Δημοσιεύτηκε στις 06 Μαρτίου 2014
Μου έχει κάνει φοβερή εντύπωση αυτό το Residential Resort. Παρόλο που λειτουργεί τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, έχει και προοπτική και μέλλον. Και όλα αυτά γιατί υπάρχει όραμα. Εκεί λοιπόν στην Τσάδα, γίνονται ωραία πράγματα από την εταιρεία Minthis Hills. Αρχικά χτίστηκαν 17 πραγματικά υπέροχες βίλες, ενώ στα σχέδια υπάρχει ο μαγικός αριθμός των 401! Επίσης, υπάρχει το διάσημο πλέον γήπεδο του γκολφ, 18 οπών, για το οποίο χρειάζεσαι 4-4.5 ώρες προκειμένου να το τελειώσεις. Κι αν εσύ είσαι αρχάριος, μην ανησυχείς, καθώς στο Minthis Hills υπάρχει και ακαδημία γκολφ, όπου μπορείς να πας και να γίνεις ξεφτέρι και εσύ και το έτερόν σου ήμισυ (το ζευγάρι πληρώνει 30 ευρώ την ώρα). Βέβαια, αν ανήκεις στη συνομοταξία των 'αυτό το μπαστούνι πώς το κρατάμε', τότε υπάρχει η δυνατότητα να βρεθείς στο driving range και να κάνεις το πρώτο σου μάθημα γκολφ. Ανάμεσα στα θετικά του συγκαταλέγονται ακόμη και το ότι η Τσάδα απέχει μόλις 10 λεπτά από την Πάφο αλλά και το ότι στο Resort υπάρχει και το Μοναστήρι του 12ου αιώνα από όπου μάλιστα πήρε και το όνομά του. Το Minthis Hills σχεδιάστηκε αρχικά το 1994 από τον Donald Steel και πρόσφατα το ανέλαβαν οι Mackenzie & Ebert που είναι γνωστοί για το έργο τους, καθώς ανέλαβαν τα 4 από τα 9 British Open Championship venues. Οι ίδιοι (Tom Mackenzie και Martin Ebert), εξάλλου, τα τελευταία 20 χρόνια της αρχιτεκτονικής τους καριέρας έχουν δημιουργήσει 60 projects σε 16 χώρες. Πέραν αυτών, οι αρχιτέκτονες Woods Bagot έχουν σχεδιάσει το clubhouse, όπου το lounge, το golf terrace και το cocktail bar είναι οι κατάλληλοι χώροι για χαλάρωση πριν ή μετά το παιχνίδι. Στο εστιατόριο δε απολαμβάνεις γεύσεις παραδοσιακές με ένα twist μοναδικό που από μόνο του γίνεται εμπειρία. Είναι ωραία να γίνονται τέτοια έργα, γιατί η επένδυση φέρνει ανάπτυξη και οι άνθρωποι στο Minthis Hills έχουν αφήσει στην άκρη το φόβο που δημιουργεί η κρίση και έχουν βάλει πλώρη για μεγάλα σχέδια. Η ανάσα για ένα καλύτερο αύριο έρχεται από την Πάφο!
Σχετικά
Η Λευκωσία ετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα και προσκαλεί τις δικές σου ιδέες
Μέχρι τις 25 Οκτωβρίου παρατείνεται η υποβολή προτάσεων για το εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου, που θα διαρκέσει από τις 29 Νοεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου.
Ένα διήμερο αθλητισμού και κοινών εμπειριών για την ομάδα της Pafilia στο Minthis
Το τουρνουά padel και η γιορτινή εκδήλωση που ακολούθησε έφεραν κοντά τους ανθρώπους της Pafilia, σε ένα διήμερο γεμάτο αθλητισμό, συναδελφικότητα και όμορφες στιγμές στο Minthis.
Η Barbie τιμά τη Σελίν Ντιόν με συλλεκτική κούκλα εμπνευσμένη από την εμφάνισή της στα Όσκαρ του 1998
Η κούκλα αναπαριστά την εμφάνιση της Καναδής τραγουδίστριας όταν ερμήνευσε το «My Heart Will Go On» στην τελετή απονομής των Όσκαρ το 1998
Οι 20 καλύτεροι προορισμοί στο εξωτερικό για μαγικά Χριστούγεννα!
Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου πλησιάζει και ονειρευόμαστε γιορτινά ταξίδια στο εξωτερικό
75 επισκέψεις σε 24 χρόνια: Ο Βρετανός που έκανε το Louis Phaethon Beach δεύτερο σπίτι του
Για τον Paul Ingledew, η επιστροφή στην Πάφο δεν είναι πια διακοπές αλλά επιστροφή σε ένα μέρος γεμάτο ανθρώπους, αναμνήσεις και στιγμές ζωής.
Πανσέληνος Οκτωβρίου 2026: Πότε θα εμφανιστεί στον ουρανό το «Φεγγάρι του Κυνηγού»
Από πού πήρε το όνομα του το «Φεγγάρι του Κυνηγού» και ποια είναι η ιδανικότερη στιγμή για να τη δείτε
Αυτές είναι οι νικήτριες των 21ων Βραβείων Madame Figaro Γυναίκες της Xρονιάς 2026
Μια λαμπερή και συγκινητική βραδιά μόλις έχει ολοκληρωθεί.
Βροχές, καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι - Αναλυτικά η πρόγνωση
Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με πιθανές τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια.
Καλοκαίρι 2027: Ανακοινώθηκαν νέα αεροπορικά δρομολόγια από και προς ευρωπαϊκούς προορισμούς
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις
Ανακηρύχθηκαν οι 15 πιο φιλικές πόλεις της Ευρώπης για διακοπές
Σύμφωνα με τα Condé Nast Traveller's 2026 Readers' Choice Awards
«Οι πιο φιλικές πόλεις της Ευρώπης»: Αυτή η χώρα κατέκτησε τις δύο πρώτες θέσεις
Η Ευρώπη διαθέτει αμέτρητους δημοφιλείς προορισμούς, όμως μία πόλη ξεχωρίζςι για τη φιλοξενία της, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στη λίστα με τις πιο φιλικές πόλεις της Ευρώπης για το 2026
Το "Baywatch" επιστρέφει και έσκασε το πρώτο τρέιλερ
Αν η τελευταία σας ανάμνηση από τους ναυαγοσώστες στα κόκκινα είναι από τον σεισμό του 1999, ετοιμαστείτε, καθώς η σειρά-φαινόμενο αναβιώνει τον Ιανουάριο.