Δημοσιεύτηκε στις 21 Ιουνίου 2022
H ΚΕΑΝ, σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις το ταξίδι των ονείρων σου μια... ονειρεμένη πραγματικότητα. Και βέβαια, όχι μόνος! Αλλά, με το έτερόν σου ήμισυ. Γιατί όπως λέει και το τραγούδι του Λούκα Γιώρκα που ακούγεται στη διαφήμιση της ΚΕΑΝ, αυτό που μετράει είναι «να είμαστε εσύ κι εγώ μαζί». Ο super καλοκαιρινός διαγωνισμός της ΚΕΑΝ τρέχει ήδη στο Instagram όπου αμέτρητοι φίλοι και φίλες δηλώνουν ήδη που θέλουν να πάνε και με ποιον.
Η διαδικασία γνώριμη, απλή και έχει γίνει ήδη viral: Μπες Instagram, κάνε follow τον επίσημο λογαριασμό της ΚΕΑΝ, @kean_soft_drinks, κάνε screenshot το story του διαγωνισμού (θα το βρεις στα highlights #MesTiZoiMazi) και ανέβασέ τo σε story. Συμπλήρωσε στη συνέχεια τον προορισμό που πάντα ήθελες να ταξιδέψεις, κάνε tag το πρόσωπο που επιθυμείς για συντροφιά στο ταξίδι και την @kean_soft_drinks και -VOILA!- μπαίνεις στην κλήρωση που θα γίνει στις 30 Ιουνίου όπου ένας τυχερός θα κερδίσει μια ταξιδιωτική επιταγή ύψους 1500 ευρώ. Τόσο απλά!
Βάλε εσύ την ταξιδιάρικη διάθεση, τη φαντασία και το διαθέσιμο μπάτζετ και η ΚΕΑΝ κερνάει 1500 ευρώ σε ταξιδιωτική επιταγή, έτσι για να πιεις και μια ΚΕΑΝίτα στην υγειά της (με παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες κάπου θα την πετύχεις)
Μην το καθυστερείς. Να σκέφτεσαι... ΚΕ ΑΝ κερδίσεις;
Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις που θα βρεις στο bio της @kean_soft_drinks

Σχετικά
Οι Κυβίδες ετοιμάζουν και φέτος Χριστουγεννιάτικο χωριό
Ανακοίνωσαν ημερομηνίες και μία μεγάλη συναυλία
Weekend Agenda: 40 μοναδικές προτάσεις για ένα σαββατοκύριακο γεμάτο βόλτες, θέατρο και Halloween
Από τις γιορτές παλουζέ και κρασιού στα χωριά μέχρι τις συναυλίες, τις παραστάσεις και τα Halloween parties, όσα ξεχωρίσαμε για τις 30 Οκτωβρίου–1 Νοεμβρίου.
Χριστουγεννιάτικη Αγορά με φιλανθρωπικό χαρακτήρα στη Σωτήρα
Στόχος των διοργανωτών να προωθήσουν το πνεύμα της προσφοράς και της αλληλεγγύης.
30 Χρόνια Pokémon: Το POW! The Shop διοργανώνει δύο μοναδικά events.
Τα Pokémon γιορτάζουν 30 χρόνια με δύο μεγάλες εκδηλώσεις για συλλέκτες στην Κύπρο.
Το πιο παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο Χωριό ανακοίνωσε το πρόγραμμά του
Ο Καλοπαναγιώτης φοράει τα γιορτινά του και υποδέχεται τα Χριστούγεννα
Μία υπέροχη Λεωφόρος Χριστουγέννων, θα στηθεί και φέτος στο χωριό
Η «Λεωφόρος Χριστουγέννων» στην Ορμήδεια ετοιμάζεται και πάλι για να ανοίξει τις πύλες της για τους μικρούς και μεγάλους της φίλους
Let’s Do It! Cyprus 2026: Η μεγάλη γιορτή του εθελοντισμού ολοκληρώνεται στο Εθνικό Δασικό Πάρκο Αθαλάσσας!
Την Κυριακή, 1η Νοεμβρίου, το Together Cyprus προσκαλεί όλους τους πολίτες στην Τελετή Λήξης της Παγκύπριας Εκστρατείας Καθαρισμού
Το The One MOM Show... πάει Λεμεσό
Μετά τη μεγάλη επιτυχία στη Λευκωσία, η Κρίσταλ δίνει ραντεβού με το κοινό της Λεμεσού
«Αναγνώστες από Κούνια»: Ραντεβού με τα βιβλία για τους μικρότερους αναγνώστες
Το πρόγραμμα φιλαναγνωσίας της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Κύπρου επιστρέφει στις 31 Οκτωβρίου για βρέφη από 4 μηνών έως 2,5 ετών και τους συνοδούς τους.
Και φέτος θα επισκεφτούμε το σπίτι του Άγιου Βασίλη στη Σιά
Η πιο μαγική χριστουγεννιάτικη γιορτή έρχεται και φέτος
Η μουσικοθεατρική παράσταση «Το Κόκκινο Γράμμα» για πρώτη φορά στην Κύπρο
Η παράσταση συνδυάζει θεατρική δράση, αρχειακό υλικό, γράμματα, ντοκουμέντα και τα μελοποιημένα ποιήματα του Ευαγόρα Παλληκαρίδη
Η «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» έρχεται στον πάγο σε 4 πόλεις της Κύπρου
Πατινάζ, εναέρια ακροβατικά και μουσική ζωντανεύουν το παραμύθι του Λιούις Κάρολ, από τις 4 έως τις 7 Δεκεμβρίου.