Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

24+1 προτάσεις για αυτό το weekend

Συναυλίες, πάρτι, φεστιβάλ και πολλά άλλα

Δημοσιεύτηκε στις 02 Σεπτεμβρίου 2022

Αρκετοί είναι αυτοί οι οποίοι όσο περνάνε οι μέρες... και με τη θερμοκρασία να "ανεβοκατεβαίνει", μειώνεται και η διάθεσή τους για έξοδο. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει και τίποτα να κάνουμε, μάθε λοιπόν, πως οι εκδηλώσεις ή όλα αυτά που μπορείς να κάνεις και να δεις αυτό το σαββατοκύριακο είναι πολλά!

Γι' αυτό κι εμείς σού βρήκαμε 25 επιλογές που υπάρχουν για αυτό το σαββατοκύριακο, για να επιλέξεις αυτή που σου ταιριάζει περισσότερο.

Φεστιβάλ, συναυλίες, πάρτι είναι μερικά απ' όσα σε περιμένουν το πρώτο σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη.

tsalikisgiorgos.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg


Γιώργος Τσαλίκης
Αγαπητός στο κοινό και με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του, ο Γιώργος Τσαλίκης ένας από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής, έρχεται Κύπρο. Το Κέντρο Νέων Αγίου Αμβροσίου στη Λεμεσό, παρουσιάζει τον ένα και μοναδικό Γιώργο Τσαλίκη. Ο αγαπημένος ερμηνευτής θα βρεθεί στον Άγιο Αμβρόσιο Λεμεσού για μια αξέχαστη βραδιά, με μουσική, ποτό και ππαλουζέ.
>>Παρ 2 Σεπτεμβρίου, Περίβολο της εκκλησίας Αγίου Εφραίμ, Άγιος Αμβρόσιος, Λεμεσός, 20.00. Εισιτήρια: €20 γενικό/€10 για παιδιά 12-16 ετών/ δωρεάν κάτω των 12 ετών. Πληρ. 99 451456/99 917610.

malamassokratisperiodia.2e16d0ba.fill-1375x729.png


Σωκράτης Μάλαμας
O Σωκράτης Μάλαμας στην καλοκαιρινή του περιοδεία έρχεται Κύπρο, μαζί με την κιθάρα και τα τραγούδια που σηματοδοτούν την πορεία του μέχρι σήμερα! Για δυο υπέροχες βραδιές θα ανταμώσουμε ξανά και θα τραγουδήσουμε παρέα αγαπημένα τραγούδια της μέρας και της νύχτας από την αρχή της καριέρας του έως σήμερα, τραγούδια που τον καθιέρωσαν ως ένα αγαπημένο κιθαρίστα αλλά και τραγουδιστή.
>>Παρ 2 Σεπτεμβρίου, Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών, Λευκωσία, 21.00.
>>Κυρ 4 Σεπτεμβρίου, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, Λεμεσός, 21.00 Προκράτηση: Soldouttickets.com ή στο 99810011.

spanishdixoro_zw3rwB2.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg


Ισπανική Βραδιά
Μετά από δύο πολύ πετυχημένες βραδιές με άρωμα Ισπανίας, το Δίχωρο επανέρχεται με μία ακόμα. Το Fogo ΒΒQ αναλαμβάνει ο Jeffrey Hoffens και το μενού, αυτή τη φορά, θα περιλαμβάνει pinchos βοδινό, κοτόπουλο και χορτοφαγικά, paella θαλασσινών και tapas. Αν ''ψήνεσαι'' για ένα ακόμα σύντομο ταξίδι στην Ισπανία, δεν έχεις παρά να το βάλεις στην αντζέντα σου.
>>Παρ 2 Σεπτεμβρίου, Δίχωρο, Λευκωσία, 20.00. Πληρ. 99823415.

