Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Πάμε στο pop up wine bar που θα στηθεί σε ένα γκαράζ

Τι λες για ένα wine dine σε ένα διαφορετικό μέρος;

Δημοσιεύτηκε στις 21 Ιουνίου 2022

Ένα "περιπλανώμενο" wine bar έκανε τον τελευταίο καιρό την εμφάνισή του στη Λεμεσό, κερδίζοντας ήδη το ενδιαφέρον του κοινού! Πρόκειται για το Volta Wine Bar το οποίο ετοιμάζει τις επόμενες μέρες το δεύτερο pop up event του! 

Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του, το Volta Wine Bar έχει στόχο να προσφέρει ποιοτικό κρασί και sharing φαγητό σε διάφορες τοποθεσίες του νησιού, μέχρι να πάρει θέση στη μόνιμη βάση του! Πιο συγκεκριμένα το εν λόγω wine bar πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες του στη Λεμεσό τους επόμενους μήνες (περίπου τέλος του καλοκαιριού), σε ένα χώρο ο οποίος είναι ακόμα υπό κατασκευή, ωστόσο επειδή η ομάδα είναι έτοιμη, αποφάσισαν να συστηθούν στο κοινό σε όλο το νησί μέσα από pop up event, σε διάφορες, ιδιαίτερες τοποθεσίες με διαφοροποιημένο μάλιστα μενού κάθε φορά, το οποίο θα καθορίζεται ανάλογα και με τον χώρο.  

Το επόμενο event θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 24 και το Σάββατο, 25 Ιουνίου, στο garage της ΕΚΑ στην οδό Ελευθερίας 91 στη Λεμεσό.

Μάλιστα για τις επικείμενες δύο εκδηλώσεις τους, οι άνθρωποι του Volta ετοίμασαν ένα μενού με 10 περίπου κρασιά και 7-8 sharing πιάτα, όπως σαλάτες (burrata και με φασολάκια), με αρνί ή βοδινό, τα οποία θα συνοδεύσουν ιδανικά το ποτό της παρέας! 

Τι λες, πάμε να δοκιμάσουμε κάτι αλλιώτικο; Ένα wine bar σχεδιασμένο από τους λάτρεις του κρασιού, για τους λάτρεις του κρασιού.

Για πληροφορίες και κρατήσεις - καλείτε ή στείλτε μήνυμα στο 99 817771!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Volta Wine Bar (@voltawinebar)

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close