Shopping , News

Neo Plaza: Η απόλυτη εμπειρία διασκέδασης και shopping

Υπάρχει ένα μέρος, όχι μακριά από το κέντρο της Λευκωσίας, όπου μπορεί κανείς να ψωνίσει –σε outlet τιμές ολόχρονα–, να φάει, να πιει τον καφέ του, να διασκεδάσει και να περάσει μια ημέρα ολόκληρη.

Δημοσιεύτηκε στις 06 Ιουνίου 2022

Το Neo Plaza είναι το πρώτο υπαίθριο εμπορικό και ψυχαγωγικό πάρκο στην Κύπρο. Συνδυάζει έναν καλαίσθητο εμπορικό πεζόδρομο με μια μεγάλη πλατεία, στην οποία δεσπόζει η μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη του νησιού. Ένας χώρος, στον οποίο μπορούν να διεξάγονται κάθε είδους εκδηλώσεις.

Το Νεο Plaza προσφέρει τα πλεονεκτήματα των εμπορικών κέντρων σε ένα open air περιβάλλον και την ίδια στιγμή φιλοξενεί τον μεγαλύτερο χώρο παιδικής ψυχαγωγίας. Shopping σε outlet τιμές ολόχρονα, καφές, φαγητό, βόλτα και αμέτρητες δραστηριότητες για τα παιδιά μαζί με supermarket, carwash, κομμωτήριο και πολλά άλλα… όλα γίνονται στο Neo Plaza!

Ψώνια, καφές και βόλτα στο Neo Plaza
Σε λιγότερο από 15 λεπτά από το κέντρο της Λευκωσίας και με δωρεάν πάρκινγκ για όλους τους επισκέπτες, βρίσκεται το Neo Plaza. Πρόκειται για ένα πολυδιάστατο έργο, που αποσκοπεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού, συνδυάζοντας την αναψυχή με το smart shopping, δημιουργώντας, για όλες τις εποχές του χρόνου, έναν ιδανικό προορισμό για μικρούς και μεγάλους, που θα χαρούν την παραμονή τους εκεί. Εδώ θα βρεις δεκάδες brands. Ρούχα, παπούτσια, προϊόντα ομορφιάς, είδη σπιτιού, παιχνίδια, δώρα, αξεσουάρ, gadgets και άλλα πολλά, σε outlet τιμές ολόχρονα, καθώς και δέκα εστιατόρια και café, τα οποία συμπεριλαμβάνουν τόσο διεθνείς αλυσίδες όσο και κυπριακές.

Fashion
Όσον αφορά στα ρούχα, εδώ θα βρεις διεθνείς και γνωστές μάρκες, όλα στην καλύτερη ποιότητα και τιμή.

Το ERMES Outlet (22276360) σού προτείνει συλλογές από μάρκες που παρουσιάζονται στα πολυκαταστήματα ERA (OVS, Original Marines, Wrangler, Steve Madden, Nine West, DKNY, Diesel κ.ά.) καθώς και επωνυμίες του Ομίλου ERMES με εκπτώσεις 50-70%. Η συλλογή προϊόντων καλύπτει συλλογές μόδας, αξεσουάρ, υποδήματα και διακόσμηση σπιτιού.

Στο Next Outlet (22276360) θα βρεις τις αγαπημένες παιδικές συλλογές NEXT σε απίστευτες τιμές. Το Cosmos Sport Outlet (22526231) καλύπτει τις ανάγκες των καταναλωτών που θέλουν να κάνουν τη σωστή επιλογή στον κόσμο των sneakers, των ρούχων και των αξεσουάρ μέσω 60+ δημοφιλών αθλητικών επωνυμιών και lifestyle, ενώ στο Mike Sport The Outlet θα βρεις πάνω από 150 μάρκες σε αθλητικά είδη και εξοπλισμό. Το Sports + Fashion Clearance House (22656804) απευθύνεται σε κάθε λάτρη των σπορ, δίνοντάς του επιλογές για αθλητικά ρούχα για προπόνηση ή αναψυχή, ακόμα και αθλητικά ρούχα για fashionistas που αγαπούν να ξεχωρίζουν από το πλήθος (από brands όπως Under Armour, PUMA, New Era, Kenzo, Christian Lacroix, DKNY κ.ά.) στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Παγκοσμίου φήμης brands αθλητικών ειδών ένδυσης αλλά και υπόδησης θα βρεις και στο Top Trends Outlet (22525363).