forkfood.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg


Fork Food Market
Το Fork Food Market επιτέλους θα βγει για μια βραδιά εκτός Λευκωσίας και, πιο συγκεκριμένα, θα πάει στη Λάρνακα! Πάμε στην πλατεία Ευρώπης, που είναι δίπλα στην παραλία των Φοινικούδων, την Παρασκευή 2 του Σεπτέμβρη. Το φαγητό θα σερβίρεται από τις 7μμ μέχρι τις 11μμ, ενώ το μπαρ και η μουσική θα μένουν ανοιχτά μέχρι τις 12πμ. Για αυτούς που θα το επισκεφθούν για πρώτη φορά Το Fork Food Market είναι η πρώτη αγορά street food της Κύπρου η οποία λειτουργεί από το 2014 στη Λευκωσία. Μέσα σε αυτά τα χρόνια έχουν δημιουργήσει συνεργασίες με μια πολύ καλή ομάδα πωλητών και έτσι στην αγορά μπορείς να βρείς ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει το νησί μας σε street food. Εκεί θα βιώσεις μια όμορφη και ολοκληρωμένη εμπειρία, σε άνετους και καλαίσθητους χώρους, όπου ο καθένας μπορεί να απολαύσει το φαγητό και το ποτό του παρέα με καλή μουσική.
>>Παρ 2 Σεπτεμβρίου, Πλατεία Ευρώπης, Λάρνακα, 19.00.

paola-768x461.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg


Φεστιβάλ Γάλακτος με Πάολα
Φέτος, το Φεστιβάλ Γάλακτος συμπληρώνει 28 χρόνια και επανέρχεται δριμύτερο με την εκρηκτική λαϊκή τραγουδίστρια Πάολα και τον νεαρό τραγουδιστή, Αναστάσιο Ράμο! Την Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου στις 20.30 πάμε στο γήπεδο του Χαλκάνορα στο Δάλι για διασκεδάσουμε σε μια μεγάλη συναυλία που θα μας ανεβάσει τη διάθεση στα ύψη και πραγματοποιείται με τη διαχρονική στήριξη της κυπριακής βιομηχανίας τροφίμων Χαραλαμπίδης Κρίστης. Φυσικά κάθε χρονιά, είναι πιο πετυχημένη από την προηγούμενη, καθώς το Φεστιβάλ έχει γίνει πια ένας θεσμός, την οποία προσμένουν χιλιάδες κόσμος. Στο πλαίσιο της διοργάνωσεις, πέραν από τη συναυλία, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν πληθώρα παραδοσιακών και άλλων γαλακτοκομικών προϊόντων.
>>Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, Γήπεδο Χαλκάνορα Δάλι, Λευκωσία, 20.30. Είσοδος:€15. Προπώληση εισιτηρίων: TicketHour και σε όλα τα ACS COURIER. Πληρ.77777040.

272240392_493066042188867_4901064.2e16d0ba.fill-1375x729_6NP4FmR.jpg


Φεστιβάλ Κολοκασιού με Νίκο Μακρόπουλο
Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, Νίκος Μακρόπουλος έρχεται στην Κύπρο για να μας διασκεδάσει στο 7ο Φεστιβάλ Κολοκασιού στην Έμπα για μια μοναδική βραδιά. Μια βραδιά γεμάτη παλιές και νέες επιτυχίες όπως το "Έχω έρωτα μαζί σου", "Δεν πειράζει" "Παράδεισέ μου" και "Κάνε χιλιοστά τα χιλιόμετρα" έρχεται την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, στο Λύκειο Αγίου Χαραλάμπους Έμπας. Στο Φεστιβάλ θα διασκεδάσουμε με άφθονο φαγητό, καθώς θα υπάρχει μπουφέ με παραδοσιακά εδέσματα που συνδέονται με το κολοκασι, όπως κολοκάσι κοκκινιστό με χοιρινό και όχι μόνο, πουργούρι, κεφτέδες, κλέφτικο, μακαρόνια του φούρνου κ.ά. Τα εισιτήρια περιλαμβάνουν φαγητό.
>>Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, Λύκειο Αγίου Χαραλάμπους Έμπας, Πάφος, 20.30. Εισιτήρια: €20 γενικό/ 8-12 ετών €10 και κάτω των 8 ετών η είσοδος είναι δωρεάν. Προπώληση εισιτηρίων: PIT STOP, το EMBA MINIMARKET και γραφεία Κοινοτικού Συμβουλίου Έμπας. Πληρ. 26953135.

