Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Τα 20 καλύτερα πράγματα για να κάνεις το weekend

Όλα όσα δεν πρέπει να χάσεις αυτό το σαββατοκύριακο

Δημοσιεύτηκε στις 09 Σεπτεμβρίου 2022

Το σαββαοτκύριακο πλησιάζει και εμείς ετοιμαζόμαστε για έξοδο!

Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι εκδηλώσεις των επόμενων ημερών θα σου φτιάξουν τη διάθεση, θα δημιουργήσουν νέες επιλογές στις εξόδους σου και θα σε ψυχαγωγήσουν με όλη τη σημασία της λέξης.

Γι' αυτό κι εμείς συγκεντρώσαμε όλα όσα θα γεμίσουν αυτές τις μέρες το πρόγραμμά σου!

pexels-pixabay-534285.jpg

Street Food Festival Cyprus στη Λεμεσό
Το Street Food Festival Cyprus επιστρέφει δυναμικά μετά την περσινή επιτυχία, στο σημείο από όπου ξεκίνησε για πρώτη φορά το γευστικό του ταξίδι, τον Ποταμό Γερμασόγειας στη Λεμεσό. Φέτος μάλιστα το φεστιβάλ θα έχει περισσότερη ποικιλία σε όλα τα επίπεδα: φαγητό από τοπική και διεθνή κουζίνα, γλυκούς πειρασμούς καθώς και vegan επιλογές. Επιπλέον, το Street Food Festival Λεμεσού θα διαθέτει για το κοινό μία μεγάλη ποικιλία από φαγητό του δρόμου με πάνω από 30 διαφορετικά περίπτερα που θα ψήνουν μπροστά σου εκείνη την ώρα ζουμερά μπέργκερ, σουβλάκι, hot dogs, κρέπες, βάφλες και και πολλές άλλες γαστρονομικές δημιουργίες τόσο από την τοπική όσο και από την ξένη κουζίνα.
>> Παρ 9, Σ 10 & Κ 11 Σεπτεμβρίου, Ποταμός Γερμασόγειας, Λεμεσός.

173963147_122218406516061_2208252851461324095_n.jpg

44ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Κολοκασιού
Μετά από τρία χρόνια απουσίας, επιστρέφει ανανεωμένο το πολυαναμενόμενο 44ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Κολοκασιού του Δήμου Σωτήρας. Το Φεστιβάλ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022 στις 8:00μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας, μετρά πέραν του μισού αιώνα ζωής και αναμένεται και φέτος να προσελκύσει χιλιάδες επισκέπτες. Το κοινό μεταξύ άλλων θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα το οποίο θα αναλάβουν μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα του σύγχρονου ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, ο Μάκης Δημάκης, η Βασιλική Νταντά και οι Droulias Brothers. Το Φεστιβάλ έχει καταστεί θεσμός όχι μόνο για τα δρώμενα της Σωτήρας και της Επαρχίας Αμμοχώστου, αλλά και για όλη την Κύπρο, αναδεικνύοντας ένα από τα πλέον παραδοσιακά προϊόντα του τόπου, το κολοκάσι, που ως γνωστό έχει πιστοποιηθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως προϊόν Π.Ο.Π. με την επωνυμία Κολοκάσι Σωτήρας/Κολοκάσι-Πούλλες Σωτήρας. Πρόκειται για ένα από τα μακροβιότερα και πιο επιτυχημένα φεστιβάλ τα οποία διοργανώνονται στο νησί μας, ενώ φέτος το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει με δωρεάν γευσιγνωσία τόσο τις παραδοσιακές όσο και τις εναλλακτικές συνταγές με βάση το κολοκάσι, τις οποίες δημιούργησαν ειδικά για το Φεστιβάλ επαγγελματίες σεφ και bartenders. Η είσοδος ανέρχεται στο συμβολικό ποσό των €5 για άτομα άνω των 12 ετών και περιλαμβάνει δωρεάν γευσιγνωσία κολοκασιού.
>> Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας, Σωτήρα, ελ. επ. Αμμοχώστου.

