Cinema: Τα Καλύτερα

DC League Of Super-Pets

Η DC Λεγεώνα από τα Σούπερ-Κατοικίδια είναι έτοιμη να σώσει τον κόσμο!

Δημοσιεύτηκε στις 07 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Κρύπτο, ο Σούπερ-Σκύλος, είναι αχώριστος φίλος με τον Σούπερμαν. Μοιράζονται τις ίδιες υπερδυνάμεις και μάχονται πλάι-πλάι ενάντια στο έγκλημα στην πολύπαθη Μητρόπολη.

Όταν ο Σούπερμαν και η Justice League πέφτουν θύματα απαγωγής, ο Κρύπτο πρέπει να πείσει μία αγέλη αδέσποτων – το κυνηγόσκυλο Έις, την τροφαντή γουρουνίτσα Πί-Μπι, τη χελώνα Μέρτον και τον σκίουρο Τσιπ- να επιστρατεύσουν τις νεοαποκτηθείσες υπερδυνάμεις τους για να τον βοηθήσουν σε αυτή τη δύσκολη αποστολή διάσωσης των σούπερ ηρώων.

Ήρθε η ώρα συνδυαστούν σε μία απολαυστική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων δύο ακαταμάχητα στοιχεία: τα κατοικίδια και οι ήρωες της DC! Στο "DC League Of Super-Pets", το αστείρευτο χιούμορ και οι πιο απίθανες καταστάσεις φέρνουν κοντά τα πιο δυνατά, ηρωικά ζωάκια της θρυλικής Μητρόπολης με τους σούπερ ήρωες! Πέρα από την καταιγιστική δράση και το θέαμα που προσφέρει, η ταινία μιλάει για τη σημασία της φιλίας και της οικογένειας για να τονίσει ότι η πιο σημαντική υπερδύναμη είναι να είσαι ο εαυτός σου.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Jared Stern ενώ ακούγονται οι φωνές των Dwayne "The Rock" Johnson, Kevin Hart, Kate McKinnon, John Krasinski και Keanu Reeves. Στην ελληνική εκδοχή τις φωνές τους δανείζουν οι Γιάννης Στεφόπουλος, Άννα Κουτσαφτίκη, Αποστόλης Ψυχράμης και Χρήστος Πλαΐνης.

Πρεμίερα: 7 Σεπτεμβρίου. Διάρκεια: 105'.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close