Δημοσιεύτηκε στις 29 Ιουνίου 2022
Με το που αρχίσουν οι πρώτες ζέστες, αρχίζει σιγά-σιγά και ο προγραμματισμός των καλοκαιρινών μας διακοπών. Εξάλλου, η Κύπρος μας είναι τόσο όμορφη, που κρύβει διάφορα "διαμαντάκια" τα οποία μπορούν να κάνουν τις οικογενειακές διακοπές να μοιάζουν όνειρο.
Ειδικά αν εξασφαλίσεις ότι θα έχεις και όλες τις παροχές για μια άνετη διαμονή... τότε δεν έχεις να σκεφτείς τίποτα άλλο!
Εξ ου κι εμείς σού προτείνουμε ένα πανέμορφο εξοχικό στον Άγιο Δημητριανό, ένα χωριουδάκι στην επαρχία Πάφου, τοποθετημένο στον κύριο δρόμο που οδηγεί από την Πάφο στην Παναγιά και το μοναστήρι της Χρυσορροϊάτισσας. Βρίσκεται κάπου 4 χλμ. στα βορειοανατολικά του χωριού Πολέμι.
Στο εν λόγω λοιπόν χωριό θα μείνεις στο Cosy Cottage Cyprus, το οποίο μπορεί να σου εξασφαλίσει τη χαλάρωση και την ηρεμία που αποζητάς για να περάσεις τις διακοπές σου αξέχαστα.

Πρόκειται για ένα πλήρως εξοπλισμένο εξοχικό, με ό,τι παροχές μπορεί να χρειαστεί κανείς για πολυήμερες διακοπές με τα παιδιά, καθώς διαθέτει δύο υπέροχα υπνοδωμάτια με κλιματισμό και μπαλκόνι με θέα.
Επιπλέον διαθέτει μία μοντέρνα κουζίνα με καφετιέρα nespresso, φούρνο μικροκυμάτων, εστία, φούρνο και πλυντήριο ρούχων, ενώ στο χώρο υπάρχει και τηλεόραση 43" με Netflix.
Σε μικρή απόσταση με τα πόδια μπορείς να βρεις ένα τοπικό καφέ, το οποίο σερβίρει αγγλική και κυπριακή κουζίνα, όπως πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο, που βρίσκεται στο χώρο της εκκλησίας του χωριού. Κοντά μπορείς ακόμα να βρεις τοπικές ταβέρνες, εστιατόρια, μπαρ, κομμωτήρια και σουπερμάρκετ.
Και αν σου αρέσουν οι περιπέτειες, τότε να σε ενημερώσουμε πως υπάρχουν μονοπάτια πεζοπορίας και ποδηλασίας ενώ το εξοχικό βρίσκεται 22 χλμ. από την Πάφο και 14 χλμ. από τις παραλίες της Πόλης και του Λατσί.
Πληροφορίες και κρατήσεις: 95 154573 ή εδώ.







Σχετικά
Η απόλυτη εμπειρία του «slow travel», σε ένα σαββατοκύριακο στο Annabelle
Γαστρονομία, wine tasting και θαλασσινό αεράκι, στο εμβληματικό ξενοδοχείο της Πάφου
Οι Times ξεχώρισαν τα 17 ελληνικά νησιά της «απόλυτης γαλήνης», δείτε την λίστα
Σε αφιέρωμά τους, οι βρετανικοί Times ξεχωρίζουν 17 «ήσυχους» παραδείσους της Ελλάδας, προορισμούς με γαλήνια ατμόσφαιρα, ειδυλλιακές παραλίες και χαλαρούς ρυθμούς ζωής, ιδανικούς για όσους αναζητούν διακοπές μακριά από τα πλήθη
Το Cap St Georges Hotel & Resort στα Booking.com Click. EMEA 2026 Partner Spotlight Awards
Η κορυφαία αυτή αναγνώριση απονεμήθηκε στο πλαίσιο του Click. EMEA 2026, της αποκλειστικής ετήσιας συνόδου συνεργατών της Booking.com
«Φεγγάρι της Φράουλας»: Πότε θα λάμψει η πανσέληνος του Ιουνίου, η 1η του καλοκαιριού
«Strawbery Moon»: Το φεγγάρι της φράουλας, το πρώτο φεγγάρι του καλοκαιριού θα λάμψει στον ουρανό σε λίγες ημέρες
Η Ryanair ανακοίνωσε εκπτώσεις σε 13 υπέροχους προορισμούς, με τιμές που αρχίζουν από €17.99
Ετοιμάσου για καλοκαιρινή απόδραση, σε οικονομικές τιμές
Ακόμη δύο βιβλιοθήκες-βάρκες έπιασαν θέση στις παραλίες του Πρωταρά
Εγκατάσταση ακόμη δύο δανειστικών βιβλιοθηκών στις παραλίες Αγίας Τριάδας και Κάππαρη.
Στον Κάππαρη θα βρεις ένα μοναδικό σημείο φωτογράφισης, με πανοραμική θέα προς τη θάλασσα
Το Instagram Spot του Δήμου Παραλιμνίου – Δερύνειας στην περιοχή του Κάππαρη αναδεικνύει την παραλιακή ζώνη
«Αγγίζει» τους 37 βαθμούς ο υδράργυρος – Σε ποιες περιοχές αναμένονται βροχές
Aναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Η μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου σήμερα και η «πρεμιέρα» του καλοκαιριού
Το θερινό ηλιοστάσιο μάς προσφέρει τη μεγαλύτερη σε διάρκεια φωτός μέρα για ολόκληρο το έτος, η οποία υπολογίζεται στις 15 ώρες
Με τη νέα εφαρμογή, θα ελέγχεις τον καιρό, τη θάλασσα και την κίνηση στις παραλίες πριν φύγεις από το σπίτι
Live εικόνα και καιρικές συνθήκες από τις παραλίες του Πρωταρά