καμιλ.jpg

Καμίλ
Το έργο ''Καμίλ'', σε ελεύθερη ελληνική απόδοση από τον καταξιωμένο ηθοποιό και σκηνοθέτη Νεοκλή Νεοκλέους, είναι ένα υπέροχο θεατρικό κείμενο με μαγική δύναμη, η οποία μιλάει άμεσα στην καρδιά τόσο των καλλιτεχνών κατά τη δημιουργία του, όσο και των θεατών. Η παράσταση, δομημένη σε δεκαοκτώ σκηνές, παρουσιάζει τις διαφορετικές πτυχές στη σχέση ενός ζευγαριού, που υποδύονται οι ηθοποιοί Παναγιώτης Κυριάκου και Νίκη Δραγούμη, με τις σχέσεις εξάρτησης, πάθους, ζήλιας, αγάπης και μίσους να αποκτούν μια νέα διάσταση, απομακρυσμένης από κλισέ που κυριαρχούν στις ερωτικές σκηνές. >> 9, 10 και 11 Σεπτεμβρίου, Σατιρικό Θέατρο (Πάνω Σκηνή), Λευκωσία

Ντεφόλ, Σμύρνη 1922
Το θέατρο ένα τιμά τα εκατό χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή με το θεατρικό έργο «Ντεφόλ, Σμύρνη 1922», που βασίζεται στο πεζογράφημα του συγγραφέα Δημήτρη Καραγιάννη, σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία του καλλιτεχνικού διευθυντή του θεάτρου ένα Αντρέα Χριστοδουλίδη και με την ευγενή χορηγία του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας. Το συγκεκριμένο έργο ανέβηκε από το «θέατρο ένα» το 2017 με τις παραστάσεις να συνεχίζονται και το 2018 με τεράστια επιτυχία. Ήρωες της τραγικής αυτής ιστορίας, είναι μια νεαρή κοπέλα, η Ιφιγένεια, που ζει το δράμα του ξεριζωμού τις μαύρες μέρες της καταστροφής της Σμύρνης. Μαζί με τον Μενέλαο, ένα φοιτητή της Νομικής προσπαθούν να γλυτώσουν το θάνατο και να φύγουν από την φλεγόμενη πόλη. Στην προσπάθεια τους αυτή γίνονται μάρτυρες ενός από τα μεγαλύτερα εγκλήματα του 20ου αιώνα.
>> Παρ 9-Κ 11 Σεπτεμβρίου, Αρχοντικό Αξιοθέας, Αρχοντικό Οδού Αξιοθέας, παλιά Λευκωσία, 20.00. Κρατήσεις 22348203.

Villagers of Ioannina
Η περσινή Revival Acoustic Tour άφησε το συναυλιακό της στίγμα σε όλη την Ελλάδα, μέσα από μια σειρά συγκλονιστικών εμφανίσεων των Villagers of Ioannina City οι οποίες μεγάλωσαν την ανυπομονησία μας για την ηλεκτρική συναυλιακή τους επιστροφή, που θα πραγματοποιηθεί φέτος. Οι Villagers of Ioannina City επιστρέφουν συναυλιακά με full ηλεκτρικό set σε ένα live που η Κύπρος πρόσμενε καιρό.
>> Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου, Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λύμπια, επ. Λευκωσίας, 20.00. Εισιτήριο: €20.

Δέσποινα Βανδή
To Flying Away Art and Music Festival επιστρέφει φέτος δυναμικά μετά από 2 χρόνια απουσίας επιστρέφει και η Δέσποινα Βανδή θα είναι εκεί για να μας ταξιδεύει με τις μοναδικές της ερμηνείες, έτοιμη να μας ξεσηκώσει με διαχρονικά κομμάτια και αγαπημένα τραγούδια από όλη τη δισκογραφική της εμπειρία.
>> Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, Γήπεδο Ορφέα, Λευκωσία, 18.00. Είσοδος: €12 ανά ημέρα/ παιδιά κάτω των 15 ετών η είσοδος είναι δωρεάν.