46207-sitesdefaultfilessteliosrok.2e16d0ba.fil.width-800.jpg


Στέλιος Ρόκκος
Ο Στέλιος Ρόκκος, ο ταλαντούχος Ελλαδίτης καλλιτέχνης, έρχεται στo SeptemberFest για να μας ξεσηκώσει με την υπέροχη φωνή του, τις επιτυχίες και την ενέργειά του πάνω στη σκηνή. Πρόκειται άλλωστε για έναν από τους πιο ιδιαίτερους και επιτυχημένους καλλιτέχνες της ελληνικής ποπ – λαϊκής σκηνής. Aπό όταν ξεκίνησε την πορεία του μέχρι και σήμερα κρατά μια σταθερή θέση στην προτίμηση του κοινού, ενώ τα τραγούδια τους μας συντροφεύουν διαχρονικά σε κάθε στιγμή της ζωής μας. "Τα καλοκαίρια", "Έτσι Αγαπάω Εγώ", "Έμεινα Εδώ", "Μία Φωτιά στην Άμμπ", "Πονάει η Αγάπη", "Σμαράγδια και και άλλες μεγάλες επιτυχίες.
>>Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, Πάρκο Ακαδημίας, Αγλαντζία, Λευκωσία, 21.30. Τιμή Εισιτηρίου: €10. Προπώληση εισιτηρίων: Soldoutticketbox & Artion Bakery. Πληρ. 22485420.

Χορός Γουρουνιάς
Η Ορούντα, είναι ένα από τα πιο όμορφα χωριά της επαρχίας Λευκωσίας, και απέχει μόλις 36 χιλιόμετρα από την πόλη της Λευκωσίας. Είναι κτισμένη σε μια τοποθεσία με κλίση στα βόρεια και σε μέσο υψόμετρο 290 μέτρα. Το χωριό βρίσκεται στα ανατολικά του ποταμού Περιστερώνας, στην όχθη του παραπόταμου Σερράχη. Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου λοιπόν , η Ορούντα ετοιμάζει μια βραδιά γεμάτη γλέντι, παρέα με τον Μιχάλη Λεβέντη και την παρέα του, οι οποίοι με την μουσική τους παρέα θα μας ανεβάσουν τη διάθεση. Φυσικά, από τέτοια βραδιά δε θα μπορούσε να απουσιάζει το νόστιμο φαγητό. Τον ουρανίσκο θα αναλάβουν να μας γλυκάνουν οι τραγανοί και σιροπιαστοί λουκουμάδες.
>>Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, Κέντρο Νεότητος Ορούντας, επ. Λευκωσία, 20.00. Είσοδος: €10 (με φαγητό και 1 ποτό), €5 για παιδιά μέχρι 12 ετών. Πληρ. 99 760907/ 99 085043

sympetheroi.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Παράσταση ''Συμπέθεροι από το Μπάκιγχαμ''
Η θεατρική κωμωδία του Λώρη Λοϊζίδη, ''Συμπέθεροι από το Μπάκιγχαμ'', ρίχνει αυλαία. Η ξεκαρδιστική κωμωδία που αγαπήθηκε από το κυπριακό κοινό σε σκηνοθεσία και διασκευή κειμένων από τον Λώρη Λοϊζίδη, φθάνει στο τέλος της με μια τελευταία παράσταση. Οι Συμπέθεροι από το Μπάκιγχαμ, ''κλείνουν'' την καλοακιρινή τους περιοδεία, την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου στο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας.
>>Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας, 21.00. Προπώληση εισιτηρίων: SoldOutticket.

Φεστιβάλ Δικώμου
Το λεωφορείο για το Φεστιβάλ Δικώμου ξεκίνησε και σκοπός του είναι να φτάσει στο Πάρκο Αγίου Γεωργίου Λακατάμειας στη Λευκωσία, την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου. To Κοινοτικό Συμβούλιο Κάτω Δικώμου, σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο Πάνω Δικώμου διοργωνόνουν το 4ο Φεστιβάλ Δικώμου το οποίο θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την προβολή της ταινίας "... που το Δίκωμο" καθ' όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, να δοκιμάσουν παραδοσιακά δικωμίτικα εδέσματα, ερμηνευτές με καταγωγή το Δίκωμο θα μας ανεβάσουν τη διάθεση σε μια μεγάλη λαϊκή συναυλία, ενώ θα υπάρχει και παιχνιδότοπος, face painting, φουσκωτά, δημιουργικές δραστηριότητες για τα παιδιά και άλλες πολλές εκπλήξεις! Στον χώρο θα υπάρχουν αναμνηστικά δωράκια για ενίσχυση του ταμείου του φεστιβάλ.
>>Παρασκευή 2 Σεπτεβρίου, Πάρκο Αγίου Γεωργίου Λακατάμειας, Λευκωσία, 18.00. Είσοδος ελεύθερη.

