Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Το απόλυτο νησιώτικο beach-bar, που πρέπει να επισκεφθείς το φετινό καλοκαίρι

Μοναδικόconcept, νόστιμο μενού, υπέροχα cocktailsκαι πάνω από όλα καλοκαιρινή διάθεση είναι μόνο μερικά από όλα όσα σε περιμένουν στην Αγία Θέκλα

Δημοσιεύτηκε στις 07 Ιουνίου 2022

Αποκλείεται να μην έχεις πάει στην Αγία Θέκλα, ειδικά αν μένεις στην ελ. επ. Αμμοχώστου. Είναι τόσο κοντά, είναι τόσο εύκολο να πας, είναι τόσο όμορφο μέρος, που αν δεν έχεις πάει διαπράττεις μεγάλο σφάλμα. Όμως κάτι του έλειπε. Του έλειπε ένα ωραίο beach bar, όπου να μπορείς να αράξεις, να πιεις καλά ποτά και να έχει όμορφη νησιώτικη ατμόσφαιρα. Ε ό,τι έλειπε το έχει εδώ και δύο χρόνια το Pagida Seaside! 

Το υπέροχο all day concept beach bar, του οποίου η ατμόσφαιρα και η διακόσμηση παραμπέπουν σε νησιώτικο τοπίο, προσφέροντάς σου την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία.

 

Το Pagida Seaside λοιπόν θα το βρεις στην παραλία του Ποσειδώνα στην περιοχή της Αγίας Θέκλας, σε ένα υπέροχο ολόλευκο σκηνικό, σε ένα μοναδικό σημείο με θέα το γαλάζιο της θάλασσας! Εκεί θα πας από το πρωί, για καφέ και brunch, άραγμα στις ολοκαίνουριες καμπάνες, στις άνετες μαξιλάρες αλλά και χαλάρωση στους άνετους καναπέδες του! 

Το δε μενού του, το οποίο αποτελείται από πιάτα μεσογειακής κουζίνας, αποτελεί την ιδανική επιλογή για μετά την παραλία, όταν έχεις ακόμα αλάτι και αντιηλιακό στο σώμα σου! 

Εξάλλου, αυτό που θέλουν οι άνθρωποι του μαγαζιού πάνω από όλα είναι να περάσεις καλά. Θέλουν να βγάλεις την πιο νησιωτική σου διάθεση είτε έχεις έρθει για τις κανονικές σου διακοπές στην περιοχή είτε για ένα διήμερο. Θέλουν να πιεις ποτά και cocktails που θα σε δροσίσουν και θα σου ανεβάσουν τη διάθεση. Θέλουν να ακούσεις ωραίες μουσικές που θα αγκαλιάσουν τέλεια τη μέρα σου. Και μάντεψε, όλα αυτά τα πετυχαίνουν και με το παραπάνω.

Κι όλα αυτά σε έναν υπέροχο χώρο, με μοναδική ενέργεια και θέα ξεχωριστή

To Pagida Seaside είναι το μαγαζί που πρέπει να επισκεφτείς φέτος το καλοκαίρι...

(97796897) Παραλία Ποσειδώνας, Αγία Θέκλα. 
Facebook: Pagida Seaside
Instagram: pagida_seaside

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close