54602-sitesdefaultfilesvouni2.2e1.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Γιορτή του Παλουζέ στη Δορά
Η Δορά, ένα κρασοχώρι της επαρχίας Λεμεσού, είναι ένα από τα γραφικότερα χωριά της Κύπρου. Βρίσκεται 40 περίπου χιλιόμετρα από τη Λεμεσό, στις πλαγιές του βουνού Κορδυλάς. Είναι κτισμένη με φρουριακό χαρακτήρα, διατηρώντας την παραδοσιακή της αρχιτεκτονική. Η πέτρα είναι το κύριο χαρακτηριστικό της. Στην συντριπτική πλειονότητα τους τα σπίτια είναι πετρόκτιστα, πάρα πολλά από αυτά έχουν αναπαλαιωθεί και συντηρηθεί από τους ιδιοκτήτες τους. Περιδιαβαίνοντας τα στενά δρομάκια του χωριού και τη λιθόστρωτη πλατεία μεταφέρεσαι νοερά στο χθές. Φέτος λοιπόν, μας προσκαλεί ξανά στην ετήσια Γιορτή του Παλουζέ, όπου πέρα από δωρεάν ζεστό παλουζέ, θα απολαύσεις και ζωντανή ελληνική μουσική.
>> Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, Πλατεία Χωριού, Δορά, επ. Λεμεσού, 17.00.

Νατάσσα Μποφίλιου
Η εκρηκτική Νατάσσα Μποφίλιου, πάντα με το Θέμη Καραμουρατίδη και το Γεράσιμο Ευαγγελάτο στο πλευρό της, έχοντας ολοκληρώσει μια σειρά επιτυχημένων παραστάσεων στην αθηναϊκή σκηνή του VOX, ταξιδεύει επιτέλους και πάλι με την εξαιρετική μπάντα της σε Ελλάδα και Κύπρο, για να γιορτάσει την επιστροφή σε αυτό που αγαπά περισσότερο: την άμεση επικοινωνία με το ενθουσιώδες κοινό της, μέσα από τις ανοιχτές συναυλίες. Με την γνωστή κι αγαπημένη “Εποχή του Θερισμού”, που κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές όλων μας, πλήρως αφομοιωμένη στον πυρήνα του προσωπικού κι αγαπημένου της ρεπερτορίου, η πιο δεμένη καλλιτεχνική τριάδα του ελληνικού τραγουδιού σας προσκαλεί σε μια ηλεκτρισμένη παράσταση, γεμάτη πάθος, έμπνευση, και ανατροπές. "Η Εποχή του Θερισμού μας χαρίζει από την πρώτη μέρα της, μεγάλες στιγμές! Είμαστε βαθιά ευγνώμονες για τον τρόπο που την αγκαλιάσατε αλλά και για την συγκινητική σας προσέλευση στις συναυλίες μας.
>> Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας, 21.00. Εισιτήρια €20. Προπώληση Tickethour και Acs courier. Πληρ. 99905878, 99134323, 99905840.

ΜΠΛΕ
Είναι αδιαμφισβήτητα ένα συγκρότημα που ξέρει πώς να ξεσηκώνει το κοινό κι αυτό άλλωστε φαίνεται από την μακροχρόνια, επιτυχημένη πορεία τους.. Διαχρονικά τραγούδια, ιδιαίτερος ήχος, με την απόλυτη frontwoman Τζώρτζια να μας συνεπαίρνει με τη φωνή, την ερμηνεία της και τη δυναμική σκηνική της παρουσία σε κάθε συναυλία. Mε επτά albums και ένα διπλό best off στο ενεργητικό τους, έχουν καθιερωθεί ως ένα από τα μακροβιότερα και πιο αγαπημένα συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Γι' αυτό έρχονται για μια βραδιά στο Flying Away Art and Music Festival και μια στο Λιοπέτρι.
>> Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, Γήπεδο Ορφέα, Λευκωσία, 18.00. Είσοδος: €12 ανά ημέρα/παιδιά κάτω των 15 ετών η είσοδος είναι δωρεάν.
>> Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, The Volt 20