beerfest.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg


11ο Beer Festival
Στις 1, 2 και 3 Σεπτεμβρίου 2022 θα ανοίξει τις πύλες του στο κοινό το Paphos Beer Festival 2022 και συγκεκριμένα στο χώρο της Πλατείας Κάστρου στην Κ. Πάφο. Ένα φεστιβάλ που θα περιλαμβάνει πολλές μπίρες, πολλά είδη φαγητού, εκπληκτικές Live συναυλίες και πάρα πολλές εκπλήξεις! Για τρεις ημέρες, από τις 18.00 μέχρι και αργά το βράδυ, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μεγάλη ποικιλία μπίρας, με άφθονο και ποιοτικό φαγητό και ατέλειωτη Live μουσική, διάφορα παιχνίδια μπύρας που θα μας κρατήσουν υπέροχη συντροφιά και θα κάνουν τις νύχτες μαγικές και ανεπανάληπτες...
>> Παρασκευή 2 - Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου, Πλατεία Κάστρου, Πάφος, 18.00.

Φεστιβάλ Ζορμπά
Κι όμως, το μεγαλύτερο φεστιβάλ χορού έρχεται τον Σεμπτέμβριο στη Λάρνακα. Ο λόγος για το Φεστιβάλ Χορού "Zorba", το οποίο θα διεξαχθεί στις 2 Σεμπτεμβρίου μέχρι και τις 4 Σεπτεμβρίου. Το φεστιβάλ θα λάβει χώρο στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων και θα γίνει με την υποστήριξη του Δήμου Λάρνακας. Τη διοργάνωση του φεστιβάλ έχει αναλάβει σε συνεργασία με τον Δήμο Λάρνακας και το γραφείο παραγωγών Philippou Productions καθώς και η σχολή χορού Shakallis Dance.
>>Παρασκευή 2- Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, Παραλιακό μέτωπο Φοικινικούδων, Λάρνακα. Είσοδος: €8 (γενικό εισιτήριο), €5 (για άτομα κάτω των 16 ετών), ελεύθερη είσοδος για παιδιά κάτω των 5 ετών. Πρόγραμμα εδώ.

5E5EC2B3-EEA1-42F6-B93A-79267A944.2e16d0ba.fil.width-800.png


Σωκράτης Μάλαμας
O Σωκράτης Μάλαμας έρχεται Κύπρο, μαζί με την κιθάρα και τα τραγούδια που σηματοδοτούν την πορεία του μέχρι σήμερα! Σ' αυτές τις υπέροχες βραδιές θα ανταμώσουμε ξανά και θα τραγουδήσουμε παρέα αγαπημένα τραγούδια της μέρας και της νύχτας από την αρχή της καριέρας του έως σήμερα, τραγούδια που τον καθιέρωσαν ως ένα αγαπημένο κιθαρίστα αλλά και τραγουδιστή.
>>Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών, Λευκωσία, 20.00.
>>Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, Λεμεσός, 20.00. Προπώληση εισιτηρίων: Soldouttickets. Πληρ. 99810011.

annavissinotes.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg


Πρεμιέρα Άννας Βίσση
Από τότε που οι Notes Live, ένα από τα πιο επιτυχημένα νυχτερινά μαγαζιά, ανακοίνωσε τη νέα του συνεργασία, περιμένουμε πώς και πώς. Το αγαπημένο νυχτερινό μαγαζί της Λεμεσού, επιστρέφει με το πιο επιτυχημένο δίδυμο για τη νέα σεζόν. Η Άννα Βίσση, η Νο1 κορυφαία σταρ του ελληνικού πενταγράμμου, έρχεται Κύπρο για να μας χαρίσει μοναδικές και ανεπανάληπτες στιγμές. Η αγαπημένη ερμνηνεύτρια θα μας διασκεδάσει με τα τραγούδια και τις επιτυχίες της στις Notes Live, σε ένα ξέφρενο πρόγραμμα, προσφέροντας μας μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης. Μαζί της τις Κυριακές, ο μοναδικός Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ο οποίος είναι πανέτοιμος να μας ξεσηκώσει και πάλι με την εκρηκτική του παρουσία και τα τραγούδια του. Η Άννα Βίσση και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου έρχονται από τον Σεπτέβριο στις Notes Live και υπόσχονται βραδιές διασκέδασης όπως μόνο εκείνοι ξέρουν!  Έτοιμοι για βραδιές γεμάτες επιτυχίες Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 και Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στις 23:00 και 21:00 αντίστοιχα.
>>Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου, Notes Live, Λεμεσός, 23.00. Πληρ. 25344344.