Το United Colors of Benetton Outlet (22051817), η κορυφαία ιταλική μάρκα, που ξεχωρίζει για τα φωτεινά της χρώματα, σου προτείνει ποιοτικά ανδρικά, γυναικεία και παιδικά ρούχα, σε πολύ καλές τιμές, ενώ στο κατάστημα KEM Outlet (22262599) θα βρεις ποιοτικές τσάντες και αξεσουάρ, που θα σε ενθουσιάσουν με το στυλ και την ποιότητά τους. Αν πάλι αναζητάς μάρκες όπως Pepe Jeans, Tom Tailor, Religion, τότε θα απευθυνθείς στο De De House of Brands (22254111), του οποίου οι απίθανες συλλογές και brands μπορούν να ντύσουν όλη την οικογένεια. Επώνυμα ρούχα για τη γυναίκα που θέλει να ξεχωρίζει προτείνει το Conelle (22436666), εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος των Versace Jeans Couture, Juicy Couture, Cavalli Class, Karl Lagerfeld, Just Cavalli, Havaianas, SEVA, Alexander Cox και άλλων εμπορικών σημάτων, ενώ στο Andelo Boutique (22525372), θα βρεις ρούχα που ενθαρρύνουν κάθε γυναίκα με διαφορετικό σωματότυπο να αισθάνεται δύναμη μέσα στο μοναδικό της στυλ.

Για κοστούμια, γραβάτες, ρολόγια, αρώματα αλλά και casual συλλογές για άνδρες και γυναίκες, με υφάσματα που ξεχωρίζουν, θα περάσεις από το Prince Oliver Outlet (22675454), απ’ όπου μάλιστα θα ψωνίσεις σε τιμές από 70-90%. Στην ELPARI Boutique (22730513) θα βρεις sport/casual προτάσεις για κάθε στιγμή της ημέρας, αλλά και βραδινές προτάσεις για τις πιο απαιτητικές στιγμές μιας γυναίκας.

Πέρα από ρουχισμό, θα βρεις και γνωστά brands με παπούτσια, ανάμεσά τους τα ανατομικά ECCO Outlet (22834410) με εκπτώσεις 30-50%, το DISTRICT shoes & more (22263336) που φιλοξενεί επωνυμίες όπως Pepe Jeans, Lumberjack, Ellesse, Benetton, Diadora, Cubanas κ.ά., καθώς επίσης και τα γνωστά Migato Outlet (22255401), όπου θα βρεις υπέροχες συλλογές παπουτσιών σε ασυναγώνιστες τιμές.

Beauty 
Σημείωσε ακόμα ότι στο Neo Plaza θα βρεις την ελληνική εταιρεία προϊόντων ομορφιάς και περιποίησης Dust+Cream (22053070), θα κάνεις στάση στον υπέροχο κόσμο ομορφιάς του Beauty Outlet (22058540), το οποίο φιλοξενεί γνωστές μάρκες περιποίησης προσώπου, μακιγιάζ και αρωμάτων, καθώς επίσης και κορυφαίες μάρκες βοτανικών και φυσικών καλλυντικών. Τέλος, επιβάλλεται στάση και στο hair & beauty studio Diverso (22 264547) για μία ανανέωση!

Η OJO sun&glasses (22352205) διαθέτει γυαλιά ηλίου, οπτικά και συναφή προϊόντα προσφέροντας την καλύτερη ποιότητα στις πιο οικονομικές τιμές και πάντοτε 1+1 δωρεάν, ενώ στο Skitsas Optical Outlet (22250610) θα βρεις επώνυμα γυαλιά ηλίου, όπως Dior, Gucci, Fendi, Tom Ford, YSL, Bottega Veneta, Balenciaga, Jimmy Choo, Ray-Ban, Diesel, Guess, Carrera, Gant, Timberland, Polaroid κ.ά., με εκπτώσεις μέχρι και 70% ολόχρονα.

... and More
Στο Neo Plaza υπάρχουν και πιο εξειδικευμένα καταστήματα όπως ο Aeliotis (22833303) για κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικά είδη, το BEST FOR – Life Philosophy (22260650) με έξυπνα και οικολογικά προϊόντα για το σπίτι, την κουζίνα, τα παιδιά, τη γυμναστική, έξυπνα gadget και πολλά άλλα, τα επώνυμα και ποιοτικά ηλεκτρονικά τσιγάρα - συσκευές ατμίσματος Tobiana (info@tobiana.com), και το Rabbit Print (22262126). Στο Fragstore game club (22523867) μπορείς να παίζεις όλη μέρα βιντεοπαιχνίδια, σε ένα πλήρως εξοπλισμένο περιβάλλον, που προσφέρει μια εκπληκτική εμπειρία παιχνιδιού, ενώ στο Fragstore (22523867) σε περιμένουν μπρελόκ, μπλουζάκια, κούπες, αξεσουάρ κ.ά. με τους αγαπημένους σου ήρωες κόμικ και όχι μόνο!

Σημείωσε, τέλος, ότι στο Neo Plaza, μπορείς να κάνεις τα ψώνια σου από το Pop Life supermarket (22506500), να αγοράσεις τα δώρα σου από το King of Toys (22222400) το οποίο διαθέτει μια τεράστια γκάμα παιχνιδιών από τα πιο γνωστά brands σε όλο τον κόσμο, καθώς επίσης και επιτραπέζια αλλά και εποχικά (λαμπάδες, καρναβαλίστικες στολές κ.λπ.), μπορείς να προκαλέσεις την τύχη σου στον ΟΠΑΠ (22477300), αλλά και να αγοράσεις είδη περιπτέρου από το Omni Stores.