Active Member
Οι Active Member συμπληρώνουν 30 Χρόνια ενεργούς δράσης και η ανάγκη επικοινωνίας και διηγήματος της μέχρι τώρα μεγάλης τους δισκογραφικής τους πορείας γίνεται ακόμα μεγαλύτερη. Διάφορες γενιές θα συνταντηθουν , με ένα κοινό κώδικα – τη μουσική και τα τραγούδια ζωής του γκρουπ. Το γκρουπ θα μοιραστεί με το κοινό ένα οδοιπορικό στη μεγάλη τους δισκογραφίας και θα δώσουν το δικό τους στίγμα ζωής.
>> Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, Σκαλί Αγλατζιάς, Λευκωσία, 21.00. Τιμή εισιτηρίου: €10 soldouttickets.com. Πληρ. 22340460.

κατια.jpg

Το καινούργιο παιδί
Κάτια Δανδουλάκη πρωταγωνιστεί στο έργο “Το καινούργιο παιδί” των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα. Η παράσταση είναι ο μονόλογος της Δάφνης που αφηγείται περιστατικά που όλοι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχουμε ζήσει. Ο συντηρητικός μπαμπάς, η μαμά που διαβάζει ακόμα και τη σκέψη της κόρης της, οι έρωτες, οι γάμοι, οι προδοσίες, οι γέννες, τα παιδιά που δεν μπορεί κανείς να καταλάβει, ο χρόνος που κυλάει αδυσώπητα, τα μπότοξ και οι απώλειες…
>> Σ 10 Σεπτεμβρίου, Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, 20.30.
>> Κ 11 Σεπτεμβρίου, Θέατρο Ριάλτο Λεμεσό, 20.30.

Vegan Fam Festival 2019 3.jpg

Vegan Fam Festival
Το Vegan Fam Festival επιστρέφει για δεύτερη φορά το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022 στο Πάρκο Αιωνόβιων Ελαιών στο χωριό Ψεματισμένος στη Λάρνακα. Το Vegan Fam Festival είναι μια γιορτή αφιερωμένη σε κάθε μορφή ζωής! Είναι μια ευκαιρία τόσο για τους βίγκαν όσο και για αυτούς που ενδιαφέρονται για έναν υγιεινό τρόπο ζωής για τον εαυτό τους και τον πλανήτη, να περάσουν μια όμορφη μέρα στη φύση. Ο βιγκανισμός δεν αποτελεί μόνο μια διατροφική συνήθεια ή επιλογή, αλλά είναι φιλοσοφία ζωής η οποία αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς στην Κύπρο και στον κόσμο. Οι άνθρωποι στρέφονται προς αυτόν είτε για ηθικούς και περιβαλλοντικούς λόγους, είτε για να βελτιώσουν την υγεία τους. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους γύρω από τον βίγκαν τρόπο ζωής, να παρακολουθήσουν ομιλίες, επιδείξεις μαγειρικής και εργαστήρια από τη Lidl Food Academy και το Vantastic Canteen, να δοκιμάσουν νόστιμα φαγητά και γλυκά, να χαλαρώσουν στο κέντρο ευεξίας, να ψωνίσουν βίγκαν προϊόντα, να ακούσουν ζωντανή μουσική και άλλα πολλά. Το φεστιβάλ έχει οικολογικό χαρακτήρα και έχει γίνει μια μεγάλη προσπάθεια να περιοριστεί η χρήση πλαστικού στο ελάχιστο.
>> Σ 10 Σεπτεμβρίου, Πάρκο Αιωνόβιων Ελαιών, Ψεματισμένος, Λάρνακα, 11:00 - 23:00. Είσοδος ελεύθερη.

