9-11 September 2022
Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Το Flying Away Festival επιστρέφει μετά από 2 χρόνια

Τον Σεπτέμβριο θα τα πούμε... στο γήπεδο

Δημοσιεύτηκε στις 05 Αυγούστου 2022

Μετά από 2 ολόκληρα χρόνια υποχρεωτικής απουσίας, η ομάδα του Flying Away Art and Music Festival επιστρέφει, με το αγαπημένο μας φεστιβάλ από τις 9 μέχρι 11 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο Ορφέα στη Λευκωσία.

Οι πρωτόγνωρες συνθήκες των τελευταίων ετών έδρασαν καταλυτικά, οδηγώντας μας σε νέα μονοπάτια, καινούριες ιδέες και την ανάγκη να επενδύσουμε στους ανθρώπους μας ακόμα περισσότερο.΄Ετσι, ανανεωμένοι, συνεχίζουμε την πολύχρονη πορεία μας· συνεχίζουμε να αγαπάμε την Τέχνη και τη Μουσική, συνεχίζουμε να δημιουργούμε, συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε.

Τι θα περιλαμβάνει:

Το φεστιβάλ πάντοτε έχει ως γνώμονα την προβολή της τέχνης και των Κυπρίων καλλιτεχνών, για αυτό φέτος δίνει και πάλι την ευκαιρία σε 150 και πλέον καλλιτέχνες να αναδείξουν τις δημιουργίες τους στα ειδικά διαμορφωμένα μαγαζάκια. Η γκάμα των έργων των καλλιτεχνών-δημιουργών είναι αρκετά ευρεία και στα μαγαζάκια μπορείτε να βρείτε έργα ζωγραφικής που θα δώσουν χαρακτήρα στον χώρο σας, illustrations, ταξιδιάρικες φωτογραφίες και κάρτες, κατασκευές που θα κάνουν τη διαφορά στο σαλόνι σας, έργα γραφιστικής, χειροποίητες δημιουργίες με ποικίλα υλικά, ιδιαίτερα κοσμήματα με τεχνικές που δεν συναντάτε συχνά, και φυσικά μόδα από πλήθος ταλαντούχων Κύπριων δημιουργών.

Φεστιβάλ χωρίς μουσική δεν γίνεται βέβαια. Φέτος το Flying Away Festival παραχωρεί τη σκηνή σε δημοφιλείς DJs και σε σπουδαία ονόματα που θα ανέβουν στο stage για live!

Θα απολαύσετε όλα τα πιο πάνω έχοντας στη διάθεσή σας street food και παγωμένη craft μπύρα, καφέ, ποτό, γλυκό και ότι άλλο επιθυμεί η ψυχούλα σας. Θα υπάρχουν γεύσεις από Ιταλία, Γερμανία, Ασία και φυσικά Κυπριακές γεύσεις για τους παραδοσιακούς μας τύπους. Επίσης θα υπάρχουν και vegetarian επιλογές ώστε να ικανοποιηθούν όλοι οι ουρανίσκοι και οι διατροφικές ιδιαιτερότητες!

Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν και να παίξουν γιγάντια παιχνίδια σε ένα ειδικά διαμορφωμένο playground.

Το ξεχωριστό και χαλαρωτικό μας lounge area θα ενισχυθεί με περισσότερα lounge σποτάκια στα οποία δεν θα λείπουν οι επιλεγμένες μας υπηρεσίες όπως τα δροσερά cocktails και FAF signature cocktails από την εξειδικευμένη ομάδα του Jar Mobile Bar και ο ναργιλές για την απόλυτη χαλάρωση από την ομάδα του ShishaLove.

Επαγγελματίες make up artists και κομμωτές θα προσφέρουν στο κοινό μας τα FAF festival looks!

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο Facebook Event.

Φωτογραφία: Flying Away Art and Music Festival

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close