Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Η ιστορία μιας… γιγάντιας, viral καρέκλας στην Πάφο

Βρίσκεται στην Χλώρακα και για ακόμα μια χρονιά κλέβει τις εντυπώσεις

Δημοσιεύτηκε στις 08 Αυγούστου 2022

Παρόλο που βρίσκεται στη Χλώρακα της Πάφου από το 2021, τόσο πέρσι όσο και φέτος κάνει τους γύρους της από τα social media της Κύπρου. Δικαιολογημένα, αν μας ρωτάς, αφού όπως και να το κάνουμε μια πελώρια καρέκλα πλάι στη θάλασσα είναι ένα θέαμα αν μη τι άλλο αξιοσημείωτο.

Αυτό όμως που την κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα είναι πως δεν πρόκειται απλά για ένα ακόμα Instagrammable spot, και θα σου πούμε αμέσως τι εννοούμε.

Η εν λόγω καρέκλα, που ανήκει στο Baracas Lounge, έχει τη δική της ιστορία και όπως κάθε σημείο αναφοράς που σέβεται τον εαυτό του έτσι κι αυτό, πρόκειται για ιστορία αγάπης.

Σύμφωνα με όσα μας είπαν στο beach bar – και όπως δημοσιεύτηκε στην City – μια όμορφη γυναίκα από τη Χλώρακα συνήθιζε να κάθεται σε έναν γκρεμό και να βλέπει τη θάλασσα περιμένοντας τον μεγάλο έρωτα.

Παρά τις πολλές προτάσεις αγάπης που δεχόταν, εκείνη είχε τα μάτια της στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, μέχρι που συνάντησε έναν νέο από την Βενετία, τον Παράκας, που βρισκόταν καθ’ οδόν για να πολεμήσει στις Σταυροφορίες. Συναντήθηκαν, ερωτεύτηκαν και χωρίστηκαν σχεδόν αμέσως αφού εκείνος έπρεπε να πολεμήσει. Η γυναίκα παρέμεινε εκεί περιμένοντάς τον να επιστρέψει. Μια μέρα και καθώς αγνάντευε τη θάλασσα, ένα φίδι την δάγκωσε «σβήνοντας» την ομορφιά της. Ο Παράκας επέστρεψε από τον πόλεμο και το θέαμα της πονεμένης αγαπημένης του τον έκανε να την αγαπήσει ακόμα περισσότερο.

Η δύναμη της αγάπης τους έκανε την κοπέλα καλά και σύντομα παντρεύτηκαν. Κάθε απόγευμα επισκέπτονταν το εν λόγω σημείο για να ευχαριστήσουν τη θάλασσα που τους έσμιξε.

Πλέον το σημείο επισκέπτονται οι ερωτευμένοι για μοναδικές λήψεις αλλά και όποιος αγαπά τη θάλασσα και θέλει να απολαύσει τον αέρα της σε ένα τόσο ιδιαίτερο σποτ.

Κείμενο: Νάκης Αντωνίου (με πληροφορίες από την City)

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close