292251915_4970785773049817_404471.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg


Αγώνας Παγκύπριου Πρωταθλήματος Πλαγιολίσθησης
O 5ος Αγώνας O 5ος Αγώνας Παγκύπριου Πρωταθλήματος Πλαγιολίσθησης 2022 επιστρέφει και σε όσους αρέσει η αδρεναλίνη, μάλλον πρόκειται για έναν αγώνα που πρέπει να παρακολουθήσουν. Ποιος θα στεφθεί πρωταθλητής 2022 στις κατηγορίες PRO/SEMI-PRO; Με τους πρωτοπόρους οδηγούς κοντά στις βαθμολογίες όλα τα σενάρια είναι πιθανά! Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στις 10.00 και την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου πάμε στο Achna Speedway για έναν αγώνα γεμάτο ταχύτητα. Σε όσους αρέσει η αδρεναλίνη, μάλλον πρόκειται για έναν αγώνα που πρέπει να παρακολουθήσουν. Ποιος θα στεφθεί πρωταθλητής 2022 στις κατηγορίες PRO/SEMI-PRO; Με τους πρωτοπόρους οδηγούς κοντά στις βαθμολογίες όλα τα σενάρια είναι πιθανά!
>> Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου, Achna Speedway, Αμμόχωστος, 10.00. Εισιτήριο: €5.
>> Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, Achna Speedway, Αμμόχωστος, 15.00. Εισιτήριο: €10.


R&B Street Party
Το πρώτο Σάββατο του Σεπτέμβρη πρέπει να είναι ξεχωριστό. Τι θα έλεγες για ένα street party στο κέντρο της Λευκωσίας. Ένα street party είναι γενικότερα μια καλή ιδέα για έξοδο, πόσο μάλλον όταν η μουσική που παίζει είναι R&B, που καταφέρνει να μας ξεσηκώσει πάντα γιατί έχει αυτόν ρυθμό που σε παρασύρει, και σε κάνει να χορεύεις επί τόπου. . Ετοιμάσου, λοιπόν, για το πιο upbeat R&B Street Party στο 20~33 Wine & Cocktail Bar, στις 3 Σεπτεμβρίου! Με τους DJ Mr Cause και DJ Nmar στα decks να βάζουν φωτιά με τις μουσικές τους επιλογές, μοναδικά κοκτέιλ και πεντανόστιμο street food από τον Serial Griller, όλα μοιάζουν να είναι ιδανικά για ένα σαββατόβραδο που θα μείνει αξέχαστο.
>>Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου, Wine & Cocktail Bar, Λευκωσία, 18.00. Πληρ. 96214105

sampanis.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg


Γιώργος Σαμπάνης
Είναι, χωρίς αμφιβολία, ένας από τους δημοφιλέστερους και πιο επιτυχημένους μουσικούς της νέας γενιάς, με αμέτρητες ραδιοφωνικές επιτυχίες που ερμηνεύει ο ίδιος αλλά και με υπέροχα τραγούδια του που τραγούδησαν άλλοι καλλιτέχνες. Ο Γιώργος Σαμπάνης, με μια βαλίτσα γεμάτη αγαπημένα τραγούδια και την υπέροχη φωνή του, επιστρέφει στην Κύπρο για να μας παρασύρει ξανά σε ένα μουσικό ταξίδι.
>>Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου, Theama Venue, Λεμεσός, 23.00. Πληρ. 99852220.

