Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Μαγική εξόρμηση στο γραφικό χωριό Σαράντι, στην επαρχία Λευκωσίας!

Μια ονειρεμένη εμπειρία ιδανική για χαλάρωση και ηρεμία

Δημοσιεύτηκε στις 07 Ιουλίου 2022


Αναζητώντας αγροτουριστικά καταλύματα για διαμονή στο βουνό σε γραφικά χωριά της Κύπρου βρήκαμε ένα.... μοναδικό στο είδος του σε ολόκληρη την Κύπρο! Αποτελεί την ιδανική εξόρμηση με την παρέα ή το ταίρι σου! Γιατί ας μην ξεχνάμε, το νησί μας έχει πολλές ομορφιές που πρέπει να εξερευνήσεις και εμείς είμαστε εδώ για να σου τις προτείνουμε.

Είναι καύσωνας και το μυαλουδάκι μας ταξιδεύει σε δροσερές αποδράσεις. Τι καλύτερο από ένα σπίτι στο βουνό, μια βίλα ή μια σουίτα σε ένα από τα ωραιότερα σημεία της Κύπρου σε συνδυασμό με τζακούζι, σάουνα, σινεμά, BBQ και καταπληκτικές βεράντες μέσα στο καταπράσινο θέαμα της Μαδαρής. Αν ψάχνεις ένα κατάλυμα για να αφεθείς στην απόλυτη χαλάρωση με υπέροχη θέα και ένα ποτήρι ροζέ παγωμένο κρασάκι, τότε η Purple Rustic Villa είναι η κατάλληλη επιλογή για σένα.

Η Purple Rustic Villa βρίσκεται στο χωριό Σαράντι, σε ένα από τα πιο όμορφα και γραφικά χωριά της επαρχίας Λευκωσίας. Διαθέτει τρεις cozy παραδοσιακές επαύλεις στο βουνό, οι οποίες σε περιμένουν για να σου προσφέρουν μια ονειρεμένη εμπειρία ιδανική για χαλάρωση και ηρεμία. Οι πετρόχτιστες επαύλεις βρίσκονται μέσα στα πεύκα του δάσους Αδελφοί, σε ένα ήσυχο και πανέμορφο τοπίο μέσα στα βουνά, με απίστευτη θέα τη δεύτερη υψηλότερη βουνοκορφή, τη Μαδαρή.

Το παραδοσιακό συγκρότημα αποτελείται από τρεις πολυτελές ευρύχωρες σουίτες - σπίτια με ιδιωτικό τζακούζι και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 16 άτομα καθώς σας δίνεται η δυνατότητα να ενοικιάσετε ολόκληρο σε μια φοβερή τιμή. Μέσα στις επαύλεις μπορείτε να βρείτε πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες, τζάκια, σάουνα και ευρύχωρες βεράντες με BBQ με απίθανη θέα καθώς επίσης και εκπληκτικά τζακούζι ιδιωτικής χρήσης για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το πρωινό σας fredο, από επαγγελματικές εσπρεσιέρες.

purplerusticvilla4.png

Σ' αυτό το υπέροχο πέτρινο κατάλυμα το ξύλο, που είναι το κυρίαρχο στοιχείο στη διακόσμησης, συνυπάρχει αρμονικά με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του σπιτιού, δημιουργώντας την αίσθηση ενός φιλόξενου χώρου. Η συνύπαρξη της παράδοσης με την πολυτέλεια και την άνεση που μπορείς να απολαύσεις εδώ αλλά και το μαγικό φυσικό περιβάλλον μοιάζει να είναι βγαλμένο από παραμύθι!

rusticvilla7.png

Η τελευταία προσθήκη στο υπέροχο αυτό κατάλυμα είναι ένα μια ονειρική αιώρα η οποία έχει τοποθετηθεί στην τρίτη ολοκαίνουρια βεράντα μαζί με ξαπλώστρες όπου μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή μέσα στη μέρα να χαλαρώσετε σε ένα ήσυχο τοπίο με το κελάηδισμα των πουλιών, απολαμβάνοντας τον ήλιο. Ενώ τα βράδια, μπορείτε να απολαύσετε τον πιο μαγευτικό ουρανό, μιας και δισεκατομμύρια άστρα είναι ορατά με γυμνό μάτι από την έπαυλη τη νύχτα.

rustic11pr.png

Εκτός όμως από μια άνετη και ξεκούραστη διαμονή, το Purple Rustic Villa σου δίνει τη δυνατότητα για τις πιο όμορφες εξορμήσεις στη γύρω περιοχή, μιας και βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για να επισκεφθείς την Παναγία του Αρκά (μνημείο Παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco), να ανακαλύψεις ίσως τα πιο όμορφα μονοπάτια της φύσης στην Κύπρο, το Δόξα σοι ο Θεός και Τεισιά της Μαδαρής και να απολαύσεις όλα όσα απλόχερα μας χαρίζει η φύση. Επίσης, απέχει μόνο 10 λεπτά από το πανέμορφο φράγμα του ξυλιάτου.

rusriclast1.png


Το καλύτερο το κρατήσαμε για το τέλος! Αυτό το διάστημα το Purple Rustic Villa σας δίνει την πιο απίστευτη προσφορά την οποία δεν πρέπει να χάσετε με τίποτα. Η έπαυλη διατίθεται στο κοινό για ολόκληρο τον Ιούλιο καθημερινά και από Δευτέρα έως Πέμπτη στη μισή τιμή με ελάχιστη κράτηση τις δύο νύχτες!

Δες ΕΔΩ (link to instagram profile: https://www.instagram.com/purplerusticvilla).

Τι περιμένεις λοιπόν; Κλείσε τη διαμονή σου σήμερα.

Για πληροφορίες και κρατήσεις στο +357 95 155 357

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close