Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου , Εστιατόρια

13+1 ιδέες για brunch το σαββατοκύριακο

Πού θα πάμε για brunch;

Δημοσιεύτηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 2022

Ξυπνάς Σάββατο ή Κυριακή πρωί και έχεις αυτόματα όρεξη για αφρατα pancakes, λαχταριστό French toast ή ζεστά αβγά με τραγανιστό μπέικον. Οι μέρες χαλάρωσης της εβδομάδας έχουν ταυτιστεί με το brunch και το μυαλό μας πλέον πάει κατ' ευθείαν εκεί.

Πρώτες σκέψεις είναι το ''πού θα πάμε;'' και το ''τι θα φάμε;'' και εμείς είμαστε εδώ για βοηθήσουμε και στις δύο! Πιο κάτω, μαζέψαμε για 13+1 σούπερ μαγαζιά για brunch στις πόλεις, για ό,τι τραβά η όρεξή σου.

Ένας όμορφος χώρος με ιδιαίτερο design, το Sonhe All Day έχει στο μενού του νόστιμα πιάτα για brunch που σίγουρα θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Bagels με διάφορα υλικά για topping, pancakes με πραλίνα και φρούτα του δάσους ή μασκαρπόνε και καραμέλα dulce de leche και φυσικά το λαχταριστό French toast κρουασάν που θα λατρέψεις.

(94041351) Παπανικολή 82, Λευκωσία

Κάτι σε granola bowl ή τα κλασικά scrambled αβγά με μπέικον; Στο Nocciola Sweets & More έχεις αυτές τις επιλογές και ακόμα περισσότερα για να διαλέξεις, σε ένα φωτεινό περιβάλλον που θα σου φτιάξει τη μέρα.

(22775588) Δημοφώντος 1, Λευκωσία

Είναι ένα από τα πιο γνωστά brunchάδικα της πρωτεύουσας συνεχίζει ακάθεκτο να βρίσκεται στις επιλογές μας για την πρωινή μας έξοδο. Στο The Boys at Number 5 θα βρεις διάφορες επιλογές για νόστιμα, αφράτα pancakes αλλά και διάφορες άλλα πιάτα όπως το Cilbir που είναι, με άλλα λόγια, αβγά ποσέ, γιαούρτι και φρέσκια κρέμα.

(22660421) Θεμιστοκλή Δέρβη 5Ε, Λευκωσία

Αβγά τηγανητά, scrambled ή ποσέ με σολομό ή μπέικον, κρύα και σάντουιτς για χορτοφάγους και μη, με ενδιαφέροντες συνδυασμούς (π.χ. omelette souffle με λαχανικά μπέικον και σος μαγιονέζας ή superfood σάντουιτς), υγιεινά pots αλλά και γλυκές επιλογές όπως μους αναρής και pancakes με φρούτα (ή με λαχταριστό red velvet). Στο Gaston Tastes θα βρεις τις πιο ιδιαίτερες επιλογές που σίγουρα θα σε ικανοποιήσουν.

(22780777) 25ης Μαρτίου 22Α, Λευκωσία

Στην όμορφη πλατεία Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα και, πιο συγκεκριμένα, στο Lazaris Bakery, συναντάς γεύσεις που έχουν σαν βάση την Κύπρο (όπως το κουλούρι με αναρή, μέλι και παστά σύκα) σε ευφάνταστα σάντουιτς και τοστ. Υπάρχει επίσης η επιλογή για pancakes με μέλι.

(24655700) Αγίου Λαζάρου 37-39, Λάρνακα

Αγαπημένος προορισμός για τα πρωινά του σαββατοκύριακου, το Edem's Yard συνεχίζει να εμπλουτίζει το μενού του με ιδιαίτερες γεύσεις στα pancakes και όχι μόνο, με σταθερές και προσωρινές επιλογές. Από τις πιο πρόσφατες προσθήκες τα Cheesecake Pancakes που είχαν έρθει σαν προσωρινό πιάτο αλλά πλέον εντάχθηκαν στο μενού.

