Δημοσιεύτηκε στις 22 Ιουνίου 2022
To "Sing 2" γιορτάζει ξανά στη μεγάλη οθόνη το ταλέντο των ονειροπόλων, μέσα από εκπληκτικά τραγούδια καθώς το λατρεμένο Κοάλα, ο Μπάστερ Μουν και τα ζωάκια της παρέας του ετοιμάζονται για την εκθαμβωτική τους παράσταση στη λαμπερή πρωτεύουσα ψυχαγωγίας του κόσμου! Πρέπει να τα καταφέρουν και να κάνουν την απόλυτη μουσική παράσταση!
Υπάρχει βέβαια ένα μεγάλο εμπόδιο… Θα πρέπει πρώτα να πείσουν τον μεγαλύτερο ροκ αστέρα του κόσμου, τον Κλέι να παίξει μαζί τους. Η παρέα του Μπάστερ, που περιλαμβάνει μια χαρούμενη μαμά γουρουνίτσα, τη Ροζίτα, μια ροκού σκαντζοχοιρίνα, την Ας, έναν σοβαρό γορίλα, τον Τζόνι, και φυσικά το απίθανο γουρουνάκι, τον προβοκάτορα Γκάντερ.
Όλοι μαζί σαν μια ομάδα, έστω δυσλειτουργική και με μπόλικες παραξενιές, θα βάλουν τα δυνατά τους να βρουν το δρόμο για το ξακουστό θέατρο, τις τύχες του οποίου ελέγχει ένας γκάνγκστερ που τον λένε Τζίμι Κρίσταλ. Στην προσπάθειά τους να κερδίσουν τη σκηνή του θεάτρου, ο Γκάντερ έχει την τρελή ιδέα να πείσει τον μεγάλο αστέρα της παγκόσμιας μουσικής, τον ξακουστό Κλέι, να επιστρέψει στη σκηνή μαζί τους και να τραγουδήσουν το τραγούδι που θα σώσει τη ζωή τους. Το μόνο εμπόδιο είναι ότι ο Μπάστερ δεν έχει δει τον Κλέι, τον περίφημο καλλιτέχνη που παράτησε τα εγκόσμια ύστερα από την απώλεια της συζύγου του και παραμένει δέκα χρόνια απομονωμένος.
Όσο ο Γκάντερ βοηθάει τον Μπάστερ να φτιάξουν την ονειρική τους παράσταση και συνεχίζεται την προσπάθεια για να πειστεί ο Κλέι να τραγουδήσει, ανακαλύπτουμε ξανά τη δύναμης της μουσικής να θεραπεύει ακόμη και τις πιο ραγισμένες καρδιές!
Η ταινία "Sing 2" θα προβληθεί στο Θερινό Σινεμά Δήμου Λατσιών στην κεντρική αυλή του Δ΄ Δημοτικού σχολείου Λατσιών, τη Δευτέρα 27 Ιουνίου στις 20.30. Είσοδος ελεύθερη.
Σχετικά
Οι 5 (ξεχωριστές) ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στους κυπριακούς κινηματογράφους
Οι νέες κινηματογραφικές πρεμιέρες που κυκλοφορούν στις αίθουσες αυτή την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2026
Starlit Screens: Αυτές είναι οι must-see open-air κινηματογραφικές βραδιές της εβδομάδας (στην πόλη και στο χωριό)!
Από τις οθόνες δίπλα στο κύμα μέχρι τις δροσερές αυλές των ορεινών μας χωριών, σημείωσε τις μέρες και προγραμμάτισε τη δική σου έξοδο
3 βραδιές, 10 χώρες, 15 ταινίες και αμέτρητοι τρόποι να μιλήσουμε για όσα μας ενώνουν
Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους στη Λευκωσία από τις 22–24 Σεπτεμβρίου 2026
Βραβεία Emmy 2026: Όλοι οι νικητές και οι υποψήφιοι
Τα Βραβεία Emmy αναγνωρίζουν τις καλύτερες τηλεοπτικές παραγωγές της προηγούμενης χρονιάς
Oasis: Don't Look Back in Anger
Tο ντοκιμαντέρ καταγράφει τη θριαμβευτική περιοδεία επανένωσης των Liam και Noel Gallagher, Oasis Live ‘25
By Any Means
Μια σκοτεινή ιστορία από την Αμερική του ’60, εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα
To «Κράτα με» της Μυρσίνης Αριστείδου βάζει πλώρη για τα Όσκαρ
Η επίσημη επιλογή της Κύπρου για τα Όσκαρ
Το 16ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Κύπρου επιστρέφει στο Θέατρο Ριάλτο
Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει.
Οι Rolling Stones ετοιμάζουν τη δική τους κινηματογραφική ιστορία
Eνα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα στην ιστορία της ροκ ετοιμάζεται να μεταφέρει την πολυτάραχη διαδρομή του στη μεγάλη οθόνη.
Ολική επαναφορά: Πρώτες πληροφορίες για το (νέο) reboot του «Star Trek»
Η νέα ταινία του δημοφιλούς franchise θα διαθέτει νέους χαρακτήρες και το ύφος θα είναι επηρεασμένο από ταινίες όπως το «Training Day» και το «Crimson Tide»!
Το βραβευμένο στο Sundance “Hold Onto Me” (Κράτα Με) συναντά το κοινό της Κύπρου
Από τις sold-out προβολές και το Audience Award του Sundance, στις μεγάλες οθόνες της Κύπρου. Από τις 17 Σεπτεμβρίου, στους κινηματογράφους K-Cineplex σε όλη την Κύπρο
«La Bola Negra»: Η πολυσυζητημένη ταινία των Καννών έρχεται στο Netflix – Με φόντο τη ζωή και τον θάνατο του Λόρκα
Οι δύο δημιουργοί της ταινίας, γνωστοί ως «Los Javis», κέρδισαν το Βραβείο Σκηνοθεσίας του φεστιβάλ.