Guide

Άρχισες detox; Βρήκαμε 7 μαγαζιά που θα σε βοηθήσουν

Οι πιο νόστιμες επιλογές για πιο healthy διατροφή

Δημοσιεύτηκε στις 29 Αυγούστου 2022

Τους καλοκαιρινούς μήνες η αλήθεια είναι πως το ρίχνουμε έξω. Αγαπάμε τα street parties, τα food festivals και τα κοκτέιλ και γι' αυτό τα επιλέγουμε όσο πιο συχνά μπορούμε. Τώρα όμως που το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος, του πολλοί είναι αυτοί που καταφεύγουν στο detox: μια πιο ''μαζεμένη'' διατροφή που σκοπό έχει να αποβάλει τις τοξίνες του οργανισμού και περιλαμβάνει πιο υγιεινές επιλογές στα ροφήματα και στο φαγητό.

Αν θέλεις κι εσύ ένα μικρό break απ' όσα κατανάλωσες το καλοκαίρι, βρήκαμε 7 μαγαζιά που θα σε βοηθήσουν να τα καταφέρεις, με νόστιμες, υιγεινές επιλογές.

Στο Smoothie Factory θα βρείς φυσικά smoothies και χυμούς αλλά εκτός απ' αυτά, προσφέρει και μια καλή ποικιλία από υγιεινά σνακ όπως το Choco Slice Bar, το Crunchy Peanut Butter Energy Ball και μάφιν με μπανάνα και φυστικοβούτυρο, μπολ με βάση το γιαούρτι, ginger shots και superfood bowls με πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές που σίγουρα θα σε ικανοποιήσουν.

(22335151) Στασίνου 8, Λευκωσία

Το ανανεωμένο Get Fresh προσφέρει μια σειρά από νόστιμες υγιεινές επιλογές και διάφορα smoothies. Τι θα έλεγες για ένα shake σοκολάτας με μπανάνα, ροδάκινο, σταφίδες, σπόρους chia, σκόνη χαρουπιού, κακάο και γάλα αμυγδάλου; Τέτοιες επιλογές θα βρεις εδώ, όπως και διάφορα pots, σάντουιτς κ.ά.

(77111111) Ανδρέα Δημητρίου 4ΔΕ, Λευκωσία

(77111111) Λεωφόρος Λεμεσού 2, Λευκωσία

Μπορεί το Mingle Cafe να έγινε γνωστό για τα pancakes του, στο μενού του όμως θα βρεις ενδιαφέρουσες επιλογές για αν άρχισες detox. Μπολ όπως το Acai Berries με μούρα, γκρανόλα και σπόρους chia ή το Overnight Oats με γάλα καρύδας, εποχιακά φρούτα, φυστικοβούτυρο, νιφάδες και ζάχαρη καρύδας και καρύδια πεκάν είναι μόνο μερικές από τις επιλογές σου.

(24209300) Ερμού 153, Λάρνακα 6022

Μπάλες και shots ενέργειας, σνακ και γιαούρτια (βλέπε pudding με chia και μάνγκο, ανάμεσα σε άλλα) αλλά και χορταστικά σάντουιτς και wraps είτε τα επιλέξεις για πρόγευμα είτε για μεσημεριανό. Το μόνο σίγουρο είναι πως στο Φoodπρόjεct θα βρείς αυτό που ψάχνεις και δεν θα μείνεις πεινασμένος.

(99008767) Γρηγόρη Αυξεντίου 6, Παρεκκλησιά, Λεμεσός

Το Bowl It μετακόμισε σε νέα στέγη και εμείς πάμε μαζί του! Στο μενού του θα βρεις μία πληθώρα υγιεινών και γευστικών επιλογών, τόσο για τους λάτρεις του καφέ και των healthy bowls όσο και για εκείνους που προτιμούν το υγιεινό φαγητό. Από smoothies, snack bowls μέχρι σαλάτες και energy bites, το μενού του καλύπτει όλες τις απαιτήσεις και όλα τα γούστα.

Το Enso Vegan Lifestyle Bar είναι... γεννημένο για να ικανοποιήσει το πιο healthy lifestyle σου. Το μενού του είναι γεμάτο από σνακ, μπολ αλλά και τοστ με αβοκάντο και αγγούρι ή φυστικοβούτυρο, μπανάνα, σπόρους chia και αγαύη, νόστιμα και χορταστικά σάντουιτς και πολλές επιλογές για shot και χυμούς.

(25581823) Βασίλη Μιχαηλίδη 4, Λεμεσός 4630

Το Meraki Market Cafe είναι ένα μαγαζί γεμάτο απολαυστικά υγιεινά γεύματα, από χυμούς, πρωινό και επιλογές πιάτων χωρίς γλουτένη και vegan, διάφορα smoothies και super smoothies, boosters. Τι θα έλεγες για ένα Veggie Bomb smoothie με κουνουπίδι, μπανάνα, blueberries και γάλα σόγιας; Ή μήπως ένα εναλλακτικό Red Velvet με κεράσια, φράουλες, παντζάρι και γάλα βρώμης;

(26221527) St George's Shopping Mall, Γρίβα Διγενή 57, Πάφος

Κείμενο: Νάκης Αντωνίου

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close