Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιουλίου 2022
Το 3ο Μουσικό Φεστιβάλ "Αντίλαλος" επανέρχεται δυναμικά στην Κυπερούντα, για να μας χαρίσει μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη μουσική, φαγητό και ποτό!
Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Αυγούστου, στην εκκλησία της Παναγίας στην Κυπερούντα, για να περάσουμε μια όμορφη βραδιά παρέα με αγαπημένους καλλιτέχνες!
Ο Δημήτρης Μεσημέρης, η Φρειδερίκη Τομπάζου και ο Σάββας Χρυσοστόμου θα μας διασκεδάσουν με υπέροχα τραγούδια και επιτυχίες που όλοι αγαπήσαμε.
Στο βιολί ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου, στα κρουστά ο Πάμπος Δημητρίου, στο κλαρίνο, μπουζούκι και καβάλ ο Γιώργος Χατζηπαπάς!
Να είσαι εκεί!
Ώρα έναρξης: 20:00
Είσοδος Ελεύεθερη.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 97 888835
Σχετικά
«Η Κρήτη στην Κύπρο»: Χορεύουμε με τον Γιάννη Μεγαλακάκη στη Λακατάμια
Ένα διήμερο σεμιναρίων κρητικών χορών στις 7 και 8 Νοεμβρίου, αφιερωμένο στην έρευνα, την παράδοση και το βίωμα.
Αντίκες, βινύλια και vintage θησαυροί μάς περιμένουν στον Στρόβολο
Το Grand Antiques & Vintage Market επιστρέφει για τέταρτη φορά, με ζωντανή μουσική, street food και δωρεάν είσοδο.
Halloween στη Λεμεσό με κολοκύθες, κυνήγι θησαυρού και μαγικά
Η Limassol AGORA ετοιμάζει ένα απογευματινό πάρτι για παιδιά, γεμάτο παιχνίδια, μεταμφιέσεις και εκπλήξεις, την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου.
«Φρέαρ»: Σύγχρονος χορός και ζωντανή μουσική στην Αξιοθέα
Η παράσταση σε χορογραφία της Μαρίας Καμπέρη παρουσιάζεται στις 7 Οκτωβρίου, με τη Νατάσα Φραντζή και τον Δημήτρη Γιασεμίδη σε έναν διάλογο κίνησης, ήχου και μνήμης.
Από τους δρόμους της Νέας Υόρκης στο Κάστρο της Πάφου
Το Joanna Sophia Fun Run/Walk Around the World in 5K επιστρέφει στην Κύπρο για την ευαισθητοποίηση σχετικά με την Επιληψία και τον Αιφνίδιο Απροσδόκητο Θάνατο στην Επιληψία (SUDEP)
Κυπριακά τραγούδια και παραμύθια για το φθινόπωρο στο Μουσείο Χαμπή
Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, στις 19:00, η Νικολέττα Δημητρίου, η Χριστίνα Πολυκάρπου και ο Συμεών Μερκούρης μάς προσκαλούν στη Λευκωσία για μια βραδιά μουσικής, ποίησης και αφήγησης, με ελεύθερη είσοδο και απαραίτητη κράτηση.
Το Kolla γίνεται για δύο μέρες μια μικρή πόλη της Άγριας Δύσης
Περισσότερα από 150 τοπικά brands και δημιουργοί, street food, cocktails, μουσική και δραστηριότητες για όλη την οικογένεια στη Λεμεσό
Μια ολοήμερη «Κυπριακή Γιορτή» με μουσική, χορό και παραδοσιακά εδέσματα
Η Μαρία Κωφού και οι μουσικοί της δίνουν τον ρυθμό σε ένα αυθεντικό κυπριακό γλέντι στο Καλύφι
Το Santa Park Fest αναζητά συμμετοχές για τη μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή του
Street food, Christmas Market, παιδικές δραστηριότητες και ζωντανά shows έρχονται για ένα γιορτινό τριήμερο στο Kolossi Park
Κοσμήματα, καφές και νέοι δημιουργοί συναντιούνται στην Πράσινη Πάπια
Το MnG Jewel του Αντρέα Αθανασίου έρχεται στη Λευκωσία για ένα ξεχωριστό ολοήμερο pop-up event
Το Προεδρικό Μέγαρο ανοίγει τις πόρτες του στους πολίτες
Η πρώτη οργανωμένη εικαστική ξενάγηση φέρνει το κοινό κοντά σε σημαντικά έργα Κυπρίων δημιουργών, σπάνιες αρχαιότητες και ένα ξεχωριστό ψηφιακό ταξίδι στον χρόνο
Η Μαριλένα Ζωδιάτου φέρνει το «The Very Normal Comedy Show» σε τρεις πόλεις
Η Κύπρια comedian σχολιάζει όσα θεωρούμε απολύτως φυσιολογικά, σε έξι βραδιές με stand-up, φαγητό, ποτό και meet & greet