Cyprus Eating Awards , Τα highlights

5 εστιατόρια ασιατικής κουζίνας που αξίζει να πας

Τα εστιατόρια που ξεχώρισαν τη σεζόν 2021-2022 στην κατηγορία Ξενοδοχείο- Ασιατική στα Cyprus Eating Awards 2022

Δημοσιεύτηκε στις 24 Αυγούστου 2022

Τα Cyprus Eating Awards 2022 μπήκαν ήδη σε τροχιά, ανακοινώνοντας τις 18 κατηγορίες και τα 96 φετινά υποψήφια εστιατόρια.

Ανάμεσα λοιπόν σ' αυτές τις 18 κατηγορίες, μία ξεχωριστή κατηγορία του θεσμού των Cyprus Eating Awards είναι αυτή για το Καλύτερο Ασιατικό που συγκεντρώνει κάθε χρόνο μεγάλο ενδιαφέρον. Φέτος, 5 εστιατόρια που βρίσκονται σε ξενοδοχεία, και σερβίρουν αποκλειστικά ασιάτικο με πολλές διαφορές και ομοιότητες μεταξύ τους, φιγουράρουν επάξια στην κατηγορία αυτή.

Ποιο θα είναι άραγε φέτος το εστιατόριο που σερβίρει το καλύτερο ασιατικό;

Ψήφισε ΕΔΩ.

ginger-fine-dining.jpg


GINGER FINE DINING (SUNRISE JADE, ΠΡΩΤΑΡΑΣ ΕΛ. ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ)
Με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα της Μεσογείου, το κομψό και εκλεπτυσμένο Ginger Fine Dining δημιουργεί μοναδικά πιάτα εμπνευσμένα από την Ασία και τη Μεσόγειο, σε μια πιο γκουρμέ εκδοχή. Παραδοσιακές συνταγές ξανασυστήνονται με πιο δημιουργικό τρόπο, αναδεικνύοντας όλα τα αρώματα και τις γεύσεις των συστατικών που περιέχουν.

resized_straphael_goldenmonkey_0007.jpg


GOLDEN MONKEY THAI RESTAURANT (ST RAPHAEL HOTEL, ΛΕΜΕΣΟΣ)
Εισάγοντας μία νέα εμπειρία στον χώρο της ασιατικής κουζίνας, οι σεφ του Golden Monkey εστιάζουν σε γεύσεις και αρώματα της ταϊλανδέζικης παράδοσης, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο μενού, το οποίο σχεδίασε ο Head Chef Nuntthawut Poungpouw μαζί με την ομάδα του. Άξιος αναφοράς και ο σχεδιασμός του εστιατορίου, ο οποίος αποδίδει πιστά την παράδοση και την κουλτούρα της χώρας. Βρίσκεται στον πύργο του ξενοδοχείου. 

mfusion.jpg


M FUSION (FOUR SEASONS HOTEL, ΛΕΜΕΣΟΣ)
Στην εξωτερική ταράτσα του ξενοδοχείου Four Seasons, πάνω ακριβώς από τη λίμνη με τα KOI και με θέα τη θάλασσα της Λεμεσού, το M Fusion δημιουργεί πιάτα που συνδυάζουν τις καλύτερες κουζίνες ανατολής και δύσης. Εκπληκτικά sushi, γευστικές σαλάτες, μοναδικά ceviche και εξαιρετικές κοπές κρέατος συμπληρώνουν το to-share menu.

seasons2oriental.jpg


SEASONS ORIENTAL (FOUR SEASONS HOTEL, ΛΕΜΕΣΟΣ)
Ένας ατμοσφαιρικός χώρος με κρυφούς φωτισμούς και τρεχούμενα νερά, που συνδυάζει την απλότητα και την πολυτέλεια. Το μενού του Seasons Oriental εμπνέεται από την παραδοσιακή κουζίνα της Άπω Ανατολής, με τους σεφ να δημιουργούν τη δική τους ξεχωριστή εκδοχή, με πρώτες ύλες όπως ο αστακός και το βοδινό. Διαθέτει μια αξιόλογη λίστα κρασιών.

250538306_3175091236100608_8440426953044115281_n.jpg


UMI JAPANESE & SUSHI BAR RESTAURANT (GRECIAN PARK, ΠΡΩΤΑΡΑΣ ΕΛ. ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ)
Στον 4ο όροφο του ξενοδοχείου, εκεί που βρίσκεται ο υπέργειος κήπος, το Umi Japanese δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα σερβίροντας πιάτα εμπνευσμένα από την ιαπωνική κουζίνα. Με θέα στη Μεσόγειο θάλασσα, δοκίμασε παραδοσιακές συνταγές sushi και άλλες πιο fusion εκδοχές της ιαπωνικής κουζίνας.


Η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο 2023 στο υπερπολυτελές Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa στη Λεμεσό.

Ψηφίστε τα αγαπημένα σας εστιατόρια και αναδείξτε τους κορυφαίους!

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close