Προσεχώς , Θέατρο

12 θεατρικές παραστάσεις μάς περιμένουν τον Σεπτέμβριο

Ποιες παραστάσεις θα δούμε στα κυπριακά θέατρα;

Δημοσιεύτηκε στις 31 Αυγούστου 2022

Μετά από μια ήσυχη καλοκαιρινή περίοδο, τα θέατρα της Κύπρου σιγά - σιγά ανοίγουν και ετοιμάζονται να γεμίσουν ξανά κόσμο. Τον Σεπτέμβριο, λοιπόν, ετοιμαζόμαστε για 12 ενδιαφέρουσες παραστάσεις. Από κωμωδίες, αρχαίες τραγωδίες και μονολόγους μέχρι πιο εναλλακτικές, σίγουρα θα βρεις κάτι που σε ενδιαφέρει ό,τι κι αν αναζητάς.

mpakigxam.jpg

ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΚΙΓΧΑΜ

Η θεατρική κωμωδία του Λώρη Λοϊζίδη, ''Συμπέθεροι από το Μπάκιγχαμ'', ρίχνει αυλαία. Το έργο πραγματεύεται το ερωτικό ειδύλλιο μιας ελληνοκύπριας και ενός Τουρκοκύπριου. Μια σχέση που θα προκαλέσει απανωτά σοκ στους άμεσα ενδιαφερόμενους, θα φέρει πολλές ανατροπές στην πλοκή τους έργου και θα σκορπίσει απίστευτο γέλιο. Η ξεκαρδιστική κωμωδία που αγαπήθηκε από το κυπριακό κοινό σε σκηνοθεσία και διασκευή κειμένων από τον Λώρη Λοϊζίδη, φθάνει στο τέλος της με μια τελευταία παράσταση. Σκηνοθεσία - διασκευή κειμένων Λώρης Λοϊζίδης. Πρωταγωνιστούν: Λώρης Λοϊζίδης, Μιχάλης Σοφοκλέους, Πένυ Φοινίρη, Μαρία Μαστρίδου, Στέλλα Φιλιππίδου, Αντρέας Μακρής,Γιώργος Κυριάκου,Γιώργος Ευαγόρου και Σαββίνα Γεωργίου. Εισιτήρια μέσω SoldOutickets : https://bit.ly/3JmyOFx

>> Παρασκευή 2 Σεπτεμβίου, Παττίχειο Αμφιθέατρο άρνακας.

fleatheater_1.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

ΦΑΥΣΤΑ

Η Λατέρνα Παραγωγές παρουσιάζει τη «Φαύστα» του Μποστ, στο FLEA THEATRE Μια ιλαροτραγωδία που ο γνωστός πολυσχιδής καλλιτέχνης έγραψε το καλοκαίρι του ‘63. Το κείμενο είναι αυθόρμητο, γραμμένο σε δεκαπεντασύλλαβο, συχνά ανορθόγραφο, συντακτικά άναρχο, με χρήση καθαρεύουσας και δημοτικής και σαφώς με διάθεση διακωμώδησης της χρήσης της ελληνικής γλώσσας και του τότε γλωσσικού ζητήματος. Ταυτοχρόνως, η σουρεαλιστική ιστορία με την περιγραφή της ελληνικής πραγματικότητας που διαθέτει, παραμένει απαράμιλλης αισθητικής, σύμφωνα με το μοναδικό ύφος του αγαπημένου Μποστ. Η παράσταση ακολουθεί τα ίχνη από τα πολιτισμικά στοιχεία που συγκεντρώνει το έργο του Μποστ, με στόχο να προωθηθεί το πνεύμα της «Φαύστας» στο κοινό. Χωρίς να χαθεί η αυθεντικότητα του έργου του συγγραφέα, στόχος της ομάδας μας είναι να καταφέρουμε να εμφυσήσουμε μια νέα πνοή στο κείμενο με βάση την ομαδικότητα, τη φρεσκάδα, τη νεανικότητα και τα νέα στοιχεία του σήμερα που θα μεταφέρουν το έργο στη σημερινή πραγματικότητα. Πρωταγωνιστούν οι Μικαέλλα Θεοδουλίδου, Μυρτώ Κουγιάλη, Αντρέας Κουστόφτας, Μιχάλης Καζάκας, Μαρία Κωνσταντίνου. Εισιτήρια προπωλούνται στο TicketHour.

