Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Νέα διάκριση για το Fasouri Watermania Waterpark

Το Fasouri Watermania Waterpark, “Theme Park of Cyprus”.

Δημοσιεύτηκε στις 25 Μαΐου 2022

Το Fasouri Watermania Waterpark έχει πιστοποιηθεί από το Υφυπουργείο Τουρισμού με το σήμα ποιότητας "Theme Parks of Cyprus".

Σύμφωνα με το Υφυπουργείο, το πρότυπο «Θεματικά Πάρκα Κύπρου» έχει στόχο την καθιέρωση των βασικών χαρακτηριστικών που διαθέτει ένα σύγχρονο θεματικό πάρκο και τη διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρονται. Με την εισαγωγή του προτύπου και, κατ’ επέκταση, τον καθορισμό ελάχιστων προϋποθέσεων και απαιτήσεων για τα θεματικά πάρκα, το Υφυπουργείο Τουρισμού επιχειρεί να ωθήσει την ποιοτική ανάπτυξη του συγκεκριμένου προϊόντος, με στόχο να εμπλουτίσει το τουριστικό προϊόν, να προσφέρει ποικίλες επιλογές ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης, να ενισχύσει την τοπική κοινωνία και να συμβάλει στην καθοδήγηση των επιχειρήσεων. Στα θεματικά πάρκα, η αρχιτεκτονική, ο σχεδιασμός, οι δραστηριότητες και τα θεάματα βασίζονται σε έναν ή περισσότερους θεματικούς άξονες, είναι φιλικά προς το περιβάλλον και ρυθμίζονται για την ψυχαγωγία και την εκπαίδευση του κοινού.

Η διαδικασία πιστοποίησης καθορίζεται από το Υφυπουργείο Τουρισμού, ελέγχεται και στο τέλος εγκρίνεται μετά από επιτόπιες επισκέψεις και ελέγχους.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close