7 September 2022
Μουσική , Συναυλίες & Events

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου έρχεται Κύπρο

Μαζί του, η Βίκυ Καρατζόγλου και ο Βύρων Τσουράπης

Δημοσιεύτηκε στις 22 Ιουλίου 2022

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ένας από τους κορυφαίους μουσικούς και τραγουδοποιούς της χώρας μας, στήνει φέτος το καλοκαίρι, μια μουσική παράσταση στηριγμένη στα πιο αγαπημένα τραγούδια του αλλά και σε τολμηρούς συνδυασμούς ελληνικών και ξένων εμβληματικών τραγουδιών με τον ιδιαίτερο τρόπο που το κάνει στην τηλεοπτική του εκπομπή, το «Μουσικό Κουτί».

Ο τίτλος της παράστασης «Ένα φως αναμμένο», προέκυψε από την τελευταία του δημιουργία, ένα μελαγχολικό αλλά και ελπιδοφόρο λαϊκό τραγούδι με ηλεκτρική κιθάρα και μπουζούκι. Η οπτικοποίηση του τραγουδιού έγινε δια χειρός Νίκου Πορτοκάλογλου με το κινητό του στο αγαπημένο του Πήλιο σε συνδυασμό με εικαστικά παιχνίδια από την δημιουργική ομάδα της Foss Productions.

Μαζί του, η Βίκυ Καρατζόγλου, μία από τις νεότερες αναγνωρίσιμες γνήσιες λαϊκές φωνές, που έχει ήδη χαράξει μία ιδιαίτερη πορεία στο χώρο της ελληνικής μουσικής σκηνής. «Τρία λεπτά και κάτι» ο τίτλος του νέου της άλμπουμ που κυκλοφορεί από την Panik Records, με πολλούς σημαντικούς συντελεστές και έναν φρέσκο ήχο που αγκαλιάζει τα λαϊκά της στοιχεία και μπλέκει ομοιόμορφα με τα τραγούδια και την αισθητική του Νίκου.

Ο Βύρων Τσουράπης, πιστός συνοδοιπόρος του Νίκου Πορτοκάλογλου τα τελευταία χρόνια στις ζωντανές εμφανίσεις του, έχει γίνει ευρύτερα γνωστός μέσα από το «Μουσικό Κουτί», ως μέλος της μπάντας της εκπομπής. Φέτος, ταξιδεύει έχοντας στις αποσκευές του τα όμορφα τραγούδια του από το νέο του δίσκο «Λέξεις Μακρόσυρτες».

Την ομάδα συμπληρώνει η πολύχρωμη και δυναμική μπάντα του Νίκου Πορτοκάλογλου, οι ”Ευγενείς Αλήτες”.

Μία γιορτινή παράσταση, αντίδοτο στους δύσκολους καιρούς που περνάμε.

Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου, στο Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00.

Για προκρατήσεις στο τηλέφωνο 99 810011.

Εισιτήρια μέσω Soldoutickets

portokaloglou.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close