>> 3, 5 και 12 Σεπτεμβρίου, FLEA THEATRE, Λευκωσία

297024-0.en-kripto.jpg

ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ

Επί σκηνής μάς αποκαλύπτονται όσα εν κρυπτώ παραμόνευαν μέσα και έξω μας, όλα όσα απεγνωσμένα, όσο και μάταια, προσπαθήσαμε να κρύψουμε, καταρχάς από τους εαυτούς μας και συνακόλουθα ο ένας από τον άλλο. Μικρά και πιο μεγάλα μυστικά μας, σκέψεις, συναισθήματα, ιδέες, αλήθειες και ψέματά μας. Εν κρυπτώ: Οκτώ πολύ ιδιαίτερες χορευτικές προσωπικότητες ανταλλάσσουν με ιδιαίτερη ένταση επί σκηνής ενέργεια στα πιο υψηλά της επίπεδα, επιχειρώντας να ορίσουν τις συντεταγμένες ενός κοινού ταξιδιού «επιστροφής στην κανονικότητα», τις οποίες οι πάντες μοιάζουν να θεωρούν δεδομένες, μα κανείς και καμιά δε γνωρίζει. Αυτή η παράσταση της επιστροφής στην κανονικότητα μοιάζει να απαιτεί το αδύνατο: τη διαγραφή της μνήμης και την ολοκληρωτική αντικατάστασή της με μια καινούρια, την πλήρη αποξένωση από όσα ως σήμερα μας όριζαν και τα ορίζαμε, από την πάσα ως σήμερα δεδομένη αλήθεια μας. Πληροφορίες: 77777745

Χορογραφία – Σκηνοθεσία – Δραματουργία: Έλενα Χριστοδουλίδου Χορεύουν: Νικόλ Γιάννακα, Ιωάννα Σάββα, Ήβη Χατζηβασιλείου, Γιάννης Οικονομίδης, Απόστολος Κουσίνας, Σπύρος Μπεκιάρης, Λιρόν Οζέρι, Μαρία Μασώνου Μουσική σύνθεση: Αντρέας Μουστούκης

>> 6 Σεπτεμβρίου, Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, Λεμεσός

>> 8 Σεπτεμβρίου, Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσός

kamil2.jpg

ΚΑΜΙΛ

Το έργο ''Καμίλ'', σε ελεύθερη ελληνική απόδοση από τον καταξιωμένο ηθοποιό και σκηνοθέτη Νεοκλή Νεοκλέους, είναι ένα υπέροχο θεατρικό κείμενο με μαγική δύναμη, η οποία μιλάει άμεσα στην καρδιά τόσο των καλλιτεχνών κατά τη δημιουργία του, όσο και των θεατών. Η παράσταση, δομημένη σε δεκαοκτώ σκηνές, παρουσιάζει τις διαφορετικές πτυχές στη σχέση ενός ζευγαριού, που υποδύονται οι ηθοποιοί Παναγιώτης Κυριάκου και Νίκη Δραγούμη, με τις σχέσεις εξάρτησης, πάθους, ζήλιας, αγάπης και μίσους να αποκτούν μια νέα διάσταση, απομακρυσμένης από κλισέ που κυριαρχούν στις ερωτικές σκηνές. Το έργο εξερευνά τις παγκόσμιες συγκρούσεις μεταξύ ανδρών και γυναικών και αντί για παραδοσιακές σκηνές συγκρούσεων στο σπίτι, τις εξελίσσει σε γύρους πυγμαχίας μεταξύ των ηθοποιών που ερμηνεύουν διαφορετικούς χαρακτήρες: τους εραστές, τους ξένους, τους φίλους, τους γονείς, τους παντρεμένους ή διαζευγμένους, τους χήρους. Όλοι επιδίδονται σε έναν αγώνα με τα ένστικτά τους, τα ιδανικά τους, τις παιδαριώδης παρορμήσεις τους. Το παιχνίδι αρχίζει με τον Αδάμ και την Εύα, οι οποίοι διαφωνούν ήδη ανάμεσα στα δέντρα, τα φρούτα και τα ζώα. Στη συνέχεια μεταβαίνει στον κόσμο του σήμερα, με τους εραστές συχνά στο κρεβάτι. Απαιτούν την απόλυτη αγάπη του άλλου, προσπαθώντας ο καθένας να μπει στο μυστικό και πιο πολύτιμο μέρος του εγκεφάλου του συντρόφου τους. Σύμφωνα με το σημείωμα του σκηνοθέτη, το πρωταρχικό υλικό αίτιο του έργου της Léonore Confino είναι ο μη δηλωμένος χώρος του ρινγκ ή του μποξ, εντός του οποίου μορφοποιείται το βασικό μοτίβο της πάλης των φύλων. Εξάλλου, τα δύο όντα, Εκείνος και Εκείνη, άλλοτε λειτουργούν αλληλοσυμπληρούμενα και άλλοτε (τις περισσότερες φορές) ως φορείς μιας ιδιάζουσας φυγόκεντρης δύναμης, που τείνει να απεξαρτητοποιήσει τον ένα από τον άλλο.