Tα καφέ και εστιατόρια
Αγαπημένοι χώροι εστίασης έχουν ήδη πάρει θέση στο Neo Plaza, προσφέροντας πολλές επιλογές για κάθε στιγμή της ημέρας! Εσύ το μόνο που καλείσαι είναι να επιλέξεις ανάμεσα σε ένα λαχταριστό γεύμα από τα Mc Donald’s, τη διάσημη αλυσίδα fast food, ένα λαχταριστό bucket από τα KFC (77777532), με το ‘διάσημο’ κοτόπουλο που κατέκτησε τον κόσμο, κινέζικα από το Chopsticks (22832283), το σύγχρονο κινέζικο εστιατόριο με γρήγορη και καλή κουζίνα ή τα πιο νόστιμα αλμυρά και γλυκά burritos από το At Centaur's (77777012). Αν προτιμάς καλό καφέ τώρα, πάρε θέση στο Caffè Nero, που σερβίρει παραδοσιακό ιταλικό καφέ με έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα σε όλη την Ευρώπη ή στο Mikel (22332278), την αλυσίδα cafe από τη Λάρισα που κατάκτησε την Κύπρο. Για γλυκό θα πας φυσικά στο Μελίρρυτον (22250332), το παραδοσιακό γλυκοπωλείο με τις μυρωδιές και τις συνταγές από την Ανατολή, καθώς και στο P&P ice cream bar (22730474), όπου θα απολαύσεις το παγωτό σου.

Shopping παρέα με το κατοικίδιό σου!
Τα κατοικίδια ζώα μας είναι πλέον μέλη της οικογένειάς μας, οπότε θέλουμε να είναι τόσο άνετα όσο και εμείς. Κι ένα από αυτά τα μέρη που θα κάνει το σκυλάκι σου να νιώσει σαν στο σπίτι του είναι το Neo Plaza, το οποίο δεν επιτρέπει απλά τα κατοικίδια, αλλά ανά διαστήματα διοργανώνει εκδηλώσεις ειδικά αφιερωμένες σε αυτά! Απαραίτητη, βέβαια, προϋπόθεση για να ψωνίσεις με τον τετράποδο φίλο σου είναι αυτός να έχει λουράκι και να συνοδεύεται από σένα (εάν, πάλι, το σκυλί σου δεν είναι συνηθισμένο σε crowded χώρους καλύτερα να φοράει φίμωτρο). Thumbs up για την pet friendly φιλοσοφία εμπορικού πάρκου στην Κύπρο!

Ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης 
Στο Νeo Plaza δεν θα πας μόνο για να ψωνίσεις. Στην πραγματικότητα θα πας για να περάσεις ολόκληρη τη μέρα σου, ειδικά αν έχεις παιδιά. Στα 2.000 τ.μ. του πάρκου παιδικής ψυχαγωγίας VOLTA Cyprus μικρά και μεγάλα παιδιά θα απολαύσουν αμέτρητες ώρες παιχνιδιού στα πολλά και διασκεδαστικά παιχνίδια. Μια εντυπωσιακή διώροφη παιχνιδοκατασκευή, θεματικά φουσκωτά, Bungee Ball για διασκέδαση στα ύψη για τους πιο τολμηρούς, Survivor διαδρομές για τους μικρούς μαχητές και πολλές ακόμη δραστηριότητες για όλα τα παιδιά ηλικίας 2-15 ετών. Επιπλέον, τα Volta γνωρίζουν πώς να διοργανώσουν κι ένα παιδικό πάρτυ που θα το θυμούνται όλοι! Η party organizer του Volta στο Neo Plaza αναλαμβάνει να σε εξυπηρετήσει σε ό,τι κι αν χρειαστείς για το πάρτυ του παιδιού σου, από τις προσκλήσεις για τους καλεσμένους, τον εορταστικό στολισμό του χώρου, το αποκλειστικό service, αλλά και το κέρασμα για τους γονείς…

Μάθε ακόμα... 
▶ Διαθέτει δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο.
▶ Είναι προσβάσιμο σε άτομα με κινητικές δυσκολίες.
▶ Ακολουθεί φιλικές πρακτικές προς το περιβάλλον.
▶ Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί για το εμπορικό και ψυχαγωγικό πάρκο Neo Plaza, αναπόσπαστο κομμάτι της δραστηριότητάς του, όχι απλώς ως συμπληρωματική πρωτοβουλία, αλλά ως αρχή της εταιρικής του λειτουργίας, εστιάζοντας στη θετική συνεισφορά στην τοπική κοινωνία. Εξ ου και στηρίζει και φιλοξενεί στον υπαίθριο χώρο του μη-κερδοσκοπικούς οργανισμούς, ομάδες, σωματεία και συλλόγους που ασχολούνται με το περιβάλλον, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και την κοινωνία.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close