paloyzespanigyriagoras922.2e16d0ba.fill-1375x729.png


Πανηγύρι της Limassol Agora
Πανηγύρι μια φορά τον μήνα μάς υποσχέθηκε το Limassol AGORA. Κι επειδή η υπόσχεση είναι υπόσχεση, αυτό θα γίνει. Συνεχίζει ο θεσμός του μονοήμερου πανηγυριού στον πολυχώρο Limassol AGORA, προσφέροντας διασκέδαση στο κέντρο της παλιάς Λεμεσού και συνάμα θύμησες της Κυπριακής κουλτούρας και παράδοσης. Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου, το πανηγύρι θα έχει ήδη φθινοπωρινό αέρα παρουσιάζοντας επίκαιρα έθιμα που σχετίζονται με τον τρύγο. Ζωντανά στην Limassol AGORA θα γίνει παρασκευή παλουζέ και «βούτιμα» σουτζούκου, ενώ θα προσφέρεται στους επισκέπτες που θα βρεθούν στον πανηγύρι ζεστός παλουζές, για να δοκιμάσουν. Η διαδικασία παρασκευής θα γίνει το πρωί (11:00-13:00) και απόγευμα (14:00–16:00) δίνοντας την ευκαιρία να επιλέξετε την ώρα επίσκεψής σας στο πανηγύρι.
>>Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου, Limassol AGORA, Λεμεσός, 10.00.

Πασχάλης & Κώστας Τουρνάς
Στην 3η μέρα του SeptemberFest Nicosia Beer Festival κάνουμε... στροφή στα '80s και στα '90s! Πασχάλης και Κώστας Τουρνάς μάς επιφυλάσσουν μια συναυλία με τις μεγαλύτερες επιτυχίες και τα ωραιότερα τραγούδια που άφησαν εποχή. Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου απολαμβάνουμε στο Πάρκο Ακαδημίας στην Αγλαντζιά, πολλά και διαφορετικά είδη μπίρας και εδέσματα μαζί με αγαπημένες επιτυχίες.
>>Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου, Πάρκο Ακαδημίας, Αγλαντζία, Λευκωσία, 20.30 (Τουρνάς), 22.30 (Πασχάλης). Τιμή Εισιτηρίου: €10. Προπώληση εισιτηρίων: Soldoutticketbox & Artion Bakery. Πληρ. 22485420.

palouzes_4.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg


Εργαστήρια παραδοσιακών εδεσμάτων
Μια ανεπανάληπτη εμπειρία με μυρωδιές, γεύσεις και παραδοσιακές νοστιμιές του τόπου θα ζήσεις στο χωριό! Το εστιατόριο ο "Μύλος", στη Γιαλιά της Πάφου, σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Τουρισμού διοργανώνουν δωρεάν εργαστήρια Παραδοσιακών εδεσμάτων. Τα εργαστήρια θα λάβουν χώρα το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου από τις 10:00-13:00 και 15:00- 19:00. Εκεί θα μάθεις όλα τα μυστικά του παραδοσιακού ψωμιού και του τραχανά. Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, φτιάχνουμε στις 10:00 - 13:00 παλουζέ, σουτζούκο και 15.00- 19.00 ρέσι. Τα εργαστήρια απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους κάθε ηλικίας.
>>Σάββατο 3 & Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, "Μύλος", Πάφος. Πληρ.26342676/ 99145733.

X Summer Music Festival
Ένα νέο μουσικό φεστιβάλ έρχεται για να γίνει αγαπημένη συνήθεια, στο... φινάλε του καλοκαιριού. Το X Summer Music Festival έχει στόχο να καθιερωθεί ως το event με το οποίο θα αποχαιρετούμε το καλοκαίρι κάθε χρόνο. Φέτος, κάνει δυναμική αρχή με ονόματα από την τραπ και ποπ μουσική σκηνή της Ελλάδας συμπεριλαμβανομένων των Έλενα Τσαγκρινού, Anastasia, KINGS, MC DADDY, STEFANY LOCA, DJ STEPHAN και FY. Γενική τιμή εισιτηρίου €25 που περιλαμβάνει και το ''surprise X-Summer gift'' με την άφιξή σας στον χώρο του σταδίου ΑΕΖ στο Lady's Mile. Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει ενα κοινό χώρο όπου θα φιλοξενεί διάφορους Food Vendors για όλο το κοινό (VIP & ARENA) για μια ολοκληρωμένη εμπειρία και πολλές άλλες εκπλήξεις.
>>Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, Στάδιο Αez στο Lady's Mile, Λεμεσός, 16:00. Εισιτήριο: €25. Προπώληση εισιτηρίων: SoldOuttickets.