>> 9, 10 και 11 Σεπτεμβρίου, Σατιρικό Θέατρο (Πάνω Σκηνή), Λευκωσία

11_to_kainoyrgio_paidi_.jpg

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΑΙΔΙ

Η Κάτια Δανδουλάκη πρωταγωνιστεί στο έργο “Το καινούργιο παιδί” των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα. Η παράσταση είναι ο μονόλογος της Δάφνης που αφηγείται περιστατικά που όλοι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχουμε ζήσει. Ο συντηρητικός μπαμπάς, η μαμά που διαβάζει ακόμα και τη σκέψη της κόρης της, οι έρωτες, οι γάμοι, οι προδοσίες, οι γέννες, τα παιδιά που δεν μπορεί κανείς να καταλάβει, ο χρόνος που κυλάει αδυσώπητα, τα μπότοξ και οι απώλειες…

>> 10 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας

>> 11 Σεπτεμβρίου, στο Θέατρο Ριάλτο Λεμεσός

IMG-a6cca5f5aa0bc664b3c53c2c544f9.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

ΠΑΡΤΙΔΕΣ

Το Σωματείο Νεολαίας «ΔΙΩΝΗ» στα πλαίσια της κοινωνικής του δράσης διοργανώνει τη φιλανθρωπική θεατρική παράσταση «ΠΑΡΤΙΔΕΣ». Το έργο είναι κατα βάση μια πρωτότυπη μαύρη κωμωδία με στιγμές δράσης και ανατροπές. Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου κ. Κλεάνθη Κουτσόφτα. Τα καθαρά έσοδα από τις παραστάσεις θα δοθούν για στήριξη του Κέντρου Προσφοράς και Αγάπης Άγιος Χριστόφορος. Προπώληση Εισιτηρίων 1) SoldOut Tickets 2) Καταστήματα Stephanis 3) Femme Fatale Hair Salon 4) Σχολή Πολεμικών Τεχνών Μιχάλη Χαραλάμπους στη Δευτερά 5) Περίπτερο Discount Express.

>> 12 Σεπτεμβρίου, Δημοτικό Αμφιθέατρο Λακατάμιας, Λευκωσία

MY-ROOM-IS-NOT-A-STAGE (1).jpg

MY ROOM IS NOT A STAGE

Μια Κύπρια χορεύτρια μένει κλεισμένη στο διαμέρισμά της στην Πολωνία, εξαιτίας της πανδημίας. Δεν μπορεί να επιστρέψει στην πατρίδα και την οικογένειά της, ούτε καν να πάει απέναντι, στην όπερα όπου συνήθιζε να χορεύει. Έτσι, το δωμάτιό της γίνεται η σκηνή… ή όχι. Όταν μία Ελληνίδα ηθοποιός βιώνει κάτι στο δρόμο, αποφασίζει να κλειστεί στο διαμέρισμά της. Δύο παράλληλες ιστορίες που συνδέονται… ή όχι. Αυτά διαδραματίζονται στην παράσταση ''My Room is not a Stage'' που θα λάβει χώρα στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ ΚΥΠΡΙΑ. Εισιτήρια στο TicketHour.

