Δημοσιεύτηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2022
Το τρομακτικό έπος της Esther συνεχίζεται σε αυτό το prequel της αρχικής και συγκλονιστικής επιτυχίας τρόμου "Orphan".
Αφού ενορχηστρώνει μια λαμπρή απόδραση από μια ψυχιατρική εγκατάσταση της Εσθονίας, η Esther ταξιδεύει στην Αμερική υποδυόμενη την εξαφανισμένη κόρη μιας πλούσιας οικογένειας.
Ωστόσο, μια απροσδόκητη ανατροπή προκύπτει που την φέρνει απέναντι σε μια μητέρα που θα προστατεύσει με κάθε κόστος την οικογένειά της από το δολοφονικό “παιδί”.
Η πρώτη ταινία "Orphan" του Jaume Collet-Serra, κυκλοφόρησε το 2009 και σημείωσε εμπορική επιτυχία. Με πρωταγωνίστρια τη δεκάχρονη τότε Isabelle Fuhrman στον ρόλο της Esther, το κοινό αγάπησε την απίστευτη ανατροπή στο τέλος της ταινίας που αποκάλυπτε ότι το "μικρό κοριτσάκι" υπέφερε από υποϋποφυσισμό με αποτέλεσμα να μη μεγαλώνει και να μοιάζει πάντα παιδί, ενώ στην πραγματικότητα είναι μία δολοφόνος στα 30 της χρόνια.
Το prequel του φιλμ σκηνοθετεί ο William Brent Bell και μας μεταφέρει στα γεγονότα που προηγήθηκαν αμέσως πριν από αυτά της πρώτης ταινίας και, φέρνοντας πίσω την Isabelle Fuhrman στον θρυλικό ρόλο της, προσπαθεί να απαθανατίσει ξανά αυτό το μοναδικό αίσθημα δημιουργικότητας και έκπληξης.
Τον ρόλο της μητέρας υποδύεται η Julia Stiles, ενώ του πατέρα ο Rossif Sutherland, γιος του Donald Sutherland.
Πρεμιέρα: 15 Σεπτεμβρίου 2022. Διάρκεια: 99'.
-
Κ-Cineplex 1-6 Λάρνακα
13 Οκτωβρίου - 19 Οκτωβρίου 2022
-
Ρίο 1-6 Λεμεσός
13 Οκτωβρίου - 19 Οκτωβρίου 2022
-
Premier Cinemas
13 Οκτωβρίου - 19 Οκτωβρίου 2022
Σχετικά
Sense and Sensibility
Το κλασικό μυθιστόρημα της Jane Austen μεταφέρεται ξανά στη μεγάλη οθόνη
Προβολή της ταινίας "Jack Strong"
Ειδική προβολή της αναγνωρισμένης πολωνικής ταινίας στο Pantheon στη Λευκωσία
Practical Magic 2
Σχεδόν τρεις δεκαετίες μετά, Sandra Bullock και Nicole Kidman επιστρέφουν ως οι αγαπημένες μάγισσες αδελφές Owens
Runner
Μια φαινομενικά απλή αποστολή μετατρέπεται σε έναν επικίνδυνο αγώνα δρόμου με τον χρόνο
Oasis: Don't Look Back in Anger
Tο ντοκιμαντέρ καταγράφει τη θριαμβευτική περιοδεία επανένωσης των Liam και Noel Gallagher, Oasis Live ‘25
By Any Means
Μια σκοτεινή ιστορία από την Αμερική του ’60, εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα
Η ταινία “L'Étranger” επιστρέφει με νέες προβολές
Το κλασικό αριστούργημα «Ο Ξένος» του Αλμπέρ Καμύ από τον François Ozon, ξανά στο Pantheon