικο Χωριό επιστρέφει και ετοιμάζεται να μας βάλει ξανά στο γιορτινό κλίμα
Όσα πρέπει να ξέρεις
Κυπριακές & Ελληνικές μετοχές τώρα διαθέσιμες στο Wealthyhood x BoC
Το Wealthyhood x BoC φέρνει το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου και το Χρηματιστήριο Αθηνών σε μία σύγχρονη εφαρμογή. Οι χρήστες μπορούν πλέον να επενδύουν σε κυπριακές και ελληνικές μετοχές από μόλις €1, με τις χαμηλότερες προμήθειες της αγοράς.
Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό που περιμένουμε κάθε χρόνο μόλις ανακοίνωσε την επιστροφή του!
Για 5η συνεχόμενη χρονιά… η μαγεία συνεχίζεται στο Φικάρδου
Όλα όσα θα δούμε τον Αύγουστο στο Netflix
Το περιεχόμενο από ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ και άλλα
Βρείτε τις επόμενες διακοπές σας σε 6 μαγευτικούς προορισμούς και 25 ξενοδοχεία και επαύλεις
Η νέα ιστοσελίδα της Louis Hotels σας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στις επόμενες διακοπές σας