>> 13 Σεπτεμβρίου, Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας

>> 14 Σεπτεμβρίου, Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο, Λεμεσός

antigone2.jpg

ΑΝΤΙΓΟΝΗ

Η ακατάβλητη επιθυμία της Αντιγόνης να θάψει τον νεκρό αδερφό της παρά τις διαταγές του Κρέοντα, δεν τη συνδέει μονάχα με τον κόσμο των νεκρών της και της οικογένειάς της. Ξεκινώντας από τη διεκδίκηση της ταφής απέναντι στην κρατική εξουσία, οδηγείται στη διεκδίκηση νέων όρων για την επανεκκίνηση της Ζωής στην πόλη μετά τον πόλεμο. Η Αντιγόνη επιχειρεί να ενώσει Μνήμη και Πόλη, Ύπαρξη και Ιστορία, Εξέγερση και Κοινωνία. Η παράστασή παίζεται αμέσως μετά από έναν πόλεμο. Δε βλέπουμε τον Μύθο στο βάθος του παρελθόντος, αλλά στο Μέλλον. Μπορεί η ζωή να επανεκκινήσει μετά τον πόλεμο; Μπορεί ο άνθρωπος να διεκδικήσει εκ νέου τους όρους της ζωή του; Ο πόλεμος αφορά την οικουμένη και δεν έχει χωρικό όριο. Το ίδιο και η τραγωδία.

Μέσα από την οπτική του πολέμου συναντάμε την οντολογική και βιοπολιτική προσέγγιση του έργου ως αστερισμό τραγωδιών μέσα στην τραγωδία:

- Η τραγωδία του εξεγερμένου Ανθρώπου: Αντιγόνη
- Η τραγωδία της Εξουσίας: Κρέων
- Η τραγωδία του Συγκρουσιακού ανθρώπου: Ισμήνη
- Η τραγωδία του Λόγου: Αίμων
- Η τραγωδία της Προφητείας: Τειρεσίας
- Η τραγωδία του βραχυκυκλωμένου ανθρώπου: Ευρυδίκη
- Η τραγωδία της Υποτακτικότητας: Φύλακας
- Η τραγωδία της Δημοκρατίας: Χορός

Ηθοποιοί: Έβελυν Ασουάντ, Κωνσταντίνος Γώγουλος, Έλλη Ιγγλίζ Ισμήνη, Άννα Μαρκά–Μπονισέλ, Γιάννης Γιαραμαζίδης, Ρόζυ Μονάκη, Μπάμπης Αλεφάντης, Ντίνος Παπαγεωργίου και η Ομάδα «Σημείο Μηδέν»

>> 18 Σεπτεμβίου, Σατιρικό Θέατρο (Κεντρική Σκηνή) Λευκωσία

297024-0.o-vussinokipostheatro-tsepis-original-4545.jpg

Ο ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ

"Ο Βυσσινόκηπος" του Άντον Τσέχωφ έρχεται στην Κύπρο για 4 μοναδικές παραστάσεις. Το Θέατρο Τσέπης αναμετριέται με το κύκνειο άσμα του μεγάλου Ρώσου δημιουργού για την αδυσώπητη δύναμη της αλλαγής και τη σύγχιση από την αβεβαιότητα του μέλλοντος, τους φόβους μα και τις ελπίδες για κάθετι το καινούριο εν μέσω τεράστιων ιστορικών αλλαγών. Σκηνοθεσία: Μάριος Θεοχάρους

