Cinema: Τα Καλύτερα

Where the Crawdads Sing

Μια σαγηνευτική ιστορία μυστηρίου βασισμένη στο παγκόσμιο best seller της Delia Owens

Δημοσιεύτηκε στις 31 Αυγούστου 2022

H ταινία αφηγείται την ιστορία της Kya, ενός κοριτσιού που εγκαταλείφθηκε από τους ανθρώπους και μεγάλωσε μέχρι την ενηλικίωσή της στους επικίνδυνους βάλτους της Βόρειας Καρολίνας.

Για χρόνια, οι φήμες για την "Πιτσιρίκα του Βάλτου" στοίχειωναν το Μπάρκλι Κοόυβ, απομονώνοντας την ευαίσθητη κι έξυπνη Kya από την κοινότητά της. Όταν δύο νεαροί από την πόλη γοητεύονται από την ομορφιά της, η Kya ανοίγεται σε μια νέα ζωή. Όμως ο ένας από τους δύο βρίσκεται νεκρός και η κοινωνία την βαφτίζει ως κύρια ύποπτη.

Καθώς η υπόθεση εξελίσσεται, η ετυμηγορία για το τι πραγματικά συνέβη περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, απειλώντας να αποκαλύψει τα πολλά μυστικά που κρύβονται μέσα στο βάλτο…

Μια σαγηνευτική ιστορία μυστηρίου βασισμένη στο παγκόσμιο best seller της Delia Owens που που κυκλοφόρησε το 2018, με πάνω από 12 εκατομμύρια αντίτυπα.

Πρωταγωνίστρια της ταινίας είναι η Βρετανίδα ηθοποιός Daisy Edgar Jones, ενώ στο πλάι της είναι ο Harris Dickinson και ο Taylor John Smith.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Olivia Newman, ενώ στην παραγωγή συναντάμε την Reese Witherspoon και την Lauren Neustadter, οι οποίες ήταν οι πρώτες που πίστεψαν στη δύναμη του βιβλίου για κινηματογραφική μεταφορά με την υποψήφια για Όσκαρ σεναριογράφο Lucy Alibar να αναλαμβάνει την διασκευή του.

Πρεμιέρα: 1 Σεπτεμβρίου. Διάρκεια: 126'.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close