News , Guide

Τα Marks & Spencer γιορτάζουν τα 30χρονα του Percy Pig με λιχουδιές

Παιχνιδιάρικα, νόστιμα και καινοτόμα γλυκά

Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιουλίου 2022

Αυτή τη χρονιά, η κορυφαία βρετανική εταιρεία Marks & Spencer γιορτάζει τα 30χρονα του δημοφιλούς πια Percy Pig! Οι πελάτες της επωνυμίας, πολλοί από τους οποίους δηλώνουν φανατικοί θαυμαστές του, μπορούν να απολαμβάνουν τη μεγάλη γκάμα προϊόντων του, που έχει διευρυνθεί σημαντικά στα 30 χρόνια αξιαγάπητης παρουσίας του στα καταστήματα M&S.

Αρχικά, τα προϊόντα Percy Pig περιλάμβαναν ζελεδάκια στο σχήμα του προσώπου του, που ήταν διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα στο ΗΒ, ενώ αυτή τη στιγμή ο Percy αποτελεί έναν εθνικό θησαυρό με πιστούς ακόλουθους, η παρουσία των οποίων συνεχίζει να αυξάνεται παγκοσμίως, αφού τα προϊόντα Percy Pig είναι διαθέσιμα πια σε 147 διαφορετικές χώρες.

marks 1.jpg

Σήμερα, ο Percy υπογράφει προϊόντα των τμημάτων ένδυσης και ειδών σπιτιού, με τους πελάτες να κατακλύζουν τα φυσικά και διαδικτυκά καταστήματα M&S για να τα αποκτήσουν. Με την ευκαιρία των 30στών γενεθλίων του, για πρώτη φορά τα προϊόντα Percy περιλαμβάνουν την limited-editiοn Percy Backpack γεμάτη με λιχουδιές όπως τα μπισκότα Percy Jam Sandwich και γλυκά φρούτων σε ιδιαίτερη, γιορτινή συσκευασία, το τεράστιο σοκολατένιο φλουρί Giant Percy Chocolate Coin, αλλά και φανταστικές συνταγές με την παιχνιδιάρικη υπογραφή του. Η επέτειος των γενεθλίων του Percy Pig εμπλουτίζεται με προϊόντα για πάρτι όπως τσέρκια, παγοθήκες με την χαριτωμένη του φατσούλα και πολλά άλλα.

Τα προϊόντα Percy Pig είναι απόλυτα φιλικά στους χορτοφάγους, ενώ παραμένουν μακριά από συνθετικά χρώματα και αρωματικά. Ο αυθεντικός γευστικός συνδυασμός των προϊόντων Percy Pig αποτελείται από μια λαχταριστή ανάμειξη από σμέουρα, σταφύλια, μούρα, μαύρα φραγκοστάφυλα και μανταρίνια. Οι ποικίλες εκδοχές των εν λόγω συνδυασμών είναι διαθέσιμες στα διαφορετικά είδη γλυκών Percy Pig.

marks 2.jpg

Όλα τα είδη τροφίμων της σειράς προϊόντων Percy Pig είναι παιχνιδιάρικα, νόστιμα και καινοτόμα, αφού ήταν τα πρώτα γλυκά που κυκλοφόρησαν στην αγορά, παρασκευασμένα από πραγματικό χυμό φρούτων.

marks 3.jpg

Όλα τα προϊόντα Percy Pig βρίσκονται στα καταστήματα M&S στη Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα, Παραλίμνι και Πάφο, αλλά και στα διαδικτυακά καταστήματα των M&S στην Κύπρο.

Για OnLine παραγγελίες και δωρεάν παράδοση με αγορές άνω των €30, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.myvlmstore.com για παραγγελίες για τη Λευκωσία, ενώ για παραγγελίες για τις πόλεις Λεμεσό, Λάρνακα, Παραλίμνι και Πάφο, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.symeonidesfashion.com.

marks cover.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close