>> 20 Σεπτεμβρίου, Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσός

>> 21 Σεπτεμβρίου, Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας

>> 26 Σεπτεμβρίου, Μαρκίδειο Δημοτικό Θέατρο, Πάφος

>> 28 Σεπτεμβρίου, Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας

ilektra.jpg

ΗΛΕΚΤΡΑ

Την ανατρεπτική Ηλέκτρα του Ευριπίδη παρουσιάζουν το καλοκαίρι 2022 οι Θεατρικές Επιχειρήσεις Τάγαρη σε μετάφραση Στρατή Πασχάλη και σκηνοθεσία Γιώργου Λύρα σε περιοδεία σε ολόκληρη την Ελλάδα, με την Μαρία Κίτσου και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο στους ρόλους της Ηλέκτρας και του Ορέστη αντίστοιχα. Στον ρόλο του Παιδαγωγού ο Γιώργος Κωνσταντίνου. Η Ηλέκτρα του Ευριπίδη είναι ένα πρωτοποριακό και αμφιλεγόμενο έργο, γέννημα μιας εποχής όπου όλες οι βεβαιότητες έχουν γίνει αβεβαιότητες. Ο ποιητής δεν διστάζει να παρουσιάσει επί σκηνής τη δική του εκδοχή του μύθου, με τους ήρωές του σε έναν κόσμο ρεαλιστικής καθημερινότητας να θέτουν επιτακτικά ζητήματα πάνω στις έννοιες της εκδίκησης, της δικαιοσύνης, της ηθικής σύγκρουσης, του πάθους. Μια noir εκδοχή του μύθου, μια τραγωδία εκδίκησης αλλά ταυτόχρονα ένα έργο βαθιά, συγκλονιστικά ανθρώπινο. Όταν η Ηλέκτρα παρουσιάζεται το 413 π.Χ. η Αθήνα είναι κλονισμένη από τον μακρόχρονο Πόλεμο· σε λίγους μήνες θα έρθει και η οδυνηρή και ταπεινωτική ήττα στη Σικελική Εκστρατεία. Η Ηλέκτρα του Ευριπίδη, πρόδρομος των μεγάλων κειμένων του ελισαβετιανού θεάτρου και απαρχή του ψυχολογικού θεάτρου, βρίσκεται σε ένα επισφαλές σημείο σύγκλισης: εκεί που θεοί και άνθρωποι πρέπει να αναθεωρήσουν τον κόσμο τους σε μια εποχή αμφιβολίας και απομυθοποίησης. Η Ηλέκτρα ζει στο περιθώριο της πόλης και της ζωής, σε έναν ταπεινωτικό γάμο που της επέβαλαν. Ο Ορέστης, επικηρυγμένος από το Παλάτι, έρχεται για να εκδικηθεί τον θάνατο του πατέρα του και τα δεινά του ίδιου και της αδελφής του, οδηγημένος από τον χρησμό του Απόλλωνα. Τα δύο αδέλφια βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους για να αποκαταστήσουν την τάξη και να αποδώσουν, όπως πιστεύουν, δικαιοσύνη. Η σκοτεινή προσμονή της εκδίκησης και το χρέος που οδηγεί στη μητροκτονία θα γεννήσουν τη φρίκη και όχι τη λύτρωση. Για πρώτη φορά στον Ευριπίδη, ο φόνος διερευνάται σε σχέση με τις ψυχολογικές του συνέπειες. Η αναμέτρηση με το παράδοξο της ύπαρξης, τα θυελλώδη συναισθήματα, η ανατομία του ψυχισμού των ηρώων και τα καίρια και διαχρονικά διλήμματα καθιστούν την Ηλέκτρα έργο μοναδικά ανατρεπτικό και σύγχρονο. Εισιτήρια στο tickethour και σε όλα τα ACS καταστήματα.

>> 23 Σεπτεμρβίου, Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο, Λάρνακα

>> 24 Σεπτεμβρίου, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, Λεμεσός

>> 25 Σεπτεμβρίου, Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών, Λευκωσία