Locomondo
Είναι το συγκρότημα που έχει ταυτιστεί πλέον με το Flying Away Festival και η αγάπη του κόσμου φαίνεται κάθε φορά. Το φετινό φεστιβάλ δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Η αγαπημένη μπάντα επιστρέφει στο γήπεδο για το κλείσιμο του φεστιβάλ, μια βραδιά που σίγουρα θα μας ξεσηκώσει σε ρυθμούς ska και reggae. Εκτός όμως από τη συναυλία, και όπως πάντα άλλωστε, στον χώρο του φεστιβάλ θα υπάρχουν μαγαζάκια με χειροποποίητες δημιουργίες, street food, cocktail bar και πολλά άλλα.
>> Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, Γήπεδο Ορφέα, Λευκωσία.

Μουσική βραδιά στην παραλία
Ο Δήμος Λεμεσού ετοιμάζει μία συναυλία... υπό το φως του φεγγαριού. Ετοιμάσου να απολαύσεις συναυλία κάτω από την πανσέληνο παρέα με το Κουαρτέτο Έγχορδων του Δήμου Λεμεσού και τη σοπράνο Μαρίζα Αναστασιάδου σε μουσική από το ελληνικό και το ξένο ρεπερτόριο.
>> Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, Θεατράκι της Προκυμαίας (ανατολική άκρη παραλιακής επίχωσης), Λεμεσός, 20.00.

Καγιάκ
Το φεγγάρι του "θερισμού" βρίσκεται προ των πυλών και η έξοδος εκείνη την μέρα έχει την τιμητική της. Αν ακόμη δεν έχεις προγραμματίσει κάτι, τότε σου έχουμε μια πολύ ξεχωριστή πρόταση. Tο γραφείο υπαίθριων δραστηριοτήτων και αθλητικού τουρισμού Salonica View, διοργανώνει μια μοναδική εμπειρία Sea Kayaking στην Ακτή Κυβερνήτη κάτω από το φώς του φεγγαριού. (Governors beach).
Μάθε περισσότερα, εδώ.
>> Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, Ακτή Κυβερνήτη, 19.00. Πληρ. salonicaview.com.


moonwalk.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

MoonWalk 2022
Μετά από 3 χρόνια, η Νεολαία Παραλιμνίου δίνει ξανά ραντεβού, για τον πιο μελωδικό περίπατο που δεν είναι άλλος από το Moonwalk! Το Moonwalk που όλοι αγαπήσαμε, και σε όλους μας έλειψε, επιστρέφει δυναμικά, για να μας χαρίσει και πάλι τις ξεχωριστές του μελωδίες κάτω από την πανσέληνο του Σεπτέμβρη. Φέτος, θα μας κρατήσουν συντροφιά περισσότεροι από 102 επαγγελματίες μουσικοί, σε 26 σκηνές, και όλοι υπόσχονται να μας συνεπάρουν σε μαγικούς κόσμους υπό το φως της πανσέληνου.
Mάθε περισσότερα, εδώ.
>> Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, εξωκλήσι Αγίου Νικολάου - το επωνύμιο Πόλα Κώστα, Πρωτατάς, 20.00.

6ο Φεστιβάλ Αγροτικού Πολιτισμού
Το 6ο Φεστιβάλ Αγροτικού Πολιτισμού φέρνει και φέτος κοντά το ευρύ κοινό με τα προϊόντα του νησιού μας και γίνεται σημείο συνάντησης παραγωγών, καταναλωτών και επισκεπτών στη γύρω περιοχή. Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, στην κεντρική Πλατεία Λευκάρων. Οι επισκέπτες έτσι θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν μια μεγάλη γκάμα εκλεκτών προϊόντων της κυπριακής γης, να έρθουν σε απευθείας επαφή με τους παραγωγούς και να ενημερωθούν για τις ιδιότητες των προϊόντων. Οι επισκέπτες έτσι θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν μια μεγάλη γκάμα εκλεκτών προϊόντων της κυπριακής γης. Μάλιστα, φέτος το φεστιβάλ έρχεται με ένα πλούσιο πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει άφθονη μουσική, χορούς, τσιαττιστά, συναυλία κ.ά.
>> Σάββατο 10 & Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, Κεντρική Πλατεία Λευκάρων, επ. Λάρνακας.