miltospaschalidisstoseptember.2e16d0ba.fill-1375x729.png


Μίλτος Πασχαλίδης
Ο αγαπημένος Μίλτος Πασχαλίδης με την ορχήστρα του έρχεται στην Κύπρο για μια βραδιά γεμάτη συναίσθημα, με αγαπημένα τραγούδια εμπνεύσεις της στιγμής, με τον χαρακτηριστικό δυναμισμό και αυθορμητισμό που τον εκφράζει Την Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου στο SEPTEMBERFEST απολαμβάνουμε τον μοναδικό Μίλτο Πασχαλίδη, ο οποίος με αποσκευές τα τραγούδια 27 χρόνων δισκογραφίας, αλλά κυρίως με τον ενθουσιασμό για ένα καλοκαίρι πιο αυθόρμητο και ελεύθερο από τα προηγούμενα, για μια συναυλία από αυτές που μένουν αξέχαστές. Opening Act από τους PROSPECTUS(20.30)!
>>Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, Πάρκο Ακαδημίας, Αγλαντζία, Λευκωσία, 22.00. Τιμή Εισιτηρίου: €10. Προπώληση εισιτηρίων: Soldoutticketbox & Artion Bakery. Πληρ. 22485420.

Φεστιβάλ Ντομάτας
Αν όταν ακούς τη λέξη «φεστιβάλ» σκέφτεσαι μόνο μουσική, ταινίες ή εικαστικά, τότε ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις, αφού στην Κύπρο εδώ και χρόνια διοργωνόνονται πολλά ιδιαίτερα φεστιβάλ, που μας προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες γευσιγνωσίας με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Το 1ο Φεστιβάλ Ντομάτας λοιπόν, είναι γεγονός. Την Κυριακη, 4 Σεπτεμβρίου στις 18.00 πάμε στο Δημοτικό Σχολείο Παρεκκλησίας, στη Λεμεσό για μια ιδιαίτερη βραδιά γεμάτη ντομάτα! Φυσικά, στον χώρο θα υπάρχει μουσική, χορός, θέατρο και φυσικά άφθονο φαγοπότι.
>>Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, Δημοτικό Σχολείο Παρεκκλησίας, Λεμεσός, 18.30.Πληρ. 25635151.

Γιορτή Παλουζέ
Ο Άγιος Αμβρόσιος, για δύο χρόνια, λόγω πανδημίας δεν πραγματοποίησε τη γνωστή Γιορτή του Παλουζέ, με τα πλούσια παραδοσιακά εδέσματα και το επίσης πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Ωστόσο φέτος, την Κυριακή 4 του Σεπτέμβρη, το χωριό προσκαλεί ντόπιους και ξένους στο κέντρο του χωριού για να απολαύσουν παλουζέ καθώς και άλλα ντόπια προϊόντα.
>> Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, Πλατεία χωριού, Άγιος Αμβρόσιος, Λεμεσός, 17.00.

Πρεμιέρα Κωνσταντίνου Χριστοφόρου
Από τότε που οι Notes Live, ένα από τα πιο επιτυχημένα νυχτερινά μαγαζιά, ανακοίνωσε τη νέα του συνεργασία, περιμένουμε πώς και πώς. Το αγαπημένο νυχτερινό μαγαζί της Λεμεσού, επιστρέφει με το πιο επιτυχημένο δίδυμο για τη νέα σεζόν. Η Άννα Βίσση, η Νο1 κορυφαία σταρ του ελληνικού πενταγράμμου, έρχεται Κύπρο για να μας χαρίσει μοναδικές και ανεπανάληπτες στιγμές. Η αγαπημένη ερμνηνεύτρια θα μας διασκεδάσει με τα τραγούδια και τις επιτυχίες της στις Notes Live, σε ένα ξέφρενο πρόγραμμα, προσφέροντας μας μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης. Μαζί της τις Κυριακές, ο μοναδικός Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ο οποίος είναι πανέτοιμος να μας ξεσηκώσει και πάλι με την εκρηκτική του παρουσία και τα τραγούδια του. Η Άννα Βίσση και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου έρχονται από τον Σεπτέβριο στις Notes Live και υπόσχονται βραδιές διασκέδασης όπως μόνο εκείνοι ξέρουν!  Έτοιμοι για βραδιές γεμάτες επιτυχίες Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 και Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στις 23:00 και 21:00 αντίστοιχα.
>>Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, Notes Live, Λεμεσός, 21.00. Πληρ. 25344344.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close