Cyprus Eating Awards , Τα highlights

Αυτές είναι οι 7 πιο νόστιμες πίτσες του νησιού

Τις ξεχωρίσαμε και σου τις προτείνουμε!

Δημοσιεύτηκε στις 06 Σεπτεμβρίου 2022

Tα Cyprus Eating Awards 2022 μπήκαν ήδη σε τροχιά, ανακοινώνοντας τις 18 κατηγορίες και τα 96 φετινά υποψήφια εστιατόρια.

Ανάμεσα λοιπόν σ' αυτές τις 18 κατηγορίες, μία από τις κατηγορίες που δημιουργήθηκαν ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής, είναι αυτή της ομάδας του delivery, που φέτος θα βραβεύσει την καλύτερη pizza.

Φέτος, λοιπόν ξεχώρισαν 7 εστιατόρια, από τα οποία θα παραγγείλεις πολύ καλή pizza, τόσο καλή που θα σου μείνει αξέχαστη!

ΨΗΦΙΣΕ ΕΔΩ.

Οι υποψηφιότητες για την κατηγορία DELIVERY, PIZZA είναι οι πιο κάτω:

CACIO E PEPE.jpg

CACIO E PEPE (ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ, ΕΛ. ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ)
Ένα αυθεντικό ιταλικό εστιατόριο που τιμά τη μακραίωνη παράδοση της πίτσας, δημιουργώντας συνταγές που παραπέμπουν στις τρατορίες της Νάπολης. Φρέσκα υλικά και ποιοτικά που αναδεικνύουν κάθε άρωμα και γεύση.

napoli.jpg

NAPOLI PIZZA (ΛΑΡΝΑΚΑ)
Με εμπειρία πέραν των 50 χρόνων, στη Napoli Pizza γνωρίζουν πολύ καλά πώς να φτιάχνουν αυθεντική ιταλική πίτσα. Η σπιτική συνταγή παραμένει στην οικογένεια μέχρι και σήμερα, με το αποτέλεσμα να εξακολουθεί να είναι άκρως γευστικό και πετυχημένο, αποδεικνύοντας ότι η καλή πίτσα δεν θέλει πολλά πέραν από αγάπη και καλά υλικά.


express.jpg

PIZZA EXPRESS (ΛΕΜΕΣΟΣ)
Η αυθεντική ιταλική πίτσα στην καλύτερη εκδοχή της, με λεπτή και τραγανή ζύμη, ποιοτικά υλικά και εξαιρετικό ψήσιμο. Το μενού προσφέρει και μια πληθώρα επιλογών από ιταλικές συνταγές, αν θες να δοκιμάσεις και κάτι άλλο.


hut.jpg

PIZZA HUT (ΛΕΥΚΩΣΙΑ)
Η ποιότητα γνωστή και η γεύση ακαταμάχητη. Η Pizza Hut για χρόνια αποτελεί μία από τις πρώτες επιλογές όταν θες να απολαύσεις μια γευστική και χορταστική πίτσα.


pafos.jpg

PIZZERIA ITALIANA LA SARDEGNA DA GINO (ΠΑΦΟΣ)
Παθιασμένοι με την αυθεντική ιταλική πίτσα, από το 1993 δημιουργούν με αγάπη ακαταμάχητες πίτσες που δεν υστερούν σε τίποτα από αυτές που θα έτρωγες στη Ρώμη ή τη Νάπολη. Λεπτή τραγανή ζύμη και διαλεχτά υλικά που αναβαθμίζουν το τελικό αποτέλεσμα.


jack.avif

THE JACK'S PIZZA HOUSE (ΛΕΥΚΩΣΙΑ)
Ίσως η παλαιότερη πιτσαρία της πρωτεύουσας που μεγάλωσε και αγαπήθηκε από γενιές και γενιές, εξακολουθεί να βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού. Διατηρώντας την ίδια παραδοσιακή συνταγή από το ‘60, ξεχωρίζει όχι μόνο για τη γεύση και την ποιότητά της, αλλά και για τον τρόπο που τεμαχίζεται: κόβεται σε τετράγωνα, σαν σκάκι.


modern.jpg

THE MODERN KITCHEN (ΛΕΜΕΣΟΣ)
Είτε σου αρέσουν οι πιο καυτερές και σπιρτόζες γεύσεις είτε οι πιο ανάλαφρες και μυρωδάτες, στο Modern Kitchen θα απολαύσεις εξαιρετικές πίτσες, που θα σε εντυπωσιάσουν. Γνώριμοι συνδυασμοί αλλά και πιο ιδιαίτεροι, δένουν αρμονικά στη λεπτή και τραγανή ζύμη με το αποτέλεσμα να «μιλάει» στο στόμα.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close