10-11 September 2022
Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Στο λιμάνι θα στηθεί ένα διήμερο φεστιβάλ για όλους

Πάμε για τουρνουά καλαθόσφαιρας τροχοκαθίσματος, χειροτεχνίες και άλλα πολλά

Δημοσιεύτηκε στις 17 Αυγούστου 2022

Για πρώτη φορά στην Κύπρο έρχεται το ‘’Access4All Festival’’! Ένα φεστιβάλ όπου όλοι - ανεξάρτητα από τις ικανότητες τους- μπορούν να συμμετέχουν.

Αυτό το φεστιβάλ είναι μια πρόσκληση στις εξής δραστηριότητες: Τουρνουά 3Χ3 καλαθόσφαιρα τροχοκαθίσματος, ενημερωτικά περίπτερα, ανθρώπινη βιβλιοθήκη, ζωντανή χορωδία, χειροτεχνίες και άλλα πολλά.

Τοποθεσία: Πλατεία Παλιού Λιμανιού Λεμεσού
Το Σάββατο 10 & την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, στις 17:00-21:00

Πρόκειται για ένα φεστιβάλ που προωθεί την ισότητα για τα άτομα με αναπηρία, που σκοπεύει να καταρρίψει τα εμπόδια στην ένταξη αυτών στην κοινωνία καθώς και να αγωνιστεί για τα δικαιώματά τους. Στόχος και αποστολή αυτού του φεστιβάλ είναι να ευαισθητοποιήσει το κοινό αλλά και να ενημερώσει τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής και τους εμπλεκόμενους επαγγελματίες σχετικά με τις ανάγκες και τα θεμελιώδη δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία σε τοπικό ή/και περιφερειακό επίπεδο, ώστε να βελτιωθεί πρακτικά η ποιότητα ζωής τους.

Ας το πραγματοποιήσουμε μαζί!

Το φεστιβάλ ‘’Access4All Festival Cyprus’’ διοργανώνεται από το RESET και το Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας και πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Cyprus 3X3.

Φιλοξενείται από την Αρχή Λιμένων Κύπρου και θα τελεί υπό την αιγίδα του Γραφείου Επιτρόπου του Πολίτη στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Νεολαίας.

Το φεστιβάλ ‘’Access4All Festival Cyprus’’ υποστηρίζουν :
Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου, Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου και θα συμμετέχουν πάνω από 20 κρατικοί φορείς, ημικρατικοί οργανισμοί, ερευνητικά κέντρα, ΜΚΟ, οργανώσεις, ομάδες και σύνολα που αναπτύσσουν δράση σχετικά με τα δικαιώματα και την κοινωνική/ επαγγελματική ένταξη των ΑμεΑ.

Δες περισσότερα ΕΔΩ.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close