Δημοσιεύτηκε στις 06 Απριλίου 2022
Το μπαλέτο «Η Ωραία Κοιμωμένη» με την πιο ωραία μουσική μπαλέτου, παρουσιάζεται στην Κύπρο.
"Το μπαλέτο ""Η Ωραία Κοιμωμένη" θεωρείται μια εγκυκλοπαίδεια του κλασικού χορού. Είναι μια μαγική ιστορία, βασισμένη στο παραμύθι του Σαρλ Περώ για την πριγκίπισσα Αυγή, την κακιά νεράιδα Καραμπός, την καλή νεράιδα Πασχαλιά και τον όμορφο πρίγκιπα Ντεζιρέ.
Με κομμένη την ανάσα οι θεατές σε όλο τον κόσμο συμπάσχουν με τους ήρωες αυτής της παραμυθένιας ιστορίας, απολαμβάνοντας τη μεγαλοφυή μουσική και τη αριστοτεχνική χορογραφία.
Το μπαλέτο «Η Ωραία Κοιμωμένη» είναι σκηνοθετημένο σε κλασικό στυλ. Η χορογραφία βασίζεται στη μεγαλοφυή διασκευή του Μάριου Πετιπά.
Η μεγαλοφυής μουσική του Πιότρ Ιλίτς Τσαϊκόφσκι περιγράφει το πώς το καλό νικάει το κακό, ενώ τα πολύχρωμα σκηνικά συμπληρώνουν τις θεατρικές μορφές, μεταφέροντας έναν υπέροχο κόσμο παραμυθιού στην πραγματικότητα.
"Η Ωραία Κοιμωμένη" με μορφή παραμυθιού, συνδυάζει μια άψογη δραματουργία, πλούσια μουσική παρτιτούρα, ποικιλία θεατρικών και χορευτικών μορφών, περίπλοκη σκηνογραφία, καθώς και ιστορικούς υπαινιγμούς και πολυπολιτισμικά στρώματα.
30% έκπτωση για παιδιά κάτω των 12 ετών
Tickets: https://bit.ly/3tNsfqQ

Σχετικά
The Jolly Road: Το πιο φωτεινό Christmas Market της Λευκωσίας έρχεται!
Μπαίνουμε στο κλίμα των γιορτών με μία μεγάλη χριστουγεννιάτικη αγορά στην πρωτεύουσα
Τις Κυριακές στο Φοινί φτιάχνουν Φοινιώτικο παλουζέ
Για τελευταία Κυριακή, πάμε στο χωριό για ζεστό παλουζέ
Προτιμώ να περπατήσω παρά να πιώ και να οδηγήσω...
Η Λεμεσός λέει όχι στην οδήγηση υπό αλκοόλ
H καρδιά του Taekwon-do, χτυπά αυτόν τον Νοέμβριο στην Κύπρο
Η Λεμεσός φιλοξενεί την εκδήλωση για τα 60 χρόνια του αθλήματος στην Ευρώπη
Αυτό το εργαστήρι δημιουργικής γραφής με την Ελένη Ξένου εμπνέεται από τα ίχνη και τις γραμμές
Σε έναν καινούριο υπέροχο χώρο στην πλατεία Αγίου Ιωάννη στη Λάρνακα
Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην Πάχνα, ανακοίνωσε ημερομηνίες
Όλα όσα ετοιμάζει το χωριό της Λεμεσού
Το Κοιλάνι μεταμορφώνεται φέτος σε ένα «Παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο Χωριό»
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις
Το Όμοδος ανακοίνωσε τριήμερο Christmas Market
Τριήμερο με άρωμα Χριστουγέννων στο Όμοδος!
Winter Wonderland by Hadjikostas: Το πιο μαγικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό της χρονιάς θα στηθεί στην ορεινή Λευκωσία!
Ζήστε τη μαγεία των γιορτών στο ειδυλλιακό Κτήμα Χατζηκώστα, στην περιοχή Ευρύχου της επαρχίας Λευκωσίας
Στη Λεμεσό... θέλουν να κάνουν την πόλη τους καλύτερη
Εξ ου και την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου διοργανώνουν την Ημερίδα «Κοινωνία για όλους σε μια πόλη για όλους»
Το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Παραδοσιακού Χορού θα γίνει στην Κύπρο τον Νοέμβριο
Θέμα του «Ο Παραδοσιακός Χορός στην Επιστημονική Σφαίρα του 21ου Αιώνα»