Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιουλίου 2022
Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσε το Τσίρειο Στάδιο, το βράδυ της Τρίτης, για την συναυλία του θρυλικού ροκ συγκροτήματος Scorpions, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του «Rock Believer».
Matthias Jabs, Rudolf Schenker, Klaus Meine, Pawel Maciwoda και Mikkey Dee καταχειροκροτήθηκαν από τους θαυμαστές τους μόλις εμφανίστηκαν στη σκηνή, με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος Klaus Meine να καλωσορίζει το κοινό στα ελληνικά.
Οι Scorpions ερμήνευσαν τις παλιές επιτυχίες τους, αλλά και τα νέα τους τραγούδια από το τελευταίο τους άλμπουμ, που επίσης φέρει τον τίτλο «Rock Believer», ενώ αποκορύφωμα της βραδιάς υπήρξε η ερμηνεία της τεράστιας επιτυχίας «Wind of Change», με τους νέους στίχους που έχουν αντικαταστήσει τις αναφορές στη Ρωσία.

Στην τεράστια οθόνη της σκηνής προβλήθηκε το σήμα της ειρήνης με τα χρώματα της Ουκρανίας ενώ ο Klaus Meine εμφανίστηκε με μια σημαία της χώρας και έστειλε μήνυμα ειρήνης και συμπαράστασης στον δοκιμαζόμενο ουκρανικό λαό.
Από τη συναυλία δεν έλειπαν και τα απρόοπτα, αφού ένας τολμηρός θαυμαστής κατάφερε να ανεβεί στη σκηνή και αφού πέρασε μπροστά από τον τραγουδιστή πήδηξε προς το πλήθος.
Πρόκειται για την 4η φορά που το θρυλικό συγκρότημα περιλαμβάνει το νησί μας στο πλαίσιο παγκόσμιας περιοδείας του, με την τελευταία το 2019.
Οι συναυλίες του συγκροτήματος συνεχίζονται με επόμενο σταθμό τη Γαλλία, στις 15 Ιουλίου, ενώ ακολουθούν, μια συναυλία στην Πορτογαλία (18/7) και μέχρι το τέλος του έτους, τρεις συναυλίες στον Καναδά και 21 στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το 2023 οι Scorpions έχουν προγραμματίσει, μέχρι στιγμής, έξι συναυλίες στη Γερμανία και μια στην Ελβετία.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Σχετικά
Από τον Χέντελ στον Ρουμί: Μια μουσική συνάντηση Ανατολής και Δύσης στη Λευκωσία
Η μεσόφωνος Anousha Nazari και ο κιθαρίστας Antoine Morinière συνδέουν την ευρωπαϊκή παλαιά μουσική με την περσική παράδοση, σε ένα ρεσιτάλ του Ιδρύματος Τεχνών Φάρος, στις 19 Νοεμβρίου στο The Shoe Factory.
Αυτός είναι ο καλλιτέχνης που θα τραγουδήσει στη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Στρόβολο
Μια ξεχωριστή συναυλία, γεμάτη μουσική και γιορτινή διάθεση.
Ο Κώστας Μακεδόνας και Κύπριοι καλλιτέχνες σε ένα αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα και το μπουζούκι του, στη Λευκωσία
Ένας από τους μεγαλύτερους θρύλους του ελληνικού πενταγράμμου ζωντανεύει στο DownTown Live!
Η Μαρία Παπαγεωργίου επιστρέφει δυναμικά μετά από τρία χρόνια στη Λεμεσό,
Μία συναυλία – πρόσκληση σε ακρόαση, παρουσία και συμμετοχή.
«Το Βιβλίο της Ζούγκλας»: Οικογενειακές συναυλίες από τη ΣΟΚ
Η μέτζο σοπράνο Μαριλένα Νησίδη ερμηνεύει το πανέμορφο νανούρισμα για τον Μόγλη!
Eurovision 2027: Έξι ηχηρά ονόματα διεκδικούν το χρίσμα του εκροσώπου μας στον μεγάλο διαγωνισμό
Γνωστές φωνές της ελληνικής ποπ σκηνής και μια κυπριακή παρουσία βρίσκονται ανάμεσα στις προτάσεις που συζητούνται για το εισιτήριο του διαγωνισμού.
«Η Μουσική της Κύπρου – 1ο Μέρος: Χοροί»: Τα αδέρφια Κουλουμή παρουσιάζουν τη πρώτη τους κοινή δισκογραφική δουλειά
Αποτελείται από 38 οργανικούς σκοπούς και είναι το πρώτο μέρος μιας τριλογίας που φιλοδοξεί να καταγράψει, να διαφυλάξει και να αναδείξει την κυπριακή μουσική στο σύνολό της
Οι επιτυχίες του Michael Jackson υπό το φως των κεριών στο Θέατρο Παλλάς
Οι συναυλίες Candlelight φέρνουν στη Λευκωσία ένα αφιέρωμα στον βασιλιά της ποπ, με κουαρτέτο εγχόρδων και αγαπημένα τραγούδια.
«Με τους στίχους σου Λευτέρη»: Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον Λευτέρη Παπαδόπουλο
Το Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου θα φιλοξενήσει την παράσταση μουσικής, λόγου και εικόνας « Με τους στίχους Λευτέρη» με το σχήμα «Μουσικοί Συνοδοιπόροι»
Ο βραβευμένος πιανίστας Pavle Krstic για πρώτη φορά στην Κύπρο
Το Ίδρυμα Τεχνών Φάρος τον υποδέχεται στις 11 Νοεμβρίου στο The Shoe Factory, με έργα Σοπέν, Ραχμάνινοφ, Χιναστέρα, ντε Σεβεράκ και Στραβίνσκι.
Το CHUNKY FUNKY εκπροσωπεί την Κύπρο στο 10th European Jazz Festival στο Κατάρ
Το κυπριακό instrumental project παρουσιάζει την πρωτότυπη μουσική του στο Katara Cultural Village στις 5 Νοεμβρίου 2026
Οι Thirty Seconds to Mars έρχονται για πρώτη φορά, στην Κύπρο με την περιοδεία «A Beautiful Lie vs This Is War 2027»!
Στις 4 Ιουνίου 2027, στο Σπύρος Κυπριανού Αρένα, στη Λεμεσό, για μια μοναδική συναυλία αφιερωμένη σε δύο εμβληματικά άλμπουμ της καριέρας τους