Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Η απίστευτη φωτογραφία σε γνωστό φράγμα της Κύπρου

Ο Κωνσταντίνος απαθανάτισε μια υπέροχη στιγμή

Δημοσιεύτηκε στις 29 Αυγούστου 2022

Έχουμε εξερευνήσει την Κύπρο απ' άκρη σ' άκρη τα τελευταία χρόνια. Κάποια σημεία έγιναν τα νέα μας αγαπημένα, άλλα έγιναν οι ''κρυμμένοι θησαυροί'' (εννοώντας πως δεν έχουν εύκολη πρόσβαση ανά πάσα στιγμή) και άλλα καθιερώθηκαν ως νέα σημεία συνάντησης για περπάτημα, χαλαρή εξόρμηση, φωτογραφίες κ.ά.

Ένα απ' αυτά, που ανήκει στην τελευταία κατηγορία, είναι το Φράγμα Ξυλιάτου στην επαρχία Λευκωσίας. Το αγαπάμε γιατί μοιάζει να είναι σε μια άλλη χώρα, μέσα στη φύση, ανάμεσα σε βουνά, σαν τα τοπία που βλέπουμε σε φωτογραφίες και λέμε ''κάποτε θα πάμε και εκεί''. Παρότι ήταν πάντα γνωστό για τις ομορφιές που προσφέρει απλόχερα στους επισκέπτες, τα τελευταία χρόνια το γνωρίσαμε από την αρχή.

Πάμε ξανά και ξανά παρόλο που ξέρουμε πάνω κάτω τι θα δούμε και τι θα συναντήσουμε.

Ο φωτογράφος Κωνσταντίνος Ορφανού, έρχεται με μια πανέμορφη λήψη να μας δείξει κάτι που δεν βλέπουμε συχνά, κι αυτό είναι το... SUP στο νερό του φράγματος. Η λήψη από drone, σε συνδυασμό με το μαγευτικό τοπίο γύρω από το φράγμα, συνθέτουν ένα αποτέλεσμα που απλά σε μαγνητίζει! Όπως γράφει και ο ίδιος στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία, η ιδέα για το SUP ήρθε όταν είδε κάποιους να κολυμπούν και, τελικά, καταλήγει πως ''ήταν μια από τα καλύτερα πράγματα που έκανα ποτέ''.

Δείτε την εκπληκτική drone φωτογραφία.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close