Δημοσιεύτηκε στις 20 Ιουλίου 2022
Η Κύπρος μας κρύβει πολλές ομορφιές, τις οποίες θα ανακαλύψεις στα γραφικά χωριουδάκια της.
Αν λοιπόν δεν έχεις βάλει κάτι ακόμη στην ατζέντα σου για αυτό το σαββατοκύριακο, τότε μην χάσεις την ευκαιρία να πάρεις την παρέα σου και να κατευθυνθείς σε ένα γραφικό χωριουδάκι του νησιού μας.
Και αυτή την φορά αναφερόμαστε στο χωριό Αγία Άννα.
Η Αγία Άννα βρίσκεται 16 χιλιόμετρα δυτικά της πόλης της Λάρνακας, στην κοιλάδα του ποταμού Τρέμιθου.
Στα βόρεια και δυτικά συνορεύει με τον Ψευδά, στα βορειοανατολικά με την Κόσιη, στα ανατολικά και νότια με το Καλό Χωριό και στα νοτιοδυτικά με τα Πυργά.
Κάνοντας μια βόλτα στο χωριό θα ανακαλύψεις πολλές ομορφιές, ανάμεσα τους και ένα μοναδικό σημείο, το οποίο αξίζει να επισκεφθείς!
Πρόκειται για ένα μαγευτικό τοπίο, ένας μικρός καταρράκτης, που δημιουργείται στην Αγία Άννα από τον Τρέμιθο ποταμό. Ένα παραδισένιο τοπίο, που μοιάζει σαν ένας πίνακας ζωγραφικής, ιδιαίτερα όμορφο για πολλά φωτογραφικά κλικ!
Τη φωτογραφία δημοσίευσε η κυρία Νίνα Ιωσήφ στη σελίδα Τοπία της Κύπρου/Landscapes of Cyprus!
Σχετικά
Η Κρίσταλ Πάιτ γράφει το Μήνυμα για τη Διεθνή Ημέρα Χορού 2026
Η Διεθνής Ημέρα Χορού εορτάζεται κάθε χρόνο στις 29 Απριλίου
Λυρίδες 2026: «Βροχή» αστεριών φωτίζει τον κυπριακό ουρανό
Κορυφώνεται απόψε το εντυπωσιακό φαινόμενο
Η Κύπρος στο επίκεντρο της Διεθνούς Έκθεσης Παιδικού Βιβλίου στη Μπολόνια
Στο επίκεντρο της Διεθνούς Έκθεσης Παιδικού Βιβλίου της Μπολόνια, ενός από τους σημαντικότερους διεθνείς θεσμούς για το παιδικό και εφηβικό βιβλίο, βρέθηκε η Κύπρος.
5 ευρωπαϊκές πόλεις που πρέπει να επισκεφθείτε αν είστε καλοφαγάδες
Αν το καλό φαγητό αποτελεί για εσάς προτεραιότητα στα ταξίδια σας, τότε σημειώστε στη λίστα σας αυτούς τους πέντε προορισμούς.
Βραβεία Europa Nostra 2026 για τα έργα «Ο Κύπριος Βιολάρης» και «Sector 2: Λευκωσία»
Διπλή ευρωπαϊκή διάκριση καταγράφει η Κύπρος στα Βραβεία Πολιτιστικής Κληρονομιάς/ Europa Nostra 2026, με δύο έργα να τιμώνται σε διαφορετικές κατηγορίες
Wednesday: Πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα της 3ης σεζόν
Δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές πληροφορίες για την πλοκή της νέας σεζόν
Προκήρυξη Διεθνούς Διαγωνισμού Φωτογραφίας PhOETRY IV, 2026
Πρόκειται για έναν μοναδικό διεθνή διαγωνισμό που ανοίγει ένα δημιουργικό διάλογο ανάμεσα στην ποίηση και τη φωτογραφία
Το CUPRA Terramar ήρθε να επαναπροσδιορίσει την κατηγορία των sport SUV
Το CUPRA Terramar ξεχωρίζει στην κατηγορία των sport SUV, συνδυάζοντας επιβλητικό design, δυναμικό χαρακτήρα και 100% CUPRA DNA.
Αίθριος καιρός με αυξημένες νεφώσεις - Πότε επιστρέφει η σκόνη
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Ο Ανδρέας Γεωργίου επιστρέφει στο Σίγμα
Ανδρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου και Κούλλης Νικολάου ξανά στο ΣΙΓΜΑ και στον ΣΚΑΪ