Πάμε Ταξίδι , Guide

Σε αυτούς τους προορισμούς θα σε ταξιδέυει η Cyprus Airways τον φετινό χειμώνα

Η Cyprus Airways ανακοίνωσε το χειμερινό της πρόγραμμα

Δημοσιεύτηκε στις 16 Σεπτεμβρίου 2022

Το χειμερινό πρόγραμμα πτήσεων της εγκαινιάζει η εταιρεία Cyprus Airways στις 30 Οκτωβρίου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 28 προγραμματισμένα εβδομαδιαία δρομολόγια με επιστροφή σε τέσσερα βασικά αεροδρόμια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Αθήνα θα εξυπηρετείται με μια διπλή καθημερινή πτήση, ενώ το Τελ Αβίβ και η Βηρυτός θα εξυπηρετούνται με έξι εβδομαδιαία δρομολόγια. Οι πτήσεις προς το Ερεβάν θα συνεχιστούν καθ΄ όλη τη διάρκεια του χειμώνα με δύο φορές την εβδομάδα.

Σε σχολιασμό του προγράμματος του φετινού χειμώνα, η Madonna Hoyek, Εμπορική Διευθύντρια της Cyprus Airways, ανέφερε ότι «μας ενθαρρύνει να βλέπουμε ότι τα αεροπορικά ταξίδια συνεχίζουν να ανακάμπτουν γρήγορα και η εμπιστοσύνη στην αγορά αυξάνεται σταθερά».

«Είμαστε συνεπώς αισιόδοξοι ότι οι 188.000 θέσεις που προσφέρουμε στην αγορά θα συνεχίσουν να βοηθούν και να ενισχύουν τα ταξίδια και τον τουρισμό στην Κύπρο και να εξασφαλίζουν κρίσιμη συνδεσιμότητα από και προς τη χώρα, ενώ παράλληλα θα παρακινήσουν περισσότερους Κύπριους να επισκεφθούν τις αγαπημένες τους πόλεις σε όλο το δίκτυο μας», πρόσθεσε.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Cyprus Airways, Paul Sies, ανέφερε πως αυτό το πρόγραμμα δείχνει την ισχυρή δέσμευση της Cyprus Airways για τη συνδεσιμότητα του νησιού και την τοπική οικονομία και τουριστική βιομηχανία.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα πτήσεων του φετινού χειμώνα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.cyprusairways.com(link is external), από τα γραφεία της εταιρείας ή από οποιονδήποτε ταξιδιωτικό πράκτορα.

Οι Cyprus Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας της Κύπρου, ξανάρχισαν τις δραστηριότητές τους το 2016. Η εταιρεία διαθέτει ένα στόλο αεροσκαφών Airbus A319 και δύο Airbus A320, τα οποία επί του παρόντος λειτουργούν σε ένα δίκτυο επτά προγραμματισμένων προορισμών προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Βηρυτό, Τελ Αβίβ, Ερεβάν και Ρόδο.

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close