Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιουνίου 2022
Αναζητώντας το ιδανικό σημείο για διακοπές, πέσαμε πάνω σε ένα ξεχωριστό σπίτι, λίγα μόνο χιλιόμετρα έξω από τη Λεμεσό, το οποίο μας έκλεψε την καρδιά.
Το Amalia Panorama House είναι όλα όσα έχουμε ονειρευτεί για τα απολαυστικά μεσημέρια του καλοκαιριού αλλά και τα κρύα βράδια του χειμώνα!

Το εν λόγω σπίτι βρίσκεται στο Σούνι, σε μια περιοχή που κόβει την ανάσα, απολαμβάνοντας πανοραμική θέα 360 μοιρών.
Πρόκειται για ένα πετρόκτιστο παραδοσιακό σπίτι άνω των 150 ετών, το οποίο έχει ανακαινιστεί με αγάπη και φροντίδα ώστε να διατηρήσει τον μοναδικό του χαρακτήρα ως μέρος ενός κυπριακού χωριού.

Εδώ θα βρεις την ηρεμία και τη γαλήνη που τόσο αναζητάς, μέσα σε ένα ζεστό και υπέροχο περιβάλλον, περιτριγυρισμένο από την καταπράσινη φύση και μακριά από τον θόρυβο της πόλης.
Θα λατρέψεις το γεγονός ότι μπορείς να θαυμάσεις τόσο την παραλία όσο και την καταπράσινη φύση από το υπνοδωμάτιο και το μπαλκόνι σου!
Θα ταξιδέψεις στο παρελθόν μέσα από τη γνωριμία με τα παραδοσιακά αλώνια που βρίσκονται δίπλα από το σπίτι, τα οποία διατηρούνται ακόμα σε άριστη κατάσταση και μας θυμίζουν τις γεωργικές ασχολίες των παππούδων μας τα παλιά χρόνια.


Επιπλέον, θα χαλαρώσεις με τον ήχο των πουλιών, καθώς απολαμβάνεις το πρώτο φλιτζάνι καφέ το πρωί και θα τελειώσεις τη μέρα σου το βράδυ βλέποντας το εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα παρέα με ένα ποτήρι κρασί.
Το Amalia Panorama House έχει όλα όσα χρειάζεσαι για να περάσεις καλά ένα σαββατοκύριακο ή ολόκληρες τις διακοπές σου!
Είναι ιδανικό τόσο για ρομαντικές εξορμήσεις, για οικογένειες με παιδιά ή ακόμη και για παρέες που αναζητούν την ιδιωτικότητα, την ασφάλεια και την ηρεμία για ξέγνοιαστες και ξεκούραστες διακοπές, καλοκαίρι ή χειμώνα.
Για πληροφορίες και κρατήσεις, τηλέφωνο 99 656095 (Chris).
Facebook: Amalia Panorama House
Σχετικά
Η τοιχογραφία που έδωσε χρώμα στον Πρωταρά
Νέα τοιχογραφία δίνει χρώμα και καλλιτεχνική ταυτότητα στην τουριστική περιοχή του Δήμου Παραλιμνίου - Δερύνειας.
Διεθνής διάκριση για την παραλία Αγίου Ερμογένη
Ένα από τα σημαντικά σημεία αναφοράς της παράκτιας ζώνης του Δήμου Κουρίου, πήρε και φέτος τη "Γαλάζια Σημαία"
Δωρεάν είσοδος στο διάσημο υδροπάρκο για όλους τους μπαμπάδες!
Οι μπαμπάδες μπαίνουν δωρεάν στο Fasouri Watermania για τη Γιορτή του Πατέρα
Στο «μενού» βροχές, καταιγίδες και χαλάζι - Πότε αναμένεται άνοδος θερμοκρασίας
Αναλυτικά η πρόγνωση
Coastal Urban Futures: Τριήμερη έκθεση και πρόγραμμα παράλληλων δράσεων για το μέλλον της παράκτιας ζώνης της Λάρνακας
Με προβολή ταινιών, ποδηλατική περιήγηση και ακρόαση ηχοτοπίων
Η καλοκαιρινή Madame Figaro κυκλοφορεί με cover girl τη Βίκυ Καγιά
Ένα τεύχος γεμάτο μόδα, ομορφιά, προτάσεις για τις καλοκαιρινές διακοπές και ουσιαστικές συναντήσεις.
Νέα σημαντική διάκριση για κυπριακό ξενοδοχείο
Το Louis Ledra Beach, μέλος της Elegant Collection της Louis Hotels, βραβεύεται ξανά για τις καινοτόμες κοινωνικές πρακτικές του
Ένα καλοκαίρι γεμάτο εμπειρίες στο Cap St Georges Hotel & Resort
Υπάρχουν μέρη που απλά πας για διακοπές, και υπάρχουν και μέρη που σε κάνουν να νιώθεις ότι ζεις κάτι πραγματικά ξεχωριστό
Αυτές είναι οι παραλίες της Κύπρου με Γαλάζια Σημαία για το 2026
56 παραλίες και οι 2 μαρίνες βραβεύθηκαν φέτος από σύνολο 123 περιοχών νερών κολύμβησης
Καιρός: Έρχονται βροχές και καταιγίδες το απόγευμα – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Απόψε ξεκινά το Μουντιάλ 2026: Πρεμιέρα με Μεξικό–Νότια Αφρική στο Sigma
Το Μουντιάλ 2026 κάνει πρεμιέρα και το Sigma σε βάζει στο παιχνίδι
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού: Βροχές και καταιγίδες σε ορεινά και εσωτερικό
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
