Εστιατόρια

3 μαγαζιά της Λευκωσίας που επέστρεψαν ανανεωμένα

Ποιοι επιστρέφουν... δριμύτεροι για τη νέα σεζόν;

Δημοσιεύτηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2022

Τον Σεπτέμβριο, όταν οι καλοκαιρινές διακοπές τελειώνουν και ο κόσμος επιστρέφει σιγά - σιγά στις πόλεις, έχουμε δει πολλές φορές χώρους εστίασης να ανοίγουν ξανά, έτοιμη για τη νέα σεζόν με νέα εικόνα και, ενίοτε, νέο μενού.

Αυτό συμβαίνει και φέτος. Γνωστά και αγαπημένα μαγαζιά της Λευκωσίας ανακοίνωσαν ήδη την επιστροφή τους, ανανεωμένα και με προγραμματισμένες προσθήκες στο μενού.

Πιο κάτω, μαζέψαμε τρεις χώρους της πρωτεύουσαν που είτε μας υποδέχτηκαν, ή ετοιμάζονται να μας υποδεχτούν ξανά.

Vino Cultura Wine & Cellar

To rustic πράσινο κεραμικό, η πλειάδα των άρτια στοιχισμένων οίνων και καραφών της εισόδου, το εντυπωσιακά φωτισμένο bar και τα δερμάτινα ποικιλόχρωμα είναι ανάμεσα στα νέα στοιχεία που θα συναντήσεις στο νέο Vino Cultura. Η κάρτα εδεσμάτων που φέρει την υπογραφή του καταξιωμένου σεφ Ανδρέα Γιαγκουλά, έχει ανανεωθεί σε μεγάλο βαθμό, αλλά συνεχίζει να υποστηρίζει το άκρως επιτυχημένο concept εστίασης του.

(22 676707) Κυριάκου Μάτση 20, Λευκωσία

Cookshop

Με νέα, πλέον, εικόνα που συνδυάζει το μοντέρνο με το παλιό και όλα μαζί συνθέτουν μια ιδιαίτερη αισθητική, γεμάτη χαρακτήρα και στυλ, το Cookshop επέστρεψε στις 5 Σεπτεμβρίου. Εκεί, τα μεσημέρια μπορείς να απολαμβάνεις νόστιμα πιάτα διά χειρός του σεφ Ευαγόρα Χατζηπαύλου και της ομάδας του. Επιπλέον, σε λίγο καιρό θα έχουμε την ευκαιρία να γευτούμε νέα πιάτα, φτιαγμένα με τοπικά υλικά υψηλής ποιότητας, τα οποία μετουσιώνονται σε εκπληκτικές γεύσεις.

(99 012307) Πινδάρου 6Α, Λευκωσία

Skinny Fox

Το πιο πρόσφατο στη λίστα είναι το Skinny Fox. Ακολουθώντας τις προσταγές και τις ανάγκες της εποχής, ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει ένα ολότελα νέο concept, με νέα φιλοσοφία, νέο μενού, νέα διακόσμηση, διατηρώντας ωστόσο τον διεθνή του προσανατολισμό. Στην κουζίνα, ο σεφ Στέφανος Ζαχαριάν αξιοποιεί την ποιοτική πρώτη ύλη, δημιουργώντας πιάτα απολαυστικά, με καθαρές γεύσεις και υλικά που εύκολα μπορεί να διακρίνει κανείς! Το φαγητό σου θα το συνοδεύσεις ιδανικά με ένα από τα κλασικά κοκτέιλ που θα φιγουράρουν στη λίστα του (μία λίστα απλή και λιτή) ή με ένα από τα 6 signature.

(22 256070) Μενάνδρου 20, Λευκωσία

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close