Γιάννης Κότσιρας
Το Επιμελητήριο Νέων Πάφου και η Επαρχιακή Επιτροπή Πάφου του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, διοργανώνουν συναυλία με τον δημοφιλή ερμηνευτή Γιάννη Κότσιρα, στο Χάνι του Ιμπραήμ στην Πάφο. Η εκφραστική φωνή του Γιάννη Κότσιρα, τα τραγούδια του, παλιά και καινούρια, που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει, οι πάντοτε εμπνευσμένες διασκευές του και οι εξαιρετικές λαϊκές επιλογές του θα δημιουργήσουν μια μαγευτική ατμόσφαιρα για το κοινό της Πάφου. Φέτος, μάλιστα, στο πρόγραμμα προστίθενται δύο ακόμη τραγούδια, γραμμένα για τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά “Σασμός”, που έχουν κυριολεκτικά λατρευτεί από το κοινό!
>> Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, Xάνι του Ιμπραήμ, Πάφος, 20.00. Εισιτήρια 26947923 & https://eshop.anticancersociety.org.cy/el.

Παζαράκι μεταχειρισμένου βιβλίου
Αν σου αρέσουν τα βιβλία, τότε η πιο κάτω πρόταση σε αφορά! Το Παλαιοβιβλιοπωλείο Ταξιδευτής διοργανώνει ένα μονοήμερο παζαράκι μεταχειρισμένου βιβλίου, στο cafe-bar "Στο Δρόμο" στη Λεμεσό. Το παζαράκι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, στις 11.00-19.00. Στο παζαράκι θα έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις στον μαγικό κόσμο του βιβλίου και να βρεις εκατοντάδες μεταχειρισμένα βιβλία σε χαμηλές τιμές!
>> Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, cafe-bar "Στο Δρόμο", Λεμεσός, 11.00-19.00. Πληρ. 97647438.

Φεστιβάλ Παστελιού στην Ανώγυρα
Το όμορφο χωριό Ανώγυρα της επαρχίας Λεμεσού, διοργανώνει και φέτος, όπως κάθε Σεπτέμβριο, το καθιερωμένο "Φεστιβάλ Παστελιού". Άλλωστε, το παστέλι είναι άμεσα συνδεδεμένο με το χωριό, ενώ το συγκεκριμένο φεστιβάλ έχει πλέον καταστεί θεσμός, καθώς φέτος διοργανώνεται για 32η χρονιά. Η γιορτή λοιπόν θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, στην κεντρική πλατεία το χωριού. Το Φεστιβάλ Παστελιού θα αναδείξει και θα προβάλει την παράδοση, την πολιτιστική κληρονομιά, θα προωθήσει την παραδοσιακή και την καινοτόμο γαστρονομία, θα προσφέρει δυνατότητες ψυχαγωγίας και μάθησης. Φυσικά, θα υπάρχουν και διαδραστικά εργαστήρια όπου θα αξιοποιηθούν τα κουκούτσια του χαρουπιού για κοσμήματα, οικολογικές σακούλες, οικολογικά φαναράκια, καδράκια και ζωγραφική. Στον χώρο θα υπάρχουν διάφορα προϊόντα που θα μπορείς να δοκιμάσεις ή να γευτείς.
>> Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, Ανώγυρα, επ. Λεμεσού, 11.00-20.00.

Όπου κι αν επιλέξεις να πας, μην ξεχάσεις να κατεβάσεις το Settleσου.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close