Δημοσιεύτηκε στις 28 Απριλίου 2022
Το Φεστιβάλ Φέγγαρος έχει μέχρι τώρα ανακοινώσει την Μαρίνα Σάττι και το συγκρότημα Nightstalker ως τα δύο πρώτα μεγάλα ονόματα για τη φετινή του έκδοση.

Η νεαρή τραγουδοποιός, Μαρίνα Σάττι, παρουσιάζει ένα μοναδικό και ιδιαίτερο μουσικό θέαμα, βαθιά επηρεασμένο από παραδοσιακές καταβολές περίτεχνα συνδυασμένες με τις σύγχρονες μουσικές τάσεις. Τέσσερα χρόνια μετά την σαρωτική επιτυχία της “Μάντισσας” και μεγάλες περιοδείες σε όλο τον κόσμο, έγινε η πρώτη και μοναδική ελληνίδα καλλιτέχνης που έχει εμφανιστεί ζωντανά στο KEXP, COLORS και NOWNESS. Όλα αυτά λίγο πριν την κυκλοφορία του πολυσυζητημένου δίσκου της που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022.

Οι ροκάδες Nightstalker, ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα της ευρωπαϊκής hard-rock σκηνής για περισσότερο από τριάντα χρόνια, θα ανέβουν στην μεγάλη σκηνή του φεστιβάλ για να προσφέρουν μια μεγάλη δόση αυθεντικoύ rock-n-roll και βαριών riffs.

Ο Φέγγαρος επιστρέφει στο χωριό Κάτω Δρυς στην επαρχία Λάρνακας μετά από δύο χρόνια παύσης για να γιορτάσει τη δέκατη επέτειό του στις 28 - 30 Ιουλίου, με ένα μεγάλο και φιλόδοξο line up που εγγυάται ότι θα αφήσει ευχαριστημένο τον κάθε επισκέπτη του. Το φεστιβάλ είναι γνωστό για το συνδυασμό κορυφαίων μουσικών επιλογών με το μαγευτικό τοπίο ενός παραδοσιακού κυπριακού χωριού όπου οι λάτρεις της μουσικής μπορούν να εξερευνήσουν και να κατασκηνώσουν κάτω από τα αστέρια του καλοκαιρινού νυχτερινού ουρανού, ζώντας μια μοναδική φεστιβαλική εμπειρία.
Τα εισιτήρια για το φεστιβάλ είναι ήδη διαθέσιμα στη σελίδα του φεστιβάλ.
Το φεστιβάλ θα δημοσιεύσει περισσότερες ανακοινώσεις τις προσεχείς βδομάδες.
Πληροφορίες/Εισιτήρια: www.fengaros.com
Facebook: www.facebook.com/fengaros
Instagram: www.instagram.com/fengaros

Σχετικά
Αυτός είναι ο καλλιτέχνης που θα τραγουδήσει στη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Στρόβολο
Μια ξεχωριστή συναυλία, γεμάτη μουσική και γιορτινή διάθεση.
Ο Κώστας Μακεδόνας και Κύπριοι καλλιτέχνες σε ένα αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα και το μπουζούκι του, στη Λευκωσία
Ένας από τους μεγαλύτερους θρύλους του ελληνικού πενταγράμμου ζωντανεύει στο DownTown Live!
Η Μαρία Παπαγεωργίου επιστρέφει δυναμικά μετά από τρία χρόνια στη Λεμεσό,
Μία συναυλία – πρόσκληση σε ακρόαση, παρουσία και συμμετοχή.
«Το Βιβλίο της Ζούγκλας»: Οικογενειακές συναυλίες από τη ΣΟΚ
Η μέτζο σοπράνο Μαριλένα Νησίδη ερμηνεύει το πανέμορφο νανούρισμα για τον Μόγλη!
Eurovision 2027: Έξι ηχηρά ονόματα διεκδικούν το χρίσμα του εκροσώπου μας στον μεγάλο διαγωνισμό
Γνωστές φωνές της ελληνικής ποπ σκηνής και μια κυπριακή παρουσία βρίσκονται ανάμεσα στις προτάσεις που συζητούνται για το εισιτήριο του διαγωνισμού.
«Η Μουσική της Κύπρου – 1ο Μέρος: Χοροί»: Τα αδέρφια Κουλουμή παρουσιάζουν τη πρώτη τους κοινή δισκογραφική δουλειά
Αποτελείται από 38 οργανικούς σκοπούς και είναι το πρώτο μέρος μιας τριλογίας που φιλοδοξεί να καταγράψει, να διαφυλάξει και να αναδείξει την κυπριακή μουσική στο σύνολό της
Οι επιτυχίες του Michael Jackson υπό το φως των κεριών στο Θέατρο Παλλάς
Οι συναυλίες Candlelight φέρνουν στη Λευκωσία ένα αφιέρωμα στον βασιλιά της ποπ, με κουαρτέτο εγχόρδων και αγαπημένα τραγούδια.
«Με τους στίχους σου Λευτέρη»: Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον Λευτέρη Παπαδόπουλο
Το Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου θα φιλοξενήσει την παράσταση μουσικής, λόγου και εικόνας « Με τους στίχους Λευτέρη» με το σχήμα «Μουσικοί Συνοδοιπόροι»
Ο βραβευμένος πιανίστας Pavle Krstic για πρώτη φορά στην Κύπρο
Το Ίδρυμα Τεχνών Φάρος τον υποδέχεται στις 11 Νοεμβρίου στο The Shoe Factory, με έργα Σοπέν, Ραχμάνινοφ, Χιναστέρα, ντε Σεβεράκ και Στραβίνσκι.
Το CHUNKY FUNKY εκπροσωπεί την Κύπρο στο 10th European Jazz Festival στο Κατάρ
Το κυπριακό instrumental project παρουσιάζει την πρωτότυπη μουσική του στο Katara Cultural Village στις 5 Νοεμβρίου 2026
Οι Thirty Seconds to Mars έρχονται για πρώτη φορά, στην Κύπρο με την περιοδεία «A Beautiful Lie vs This Is War 2027»!
Στις 4 Ιουνίου 2027, στο Σπύρος Κυπριανού Αρένα, στη Λεμεσό, για μια μοναδική συναυλία αφιερωμένη σε δύο εμβληματικά άλμπουμ της καριέρας τους
Κώστας Τουρνάς και Διονύσης Τσακνής φέρνουν «Το Ροκ το Ελληνικό» σε Πάφο και Λεμεσό
Δύο βραδιές με τραγούδια που σημάδεψαν εποχές και δέκα καλλιτέχνες επί σκηνής, στις 4 και 5 Δεκεμβρίου.