plektani.jpg

Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΚΤΑΝΗ

Ένας διεφθαρμένος υπουργός. Μια υπάλληλος της εταιρίας φυσικού αερίου με οικογενειακά προβλήματα. Ένα κολ γκερλ με άποψη. Ένας ανάπηρος πατέρας και ένας άντρας αίνιγμα. Ακούγεται σαν ανέκδοτο, αλλά είναι πολύ περισσότερα… Είναι οι ήρωες της πολύ έξυπνης κωμωδίας του Jordi Galceran σε σκηνοθεσία Σταύρου Στάγκου και παραγωγή της Erofili Productions. Σε αυτή την πολύ ιδιαίτερη κωμωδία, τίποτα δεν είναι όπως αρχικά φαίνεται… Όλα ξεκινούν από ένα πολιτικό σκάνδαλο αλλά βαίνουν αλλιώς! Ποιος είναι τελικά ο απατεώνας και ποιος κινεί τα νήματα της υπόθεσης, που είναι τόσο αστεία αλλά και τόσο πανούργα ανατρεπτική; Ο πολυβραβευμένος θεατρικός συγγραφέας Jordi Galceran (To Δάνειο, Η μέθοδος Γκρόνχολμ, Αλυσιδωτές Λέξεις, Καρναβάλι, Κανκούν) έγραψε με μεράκι ένα έργο κωμικό και αστείο, όλο ανατροπές και εκπλήξεις αλλά και γεμάτο νόημα: για τους εγνωσμένους και μη απατεώνες και για τις σκευωρίες του ανθρώπου της διπλανής πόρτας. .

Λίγα λόγια για το έργο Μοραλέχα, πλούσιο προάστιο της Μαδρίτης. Ο Ισίδρο Γκαλιάνα (Λεωνίδας Κακούρης), μέχρι πρόσφατα Υπουργός Βιομηχανίας και Ενέργειας και υπόλογος ενός εξωφρενικού σκανδάλου περί χρηματισμού, είναι έτοιμος να εκπληρώσει την τελευταία του επιθυμία πριν αυτοκτονήσει: να κάνει σεξ με μια πόρνη. Όταν όμως ξαφνικά χτυπάει το κουδούνι και εμφανίζεται μπροστά του η εκρηκτική Βισέντα (Δήμητρα Ματσούκα) για να ελέγξει τη διαρροή αερίου στη βίλα του, τα σχέδια του για αυτοκτονία και σεξ πάνε περίπατο…. Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Δήμητρα Ματσούκα ,Χάρης Γρηγορόπουλος, Θανάσης Πατριαρχέας, Κατερίνα Νικολοπούλου. Σκηνοθεσία: Σταύρος Στάγκος. Προπώληση Εισιτηρίων: SoldOutTickets και σε όλα τα καταστήματα Stephanis

>> 27 Σεπτεμβρίου Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας

>> 28 Σεπτεμβρίου, Παττίχειο Θέατρο, Λεμεσός

>> 29 Σεπτεμβρίου, Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών, Λευκωσία

>> 30 Σεπτεμβρίου Μαρκίδειο Θέατρο Πάφου

tirana.jpg

ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ

Η Πένη και ο Λυκούργος είναι ένα ευκατάστατο ζευγάρι το οποίο ζει σε μια μεγάλη επαρχιακή πόλη της κεντρικής Ελλάδας. Έχουν αποκτήσει μια κόρη, τη Λίζα, η οποία σπουδάζει στο Λονδίνο. Όλα τους τα προβλήματα μοιάζουν να είναι λυμένα ζώντας στο περιβάλλον της νεοπλουτίστικης πολυτέλειας και το όνειρό τους είναι ένα: να δουν την μοναχοκόρη τους αποκατεστημένη με έναν καλό γαμπρό! Σχεδόν δίπλα από το σπίτι τους μένει η Πωλίνα, η αδερφή της Πένης και ο άντρας της, ο Βασίλης, σε αντίστοιχα εύπορο περιβάλλον. Λίγες ημέρες πριν από το Πάσχα, η Λίζα έρχεται από το Λονδίνο με το αγόρι της, ένα νεαρό φοιτητή, τον Άλφερντ, τον οποίο γνώρισε στο Λονδίνο. Οι γονείς της Λίζας αλλά και οι θείοι της ενθουσιάζονται όταν γνωρίζουν τον όμορφο και ευγενικό νεαρό. Γρήγορα, όμως, θα πέσουν από τα σύννεφα όταν θα μάθουν ότι ο Άλφερντ δεν είναι Άγγλος, αλλά Αλβανός! Εισιτήρια στο Tickethour.

>> 27 Σεπτεμβρίου, Δημοτικό Κηποθέατρο ''Μάριος Τόκας'', Λεμεσός

>> 28 Σεπτεμβρίου, Αμφιθέατρο Μακαρίου ΙΙΙ Σχολής Τυφλών, Λευκωσία

>> 29 Σεπτεμβρίου, Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close