(99847781) Ευανθίας Πιερίδου, Λάρνακα

Bagels, burgers και buns με ωραίους συνδυασμούς, ή εναλλακτικά το «εκρηκτικό» Lava Brunch με ψωμί ολικής αλέσεως με γέμιση σπανάκι, καραμελωμένα κρεμμύδια, ντομάτα, μπέικον, αβγά και τυριά. Αυτά θα τα βρεις στο Mingle Café, όπως επίσης διάφορες επιλογές για pancakes συμπεριλαμβανομένων των Vegan Peanut Butter.

(24209300) Ερμού 153, Λάρνακα

Το Instagrammable μαγαζί της Λεμεσού μάς καλεί για brunch με πολλά και ενδιαφέροντα πιάτα. To μενού του Jam περιλαμβάνει «δυνατά» σάντουιτς, μπολ και, φυσικά, πολλές επιλογές για αβγά και pancakes για vegan και μη, που ικανοποιούν ακόμα και τον πιο απαιτητικό.

(25353209) Δημήτρη Μητρόπουλου 7-9, Λεμεσός

Το Cookhouse έχει πλέον ταυτιστεί με το brunch του. Εκτός από τα γνωστά pancakes του, με μασκαρπόνε και σιρόπι σφενδάμου μπορείς να απολαύσεις αβγά benedict, ομελέτα, αβγά ποσέ με μπέικον και σπαράγγια πάνω σε ψωμάκι και μανιτάρι oyster και scrambled πάνω σε ψωμί σικάλεως.

Στο… αδερφάκι του δε, το Bowls, που είναι ακριβώς δίπλα, επιλέγεις ανάμεσα σε προσεγμένα και vegan acai bowls.

(25353434) Γλάδστωνος 112, Λεμεσός

Είτε προτιμάς αβγά, bagels, waffles ή pancakes, στο Estrella θα βρεις ό,τι λαχταράς. Χορταστικό English Breakfast ή… πρόγευμα σε ένα wrap (με αβγά scrambled, μπέικον, τσένταρ και αβοκάντο), pancakes με κρέμα toffee και Oreo ή Red Velvet ή μήπως Banoffee Waffle; Αν είσαι Λεμεσό ή Πάφο μπορείς να απολαύσεις όλα αυτά και ακόμα περισσότερα.

(99878742) Μάξιμου Μιχαηλίδη 6, Λεμεσός

(26221081) Λεωφόρος Ποσειδώνος 23, Πάφος

Πρόκειται για έναν από τους πιο γνωστούς προορισμούς για brunch στην Πάφο. Στο Omikron επιλέγεις ανάμεσα σε σάντουιτς σε bagel ή ciabatta, νόστιμο Κροκ Μαντάμ ανάμεσα σε άλλα και ενδιαφέροντες συνδυασμούς στα pancakes από τα πιο υγιεινά (με γιαούρτι, μήλο ή ρόδι, καρύδια, κανέλα και μέλι) μέχρι αυτά με καραμέλα και πραλίνα.

(26955965) 25ης Μαρτίου, Πάφος

Τι θα έλεγες για αφράτα pancakes με μπέικον, σος από τυρί gouda, σάλτσα hollandaise και τηγανιτό αβγό; Ή μήπως προτιμάς το Truffle Salmon με αρκατένο ψωμί, αλοιφή αβοκάντο, καπνιστό σολομό, αβγά scrambled και λάδι τρούφας; Μπορείς όμως να γευτείς και τα πρωτότυπα κρουασάν ή το smoothie bowl, όλα αυτά στο Zëmmer All Day.

(70077772) 25ης Μαρτίου, Πάφος

Αν βρίσκεσαι στο Παραλίμνι, πας στο Maccadam All Day για English Breakfast, bagel με αβγά scrambled και καραμελωμένο μπέικον, μπολ, πίτες και επιλεγμένα pancakes σε, κυρίως, κλασικές και αγαπημένες γεύσεις. Εξαίρεση αυτού, τα pancakes με μασκαρπόνε, μπισκότο και… εσπρέσο.

(99 932275) Εφέσου 9, Παραλίμνι

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close